• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι προβλέπουν τα ζώδια σήμερα, Τρίτη; Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Η ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων είναι σημαντική ενέργεια σήμερα.

    Κριός

    Είναι πολύ εύκολο σήμερα να βγείτε εκτός προγράμματος γι’ αυτό κάντε απαραίτητα έναν καλό σχεδιασμό πριν τις δράσεις σας. Επίσης βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

    Ταύρος

    Η καλλιτεχνική σας φύση με κάποιον τρόπο κινητοποιείται σήμερα. Φίλοι και ομάδες ανθρώπων είναι υποστηρικτικοί σε ότι μπορεί να εκφράσει την δημιουργική σας φαντασία.

    Δίδυμοι

    Η αναζήτηση νέων οριζόντων είναι μεγάλη ανάγκη σήμερα και μπορείτε με την ενεργητική σας φαντασία να το καταφέρετε. Επίσης σήμερα μπορείτε να ξεμπερδέψετε μπερδεμένες και σύνθετες καταστάσεις που σας συμβαίνουν.

    Καρκίνος

    Τα ταλέντα και η μαεστρία σας θα είναι πολύ χρήσιμα σήμερα για την προσωπική σας ανάπτυξη. Ένα είδος μετασχηματισμού μπορεί να λάβει χώρα σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει.

    Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που θα ευνοήσει η εποχή του Σκορπιού

    Λέων

    Σήμερα η ημέρα να προσφέρετε για ονειρικά ταξίδια και εσείς έχετε την ανάγκη να τα κάνετε πραγματικότητα. Οράματα και φαντασιώσεις αυτή την στιγμή είναι ενεργά. Χρησιμοποιείστε αυτή την ενέργεια παραγωγικά.

    Παρθένος

    Σήμερα κάνετε τα βήματά σας με επιφυλακτικότητα σχετικά με κάτι που αφορά και άλλους ανθρώπους. Το σύμπαν σας ζητά να βρείτε χαμένα κομμάτια του εαυτού σας και να αφουγκραστείτε ανενόχλητη/ος το επόμενό σας βήμα.

    Ζυγός

    Η δύναμη της θέλησής σας είναι πολύ δυνατή και οδηγεί σωστά τα βήματά σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι τα πολλά και μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσετε.

    Σκορπιός

    Η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και η επιμονή στον στόχο, σας δίνει σήμερα σταθερότητα και παίρνετε ικανοποίηση. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας.

    Τοξότης

    Σήμερα θέλετε να κάνετε δράσεις οι οποίες αναβλύζουν από την καρδιά σας παρά από τον νου σας. Θέματα σπιτιού ή προσωπικής ζωής θα πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας.

    Αιγόκερως

    Η επικοινωνία σήμερα με τους ανθρώπους γύρω σας θέλει προσοχή. Δεν είναι πολύ καλή ημέρα να βάλετε τα πράγματα σε τάξη αλλά για ακολουθήσετε την ροή. Θα μπουν ούτως ή αλλιώς, οπότε αφήστε να έρθει από μόνο του χωρίς να παρέμβετε.

    Υδροχόος

    Θέματα ασφάλειας έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Είτε αφορά την συναισθηματική σας ασφάλεια είτε την υλική καλό θα ήταν να σκεφτείτε αντικειμενικά ποιο είναι αυτό που πρέπει να κάνετε προς όφελός σας.

    Ιχθύες

    Σήμερα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να έρθετε κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε. Οι φίλοι είναι κοντά σας και υποστηρίζουν ενέργειες που σχετίζονται κυρίως με την προβολή σας.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ