• Mononews TV

    Ανδρέας Σιάμισιης: Το ταξίδι στη νέα εποχή ξεκίνησε – Στόχος 25% των κερδών από ΑΠΕ- MononewsTV

    • NewsRoom

    Την πρόοδο αλλά και τους στόχους του πλάνου στρατηγικού μετασχηματισμού των ΕΛΠΕ, παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Σιάμισιης, κατά τη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των ΕΛΠΕ που ενέκρινε την απόσχιση του κλάδου διύλισης πετρελαιοειδών και πετροχημικών των Ελληνικών Πετρελαίων.

    Η απόφαση σηματοδοτεί  την αρχή μιας νέας εποχής για τον όμιλο αλλά και γενικότερα για τον κλάδο  της ενέργειας στην ελληνική οικονομία.

    Εντός του Ιανουαρίου 2022 προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διάσπασης της μητρικής εταιρίας του ομίλου της ΕΛ.ΠΕ. και η ίδρυση νέας εταιρίας, στην οποία θα εισφερθεί ο κλάδος των πετρελαιοειδών και πετροχημικών.

    «Το ταξίδι της εταιρίας προς τη νέα εποχή ξεκίνησε από το 2021», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛ.ΠΕ., Ανδρέας Σιάμισιης. «Στόχος μας είναι η ΕΛ.ΠΕ. να μην είναι μόνο η καλύτερη και μεγαλύτερη ελληνική εταιρία των τελευταίων 20 ετών, αλλά να παραμείνει ένας από τους εθνικούς πρωταθλητές της χώρας, με δραστηριότητες στις γειτονικές αγορές και για τα επόμενα 20 χρόνια. Να είναι ένας ικανός πρεσβευτής της χώρας στο εξωτερικό».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ