• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    Μια όψη έντονα ερωτική είναι το σημερινό εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που αναζωπυρώνει έναν έρωτα από το παρελθόν, φέρνει μια νέα γνωριμία που θα καθορίσει τη ζωή μας ή ανανεώνει το πάθος στη σχέση μας που τελευταία λόγω υποχρεώσεων, έλλειψης χρόνου ή διάθεσης έδειχνε σημάδια κούρασης…

    ΚΡΙΟΣ
    Είσαι αγχωμένη με κάποιες πρακτικές υποθέσεις σου που θα ήθελες να ολοκληρώσεις πριν τελειώσει το έτος και όπου μπορείς κάνε χρήση της τεχνολογίας για να κερδίσεις χρόνο. Σε μια οικογενειακή συνάντηση ή επικοινωνία επανέρχεται μια συζήτηση για ένα κληρονομικό θέμα που τώρα είναι πιο εύκολο να το διευθετήσεις. Αν είσαι single, μην αφήσεις τη νευρικότητά σου να σταθεί εμπόδιο στην προσέγγιση ενός ατόμου που μπορεί να σε διδάξει πολλά με τον τρόπο ζωής του. Αν είσαι σε σχέση, καταλαβαίνεις σε βάθος την ψυχολογία του συντρόφου σου και αυτό βοηθά να εξομαλυνθούν τα πράγματα μεταξύ σας.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Μια πολύ δημιουργική ημέρα είναι η σημερινή, με πολλές καινούριες ιδέες πάνω στα επαγγελματικά σου να σε ωθούν σε κινήσεις που πριν λίγο καιρό ούτε θα τις σκεφτόσουν. Ένας πολύ δικός σου άνθρωπος σου δίνει τις κατάλληλες συμβουλές για το πως θα βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Αν είσαι single, υπάρχει η πιθανότητα να έρθεις και πάλι κοντά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που πάντα υπήρχε στην άκρη του μυαλού σου και όπως φαίνεται και στο δικό του. Αν είσαι σε σχέση, έχεις τη ανάγκη να πεις κάποιες αλήθειες που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου αλλά θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Θα ήθελες η μέρα να είχε τις διπλάσιες ώρες ή να μπορούσες να βρίσκεσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα αφού μόνο έτσι θα μπορέσεις να προλάβεις δουλειές και υποχρεώσεις τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Αν έχεις εδώ και καιρό οφειλές σε τράπεζες ή το δημόσιο μπορείς να πετύχεις μια ρύθμιση, μια ελάφρυνση μια τακτοποίηση γενικότερα! Αν είσαι single, προκύπτει μια γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον το οποίο αρχικά θα σε εκνευρίσει αλλά μόλις διακρίνεις την ευστροφία του θα αλλάξεις γνώμη. Αν είσαι σε σχέση, διευθετείς κάποια πρακτικά θέματα του συντρόφου σου αλλά εκείνος θα προτιμούσε να του δείξεις το ενδιαφέρον σου με άλλο τρόπο.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Αν δεν είσαι ήδη σε διακοπές ετοιμάσου για ένα σύντομο ταξίδι, μια μικρή απόδραση που όμως θα πρέπει να οργανώσεις μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια χωρίς να αφήσεις τίποτε στην τύχη. Μια επαφή με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σου δημιουργεί βάσιμες ελπίδες για μια πολύ καλή εξέλιξη στα εργασιακά σου. Αν είσαι single, η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση μόνο καλά αποτελέσματα θα έχει αφού προκύπτει μια γνωριμία που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση, δείξε στο ταίρι σου το πόσο χαρούμενη είσαι που το έχεις στη ζωή σου και πόσο θα ήθελες η σχέση αυτή να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

    ΛΕΩΝ
    Το γιορτινό κλίμα συνεχίζεται, εσύ συνεχίζεις να ξοδεύεις για να κάνεις χαρούμενους τους γύρω σου και τα χρήματα σου εξανεμίζονται! Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού παρουσιάζεται μια επαγγελματική ευκαιρία που θα έχει και σημαντικές οικονομικές απολαβές αρκεί να εργαστείς με συνέπεια και αφοσίωση στο στόχο. Αν είσαι single, αναζητάς ένα πρόσωπο που θα δει πέρα από τη λαμπερή σου εμφάνιση και θα σε πλησιάσει με ειλικρίνεια αλλά και θα σε διεκδικήσει με επιμονή! Αν είσαι σε σχέση, η σεξουαλική σας ζωή παίρνει φωτιά αφού παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Τακτοποιείς μια υπόθεσή σου που καθυστερούσε το τελευταίο διάστημα και μάλιστα με πολύ θετικά αποτελέσματα που θα φανούν στο μέλλον. Έχεις ταλέντο στην επικοινωνία και πείθεις με ευκολία τους γύρω σου για την ορθότητα των σκέψεών σου αλλά σήμερα προσοχή, έχεις την τάση να λες υπερβολές. Αν είσαι single, με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και είσαι περισσότερη ανοικτή σε νέες γνωριμίες! Αν είσαι σε σχέση, οδηγείς τις εξελίξεις στο σημείο που θέλεις!

    ΖΥΓΟΣ
    Αρκετά εσωστρεφής είσαι σήμερα και παρά τις προσκλήσεις και τις προτάσεις για έξοδο που δέχεσαι προτιμάς την ηρεμία του σπιτιού σου. Όμως θα προκύψει μια επαγγελματική πρόταση την οποία δεν πρέπει να αφήσεις να φύγει αφού και σταθερότητα υπόσχεται και καλές οικονομικές απολαβές. Αν είσαι single, ένας θαυμαστής δεν θα περιμένει για πολύ την απάντησή σου αφού δεν δίνεις κανένα σήμα. Αν είσαι σε σχέση, η κατανόηση που δείχνει στα προβλήματά σου το ταίρι σου έχει και τα όριά της.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Είσαι πολύ δημιουργική γεμάτη ενέργεια και ενδιαφέρουσες ιδέες και κατά μια έννοια ανυπομονείς να περάσουν οι γιορτές για να βάλεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η τύχη εξακολουθεί να σε περιτριγυρίζει και μπορείς να την προκαλέσεις, χωρίς βέβαια υπερβολές. Αν είσαι single, έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ζητάς από έναν άντρα και στοχεύεις συγκεκριμένα. Αν είσαι σε σχέση, δεν αφήνεις καμιά υπόνοια, υποψία ή σκέψη να χαλάσει το δεσμό σου αφού φροντίζεις να τα ξεκαθαρίζεις άμεσα.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Με συνετές σκέψεις και ρεαλιστικές κινήσεις καταφέρνεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και να βάλεις τις βάσεις για μια ακόμη θετικότερη εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχει ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που εμπιστεύεται τη κρίση σου και θα σου κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Αν είσαι single, είσαι η καλύτερη παρέα για τα πάρτι και τις βόλτες αρκεί να έχουν υπομονή στη μόνιμη συνήθειά σου να καθυστερείς. Αν είσαι σε σχέση, οικογενειακές υποχρεώσεις μπαίνουν σφήνα στη διασκέδαση σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Κάτι πολύ σημαντικό για το επαγγελματικό σου μέλλον προκύπτει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που με τις διασυνδέσεις του θα βοηθήσει την εξέλιξή σου ή να υποστηρίξει έμπρακτα μια ιδέα σου και μέσω αυτής να εξελιχθεί η καριέρα σου. Αν είσαι single, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον προκύπτει κάτι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, ισχυροποιείς το δεσμό σου όταν μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα όνειρά σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Έχεις το χάρισμα να γίνεσαι δημοφιλής στο περιβάλλον σου και να εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου! Χάρη σε αυτές λοιπόν θα δεχθείς μια πολύ ελκυστική επαγγελματική πρόταση που αν την πιστέψεις και την ακολουθήσεις θα δεις την καριέρα σου και την εργασιακή σου πορεία να παίρνει άλλη τροπή. Αν είσαι single, ο κοινωνικός σου περίγυρος έχει βαλθεί να σε αποκαταστήσει αλλά εσύ έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις. Αν είσαι σε σχέση, διαφωνείς με το σύντροφό σου για τα επαγγελματικά σου.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Η Σελήνη απέναντί σου σήμερα σε απογοητεύει κάπως ως προς τους στόχους σου και την ολοκλήρωση τους αφού αισθάνεσαι ότι δεν έχεις την υποστήριξη που θα ήθελες. Ωστόσο θα πάρεις μια είδηση που θα στρέψει την προσοχή σου σε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον που παρουσιάζεται στην επαγγελματική σου ζωή. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου σου δίνει συμβουλές για τα ερωτικά σου χωρίς να το έχεις ζητήσει και σε εκνευρίζει. Αν είσαι σε σχέση, μην ξεσπάς τα νεύρα σου στον άνθρωπό σου γιατί έχει και αυτός τα όριά του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Ιανουάριο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερωτικές προβλέψεις – Ιανουάριος 2019: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;



    ΣΧΟΛΙΑ