ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με βάση τα διαθέσιμα προσωρινά στοιχεία, που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, εκτιμάται ότι το α΄ τρίμηνο του 2025 οι τιμές των διαμερισμάτων (σε ονομαστικούς όρους) ήταν κατά μέσο όρο αυξημένες κατά 6,8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2024. Για το 2024, οι τιμές των διαμερισμάτων αυξήθηκαν με μέσο ετήσιο ρυθμό 8,9% (αναθεωρημένα στοιχεία), έναντι αύξησης 13,9% το 2023.
Πιο αναλυτικά, η αύξηση των τιμών το α΄ τρίμηνο του 2025 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2024 ήταν 8,0% για τα νέα διαμερίσματα, δηλ. ηλικίας έως 5 ετών, και 6,0% για τα παλαιά, δηλ. ηλικίας άνω των 5 ετών.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://www.youtube.com/@mononewsgr131
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metron Analysis: Αυξάνει η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τι δείχνει για Τσίπρα και Σαμαρά
- Ανόβερο: Πυροβολισμοί ανάμεσα σε δύο ομάδες ατόμων – Αναφορές για αρκετούς τραυματίες
- Elon Musk: «Πόλεμος» με τον Υπ. Μεταφορών για τη θέση του διοικητή της NASA
- Γεραπετρίτης στη Σύνοδο για τη Διαδικασία του Βερολίνου: Ο δρόμος προς την ευρωπαϊκή οικογένεια θα πρέπει να επιταχυνθεί
