• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα; Πώς θα εξελιχθεί η μέρα σου;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Η Σελήνη περνά τη ημέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και εσύ αναζητάς περισσότερο βάθος και αφοσίωση στις δραστηριότητες σου. Ωστόσο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σε αντίθετη πορεία σήμερα, κάποια πράγματα μπορεί να αιωρούνται κρατώντας σε σε ένα αδιέξοδο.

    Τα κυμαινόμενα επίπεδα ενέργειας είναι πιθανό να σχετίζονται με την έμπνευση και η παύση ή το time out μπορεί να σε βοηθήσει να τα ανακτήσεις. Πρόσθεσε μερικά δημιουργικά στοιχεία στο μείγμα με τις ρουτίνες σου για να διατηρήσεις τα επίπεδα κινήτρων σε υψηλά επίπεδα. Εάν έχεις να επιλύσεις ένα πρόβλημα από το παρελθόν, να θυμάσαι ότι το να το επιλύσεις μπορεί πραγματικά να είναι μια σημαντική ανακούφιση.

    Ταύρος

    Αναγνωρίζεις ενστικτωδώς ότι εάν μένεις μόνο σε ότι σου είναι οικείο, δε θα έχεις ευκαιρίες μάθησης. Μπορεί να είσαι αποφασισμένη να συνδεθείς πιο βαθιά με προσωπικά ενδιαφέροντα, χόμπι και πιθανώς ακόμη και ένα άτομο.

    Αλλά με τον Άρη απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα, μπορεί να παλέψεις με τις προσδοκίες, να πολεμήσεις τον ενθουσιασμό που μειώνεται ή να αντιμετωπίσεις κάποια σύγχυση ή αβεβαιότητα στην κοινωνική σου ζωή. Κάτι στον αέρα το αισθάνεσαι βαρύ ή σε αποστραγγίζει από ενέργεια. Επειδή σήμερα είσαι πιο ευαίσθητη τα δράματα των άλλων σε επηρεάζουν περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε.

    Δίδυμοι

    Με τις σημερινές διελεύσεις μπορεί να αισθάνεσαι αναποφάσιστη και χωρίς έμπνευση. Αυτές οι επιρροές μπορούν επίσης να σηματοδοτήσουν την ανάγκη να βρεις και να συνδεθείς με το πάθος, τον ενθουσιασμό και την έμπνευση σου πριν συνεχίσεις.

    Βρες υγιείς τρόπους για να ξεκουραστείς, να δραπετεύσεις και να ανανεώσεις το πνεύμα σου, αλλά φρόντισε να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου χωρίς την απαραίτητη επιτήρηση. Το αν επιδιώξεις ένα προσωπικό συμφέρον ή μια επαγγελματική ευθύνη μπορεί να είναι ένα ζήτημα.

    Καρκίνος

    Με τον Άρη απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια ασάφεια να διαχειριστείς. Αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργική και ευφάνταστη πλευρά των σχεδίων σου, καθώς δε είναι η ώρα να αγνοήσεις τις ανάγκες σου για έμπνευση και κίνητρο.

    Με τον Άρη στον τομέα της επικοινωνίας σου αυτές τις μέρες, έχεις περισσότερη ενέργεια ή πνεύμα για διασκεδαστικά έργα, νέα ενδιαφέροντα, σπουδές και ισχυρές απόψεις. Ωστόσο σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις μια σύγχυση γύρω από τις επικοινωνίες σου ή να δυσκολευτείς να διώξεις ένα σχόλιο ή μια ιδέα από το μυαλό σου.

    Λέων

    Με το Άρη απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με τα όρια, το δανεισμό ή τη διαχείριση, ακόμα και να είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση πρόσφατων υπερβολών. Όσα κίνητρα κι αν έχεις για να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου αυτές τις μέρες σήμερα μπορεί να παλεύεις με τις προσδοκίες ή την αβεβαιότητα σου.

    Επειδή η ενοχή ή η ασάφεια μπορεί να σε παρασύρουν και να σε οδηγήσουν σε χαμένες ευκαιρίες, κάνε ότι μπορείς για να απαλλαγείς από την παραμέληση. Εάν ανακαλύψεις ότι δεν έχεις όλους τους πόρους ή την υποστήριξη που περίμενες, προσπάθησε να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου ή να μειώσεις λίγο το άγχος.

    Παρθένος

    Με μια αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα σήμερα, σε κυριαρχεί μια αίσθηση αβεβαιότητας στο τμήμα των σχέσεων ή μια προσωρινή έλλειψη έμπνευσης. Ο Άρης στο ζώδιο σου μπορεί να σε κάνει να προχωρήσεις αυτές τις μέρες συχνά προς όφελος σου, αλλά μερικές φορές μπορεί να σου είναι δύσκολο είτε να έρθεις σε επαφή με αυτό που θέλεις, είτε να επιδιώξεις απευθείας τις επιθυμίες σου.

    Το να βασίζεσαι στον εαυτό σου είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Η διάκριση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας μπορεί να πάρει επιπλέον χρόνο ή προσπάθεια με αυτή τη μετάβαση στο παιχνίδι.

    Ζυγός

    Μπορεί να υπάρξουν διφορούμενες επιθυμίες και καταστάσεις να διαχειριστείς σήμερα με τον Άρη απέναντι στον Ποσειδώνα. Η αβεβαιότητα στις καθημερινές υποθέσεις σου, τα καθήκοντα ή την εργασία σου μπορεί να σου δημιουργεί κάποια προβλήματα.

    Ένα χαοτικό ή αβέβαιο περιβάλλον εργασίας ή υγείας μπορεί να δυσκολέψει τη χαλάρωση. Αυτά τα θέματα μπορούν να σηματοδοτήσουν την ανάγκη για ένα όνειρο ή μια ανανεωμένη έμπνευση. Το να φτάσεις σε μια σταθερή απόφαση ή συμπέρασμα είναι απίθανο και το να κάνεις μια μεγάλη βουτιά πιθανότατα δε θα πάει καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες.

    Σκορπιός

    Η μέρα έχει συναρπαστική αλλά χαοτική ενέργεια με τον Άρη απέναντι από τον Ποσειδώνα. Η φαντασία είναι ισχυρή, αλλά θα μπορούσε να είναι πάνω από την κορυφή με αυτή την πτυχή να κυριαρχεί στην ημέρα.

    Μικτά σήματα αφθονούν και αν αισθάνεσαι συγκλονισμένη από ένα έργο, κάνε ένα διάλειμμα. Κάποιος χρόνος μακριά μπορεί να σε ανανεώσει, δίνοντας σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Οι τομείς της παραμέλησης, της σπατάλης ή της υπερεκτίμησης στη ζωή σου μπορεί να γίνουν πιο εμφανείς. Μπορεί τώρα να χρειαστείς περισσότερη αυτοπειθαρχία.

    Τοξότης

    Η βελτίωση της οικιακής σου ζωής, ή των συνθηκών διαβίωσης μπορεί να είναι προτεραιότητα. Σκέψου ότι οι ασάφειες της ζωής σου μπορεί να σε αφήσουν αβέβαιη σε άλλα τμήματα ζωής. Ενώ είναι μια καλή γενικά στιγμή για να κυνηγήσεις τους στόχους σου, ο Άρης αντιτίθεται στον Ποσειδώνα σήμερα και μπορεί να υπάρξει μια παράκαμψη ή ένα εμπόδιο.

    Εάν αισθάνεσαι χωρίς άγκυρα ή σχέδιο παιχνιδιού άφησε αυτό το συναίσθημα να σε ανακατευθύνει και να σε επαναπροσανατολίσει με χρήσιμους τρόπους. Ένα άλλο πιθανό εμπόδιο είναι ο μειωμένος ενθουσιασμός που σε οδηγεί στην αναζήτηση νέων πηγών έμπνευσης.

    Αιγόκερως

    Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και εσύ αναζητάς λίγη έμπνευση. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις συναισθήματα ανησυχίας ή ανάγκης για αλλαγή που είναι δύσκολο να κατευθύνεις με τον Άρη απέναντι από τον Ποσειδώνα να τραβάει σημεία δυσαρέσκειας.

    Αν και αυτό μπορεί τελικά να ξεκαθαρίσει τη θέση σου, στο μεταξύ κάποιες επικοινωνίες περιβάλουν συγκεχυμένες περιστάσεις ή μπορεί να περιμένεις μια απάντηση και να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε κενό. Αντίθετα, μπορεί να κατακλυστείς από ένα πρόσφατο έργο ή μια προσπάθεια που έχεις αναλάβει.

    Υδροχόος

    Με μια αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα στο παιχνίδι σήμερα μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να δραπετεύσεις ή μπορεί να σου αποσπάσουν την προσοχή από αυτό που κάνεις. Σκέψου ότι είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο στις διαθέσεις των ανθρώπων γύρω σου, εάν δε γνωρίζεις αυτή την τάση και μπορεί να καταλήξεις να αναλαμβάνεις συναισθήματα που δε σου ανήκουν εξ’ ολοκλήρου.

    Να είσαι πιο προσεκτική με τα χρήματα και το μοίρασμα, καθώς είναι δύσκολο να δεις τα πράγματα καθαρά και τα όρια μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν με τον Ποσειδώνα στον τομέα των πόρων σου ισχυρό και προβληματικό σήμερα.

    Ιχθύες

    Οι καλύτερες σχέσεις μπορεί να αποτελέσουν ισχυρό κίνητρο για αυτοβελτίωση αυτές τις μέρες. Με τον Άρη απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα ωστόσο, πρόσεξε να μην κολλήσεις το μυαλό σου σε κάτι, εκτός εάν η καρδιά σου είναι πραγματικά σ’ αυτό.

    Εάν αισθάνεσαι καταβεβλημένη να ξέρεις ότι είναι προσωρινό και βάλε στόχο να κάνεις τα πράγματα βήμα – βήμα, μέρα με τη μέρα πιστεύοντας ότι θα φτάσεις το στόχο σου. Επιδίωξε επίσης να οργανωθείς περισσότερο, καθώς το να νιώθεις πάνω από τις περιστάσεις σε βοηθά να γειωθείς. Η παθητικότητα ή η υπεκφυγή σου μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις σήμερα, γι’ αυτό κάνε ότι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

    Διαβάστε επίσης:

    Τζένιφερ Λόπεζ: Η επέτειος γάμου με τον Μπεν Άφλεκ και η ερωτική εξομολόγηση

    Πωλείται η έπαυλη του Μπομπ Ντίλαν στα Χάιλαντς της Σκωτίας

    Σαρώνει το Netflix η πολυβραβευμένη «Ευτυχία»



    ΣΧΟΛΙΑ