• Mononews TV

    Box Now: Αυξάνει το δίκτυο «έξυπνων θυρίδων» – Επέκταση και σε Κύπρο – mononewsTV


    Κυρίαρχη θέση στην αγορά του δικτύου των lockers (αυτόματες θυρίδες παραλαβής δεμάτων) στη Ν.Α Ευρώπη επιδιώκει να κατακτήσει η Box Now, εταιρεία που δραστηριοποιείται στο last mile delivery.

    Η θυγατρική του Emma Capital Group, του γνωστού Τσέχου επιχειρηματία Γίρι Σμετς, στην οποία πρόσφατα επένδυσε ο όμιλος Olympia συμφερόντων του κ. Πάνου Γερμανού αποκτώντας μειοψηφικό ποσοστό, προχωρά σε ταχεία ανάπτυξη του δικτύου των lockers επεκτείνοντας παράλληλα τη δραστηριότητά της εκτός συνόρων.

    Διπλασιάζει τζίρο κάθε δεύτερο μήνα

    «Η εταιρεία κάθε δεύτερο μήνα διπλασιάζει τον τζίρο της. Από τις 600.000 παραδόσεις πάμε σε περισσότερες από 2,5 εκατ. στο τέλος του έτους» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Δημήτρης Ανδριώτης σε χθεσινή δημοσιογραφική εκδήλωση.

    Σήμερα η Box Now ελέγχει ένα δίκτυο 1.400 lockers και έως το τέλος του 2023 ο αριθμός θα αυξηθεί στα 2.000-2.500 δηλαδή σε περισσότερες από 70.000 θυρίδες. Στόχος είναι από 85% της χώρας που καλύπτει τώρα να αγγίξει το 90% μέσα στο 2023. Παράλληλα διευρύνει την παρουσία σε περισσότερες γεωγραφικές περιοχές. Έτσι, τη Μεγάλη Εβδομάδα μπαίνει στην Κρήτη με lockers και στους τέσσερις νομούς και δύο hubs. Η παρουσία των lockers της Box Now θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα νησιά με προτεραιότητα τα μεγάλα ενώ Ιόνιο και Κυκλάδες προγραμματίζονται από το 2024.

    Παράλληλα η δυναμική της ελληνικής θυγατρικής της δίνει σύμφωνα με τον κ. Ανδριώτη την δυνατότητα να μπει στην Κύπρο μέχρι το τέλος του έτους.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ