• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Τα ζώδια σήμερα Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020

    Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση

    Κριός

    Το πρώτο μισό της ημέρας υπόσχεται πολύ δουλειά ή ένα δύσκολο στο χειρισμό του ζήτημα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο εργασιακό θέμα ή μια μικρή επιπλοκή που να αφορά θέμα υγείας. Μην επιβάλλεστε με αυστηρότητα στους γύρω σας και μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας! Λάθη και παραλείψεις κάνουμε όλοι! Δείξτε κατανόηση και προχωρήστε.

    Ταύρος

    Μια ελαφριά ίντριγκα σε μια ερωτική υπόθεση ή λεπτή μυστικότητα στις επιχειρηματικές επαφές θα φέρει καινούργιες ισορροπίες στο παιχνίδι. Μην εμπιστεύεστε τρίτους, γιατί αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν πολλά άτομα στη ζωή σας που αξίζουν της εμπιστοσύνης σας. Κρατήστε τα μελλοντικά σας σχέδια κρυφά, για να μην σας τα τορπιλίσουν αντίπαλοι πριν ακόμη ξεκινήσετε.

    Δίδυμοι

    Από την ευαισθησία αλλά και την ευαισθητοποίηση σας σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος θα εξαρτηθεί το πώς θα αντιδράσετε σήμερα σε όσα θα σας συμβούν ή θα αντιληφθείτε να συμβαίνουν γύρω σας. Η υλική ευημερία σας θα δοκιμαστεί από πρακτικές λεπτομέρειες που η αλαζονεία σας προτίμησε να αγνοήσει!

    Καρκίνος

    Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, που χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και δέσμευση σε ένα σκοπό! Πρόκειται για ένα «ταξίδι» που θα σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και αλησμόνητες στιγμές! Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις επικοινωνιακές σας πρακτικές, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο!

    Λέων

    Μόνο η εφευρετικότητα μπορεί να σας ανοίξει το δρόμο για αξιοσημείωτα, αποτελέσματα και απαράμιλλα επιτεύγματα! Η αντισυμβατικότητα και οι ανορθόδοξες τακτικές δεν είναι πάντοτε το ίδιο αποτελεσματικές! Αν μη τι άλλο, στην δεύτερη περίπτωση προκαλείτε την μήνη του Σύμπαντος και το όποιο αποτέλεσμα θα είναι πρόσκαιρο.

    Παρθένος

    Μπορεί να αισθανθείτε σήμερα ότι θέλετε να απομονωθείτε μέσα στους τέσσερις τοίχους του χώρου σας ή απλά να χαθείτε μέσα στον κόσμο των φαντασιώσεων σας. Τα συναισθήματα είναι συναισθήματα, και θα πρέπει να τα ξεχωρίσετε σήμερα από τα πρακτικά θέματα της μέρας. Θα πρέπει να λύσει όλα τα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν, δίνοντας προτεραιότητα την δουλειά σας!

    Ζυγός

    Να διαχειριστεί το χρόνο σας σοφά! Τότε θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε, ακόμα και το μεγαλύτερο όγκο εργασίας. Αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή για την οργάνωση της ζωής και του νοικοκυριού σας. Θα πρέπει να κάνετε ότι είναι απαραίτητο για να αποκατασταθεί η ειρήνη και αρμονία στο σπίτι και στην οικογένειά σας, ειδικά εάν αποζητάτε την αμοιβαία κατανόηση με ένα συγκεκριμένο άτομο (γονέας, σύζυγος ή μέλος της οικογένειας).

    Σκορπιός

    Είναι μια καλή ημέρα για να δείτε προληπτικά το γιατρό σας ή να αποκτήσετε κάποια μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας του δέρματος. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή για την επιλογή και την απόκτηση ενός κατοικίδιου ζώου. Καθοδηγείστε όμως και από μια επίμονη και αυθόρμητη επιθυμία να κάνετε για μια ριψοκίνδυνη κίνηση στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή!!!

    Τοξότης

    Μπορεί να ονειρεύεστε την ελευθερία σας, με το τρίγωνο Ερμή -Ουρανού αλλά δεν κάνετε τίποτα για να γίνει πραγματικότητα . Η φιλοδοξία σας για ανεξαρτησία μπορεί να λάβει τη μορφή της εμμονής, ειδικά αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα πράγματα στο σπίτι ή τις σχέσεις σας. Ωστόσο μην είστε υπερβολικά σίγουροι για το ταίρι σας, και κυρίως να μην το δείχνετε, ακόμα και δεν έχετε κανένα εμφανή λόγο να αμφιβάλετε για την εντιμότητα του.

    Αιγόκερως

    Η μέρα θα φέρει λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και θα ανεβάσει τα επίπεδα της αδρεναλίνης σας! Ακόμη και αν δεν μπορείτε προσωπικά να συμμετέχετε σε μια περιπέτεια, θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν παρατηρείτε τους γύρω σας! Το ενδιαφέρον σας και τις κοινωνικές επαφές σταδιακά μετατοπίζεται! Η ασκητική ζωή και η αποχή μπορεί να είναι μελλοντικά χρήσιμα για σας, δεδομένου ότι έχετε ακόμα καταφέρει αυτά που επιδιώκετε…

    Υδροχόος

    Η μέρα μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές σας και την σταθερότητα των θέσεων και απόψεων σας. Τα ταλέντα σας, οι δεξιότητες και οι ικανότητες σας δεν θα είναι σήμερα αρκετά για να τα καταφέρετε. Είναι δύσκολο να πούμε ότι η μέρα υπόσχεται επιτυχία και σαφή πορεία προς την κορυφή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε απαθείς.

    Ιχθείς

    Κατά το πρώτο μισό της μέρας μπορεί να γίνουν κάποια λάθη στρατηγικής που μπορούν να σας στοιχίσουν στην μετέπειτα πορεία σας. Πράγματα που θεωρείτε σημαντικά θα πρέπει να συζητήσετε νωρίς το πρωί με καθαρό μυαλό. Κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών ότι θα είστε σε θέση για νηφάλια και ψύχραιμη αναλύουν των γεγονότων και αντικειμενική αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας.



    ΣΧΟΛΙΑ