ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Θα είμαστε παρόντες σε όλα τα Gr-Eco islands που πρόκειται να γίνουν από δω και πέρα, στηρίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξή τους, χρηματοδοτώντας κάποια σημαντική δράση», δήλωσε στο mononews.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης.
Η πρωτοβουλία των GR-ecoislands αποσκοπεί στη μετατροπή των ελληνικών νησιών σε διεθνή πρότυπα πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης και εστίες καινοτομίας, μέσα από δράσεις που ενισχύουν την ενεργειακή τους αυτονομία, μειώνουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Όπως εξήγησε ο κ Χαρπαντίδης, η κλιματική αλλαγή αποτελεί πλέον κεντρικό άξονα της πολιτικής βιωσιμότητας της εταιρείας και θα χρηματοδοτούνται από την Παπαστράτος συγκεκριμένες δράσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Στη Χάλκη η εταιρεία Παπαστράτος δώρισε το e-boat, το ηλεκτροκίνητο φωτοβολταϊκό πλοιάριο, που είναι το πρώτο πλοίο στην Ελλάδα που είναι ηλεκτρικό και χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lizzy Champion (GSK) στο mononews: Τα εμβόλια, η επένδυση στις κλινικές μελέτες και η ζωή στην Αθήνα
- Αναλυτές για Motor Oil: Το δυνατό comeback στη διύλιση, η τιμή στόχος των €40 και το μέρισμα €1,40
- Yoda: Ακίνητα 3 δισ. ευρώ στο χαρτοφυλάκιο Παπαλέκα
- Ασφαλιστικές εισφορές: Μείωση 0,5 μονάδας από το 2027 – Το όφελος σε μισθούς και επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.