• Mononews TV

    Aegean: Νέα εποχή… μεγάλης εμβέλειας – mononewsTV

    • NewsRoom

    Σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης μπαίνει η Aegean, καθώς από το 2026 ετοιμάζεται να εγκαινιάσει μια νέα σειρά μακρινών δρομολογίων πάνω από 4 ώρες, ανοίγοντας τα φτερά της για νέους απόμακρους προορισμούς.

    Η εταιρεία μεγαλώνει βάζοντας στόχους να βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών της και αποκτώντας τη δυνατότητα να πετάει όλο και πιο μακριά.

    Η απόφαση να αποκτήσει τέσσερα (4) αεροσκάφη μιας «ειδικά διαμορφωμένης», αναβαθμισμένης, έκδοσης των A321neo, με δυνατότητα πτήσεων μεγαλύτερης εμβέλειας, σηματοδοτεί τη νέα αυτή στρατηγική, που σήμερα εκκολάπτεται, καθώς αναμένεται να προσδιοριστεί το επόμενο διάστημα, ποια είναι τα μακρινά δρομολόγια που θα προσθέσει στους προορισμούς της από το επόμενο έτος.

    Η Μέση Ανατολή, η Ασία, η Ινδία, είναι μεταξύ των περιοχών που εξετάζονται καθώς πλέον η εταιρεία είναι αποφασισμένη να εξυπηρετήσει αγορές εκτός Ε.Ε.

    Συγκεκριμένα, η χρήση τους θα αφορά προορισμούς στην περιοχή του Κόλπου, που περιλαμβάνονται ήδη στο δίκτυο της (π.χ. Ριάντ, Τζέντα, Ντουμπάι), είτε αποτελούν πιθανές, νέες, προσθήκες στην περιοχή (π.χ. Μπαχρέιν, Ντόχα, Ομάν) αλλά και νέους δυνητικούς προορισμούς στην Κεντρική Αφρική (π.χ. Λάγος, Ναϊρόμπι, Αντίς Αμπέμπα) ή και στην Ασία με δυνατότητα κάλυψης προορισμών όπως το Δελχί και η Βομβάη, στην Ινδία ή το Αλμάτι στο Καζακστάν.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ