• Mononews TV

    Aegean: Αυξήθηκε 32% η επιβατική κίνηση στο 8μηνο – mononewsTV

    • NewsRoom

    Σημαντική αύξηση στα μεγέθη της και στην επιβατική κίνηση συνεχίζει να καταγράφει φέτος η αεροπορική εταιρεία Aegean, η οποία σήμερα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου.

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες η διοίκηση της εταιρείας, στο περιθώριο της κοινής εκδήλωσης με την Emirates, στο πρώτο οκτάμηνο του 2023 παρουσιάζει αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 32%, ενώ η αύξηση της δυναμικότητος της φέτος είναι 25%, ξεπερνώντας ότι μόνο τις επιδόσεις του 2022 αλλά και του 2019 της χρονιάς πριν την πανδημία.

    Η εταιρεία, όπως τονίστηκε έχει αναπτυχθεί φέτος σημαντικά με νέους προορισμούς και σημαντικές συνεργασίες, ενώ αναμένεται να διατηρήσει και τον χειμώνα το εκτεταμένο δίκτυό της.

    Η δυναμική της αυξημένης ζήτησης, όπως τονίστηκε φαίνεται πως συνεχίζεται και για τους επόμενους μήνες και το 2023 εξελίσσεται σε μια χρονιά ρεκόρ.

    Όσον αφορά στη συνεργασία της AEGEAN με την Emirates για πτήσεις κοινού κωδικού, που ανακοινώθηκε πριν ένα χρόνο, όπως ανέφεραν οι δύο εταιρείες στην κοινή τους παρουσίαση, παρείχε σημαντικά οφέλη σε περισσότερους από 16.800 επιβάτες.

    Γι’ αυτό και ανακοίνωσαν την επέκταση της συμφωνίας τους, με την προσθήκη νέων δρομολογίων και συγκεκριμένα με την προσθήκη του δρομολογίου Αθήνα – Νέα Υόρκη (Νιούαρκ).

    Οι επιβάτες της Emirates έχουν πλέον τη δυνατότητα να ταξιδέψουν μέσω Αθήνας σε προορισμούς που περιλαμβάνονται στο δίκτυο των δύο αεροπορικών εταιρειών, ενώ στο εξής οι επιβάτες της AEGEAN θα έχουν πρόσβαση στις πτήσεις της Emirates μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης (Νιούαρκ).

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ