• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Oι πρoβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 12 Oκτωβρίoυ 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Κάντε σταθερά βήματα.

    ΚΡΙOΣ

    Η ανάγκη να διασκεδάσετε θα είναι αισθητή σήμερα, γι’ αυτό προσπαθήστε να εντάξετε στο πρόγραμμά σας δραστηριότητες οι οποίες θα σας φέρουν χαρά και ικανοποίηση.

    ΤΑΥΡOΣ

    Θέματα σπιτιού κινητοποιούνται σήμερα και θέλετε να κάνετε δράσεις σε τομείς που σχετίζονται περισσότερο με την προσωπική σας ζωή. Ακολουθήστε την οδό που επιθυμεί η καρδιά σας.

    ΔΙΔΥΜOΙ

    Με πρακτικά θέματα ασχολείστε σήμερα και είναι καλή ημέρα για οτιδήποτε έχει σταθερές δράσεις. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τον τρόπο που θα πετύχετε τον στόχο σας.

    ΚΑΡΚΙΝOΣ

    Η επιμονή και το πείσμα σας, μαζί με έναν σχετικό επανέλεγχο των καταστάσεων και δεδομένων, μπορεί να σας οδηγήσει σε πετυχημένες κινήσεις σήμερα.

    ΛΕΩΝ

    Η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ος σήμερα θα είναι έντονη. Ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας αναζωογονήσουν και θα βοηθήσουν στην προβολή σας με κάποιον τρόπο.

    ΠΑΡΘΕΝOΣ

    Αμφιβολίες και ανασφάλειες μπορεί για κάποιον λόγο να λάβουν χώρα σήμερα. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας ενδέχεται να είναι ο κύριος λόγος, παρά κάτι το οποίο έχει αντικειμενική υπόσταση.

    ΖΥΓOΣ

    Σήμερα είναι ευνοϊκή ημέρα, κυρίως για επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα. Άνθρωποι μπορούν να είναι υποστηρικτικοί εάν τους προσεγγίσετε με τον σωστό τρόπο.

     

    Διαβάσε ακόμη: Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς κατοικίδιο

     

    ΣΚOΡΠΙOΣ

    Τα οφέλη σήμερα έρχονται μέσω της υπευθυνότητάς σας. Η εξυπηρετική σας τάση, καθώς και η αυθεντικότητά σας θα λειτουργήσουν βοηθητικά στα σχέδιά σας.

    ΤOΞOΤΗΣ

    Ευκαιρίες για νέες καταστάσεις και ενδεχόμενα μπορούν να έρθουν σήμερα, αρκεί να είστε και εσείς προσανατολισμένη/ος προς αυτή την κατεύθυνση. Κάντε δράσεις μετά από αρκετή σκέψη.

    ΑΙΓOΚΕΡΩΣ

    Περιουσιακά ζητήματα μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα ή καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με συγγενείς. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που νιώθετε πως αξίζει τον κόπο.

    ΥΔΡOΧOOΣ

    Αλλαγές μπορούν να λάβουν χώρα σήμερα και να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις. Δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας υπάρχει σε περίπτωση που θέλετε να οριοθετήσετε μια κατάσταση.

    ΙΧΘΥΕΣ

    Καλό θα ήταν σήμερα να μην έρθετε αντιμέτωπη/ος κατά μέτωπο με μια κατάσταση εάν δεν είστε σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε. Χρησιμοποιείστε το διπλωματικό σας ταλέντο.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ