• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Ιδανική ημέρα να οργανώσετε τις σκέψεις και τις δράσεις σας…

    ΚΡΙΟΣ

    Προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια προς τακτοποίηση αυτή την στιγμή. Επανατοποθετήσεις και αλλαγές θα είναι βοηθητικές για το άμεσο μέλλον.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ο τομέας “σχέσεις” κινητοποιείται αυτή την στιγμή και φαίνεται να είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείτε τι θετικό μπορεί να προκύψει μέσα από συνεργασίες.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η ανάπτυξη, η εξέλιξη και η επιτυχία είναι στο χέρι σας και, μέσα από επιτυχημένες δράσεις, αλλά και αλλαγές στην καθημερινή σας εργασία και γενικότερα στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορείτε να κερδίσετε τα μέγιστα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ακόμη και αν εμπόδια βρίσκονται στον δρόμο σας, είναι σίγουρο που αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να τα ξεπεράσετε. Σημαντικό είναι να βρείτε τρόπους να αποφορτίσετε την ενέργεια σας παραγωγικά.

    ΛΕΩΝ

    Η οξυδέρκειά σας είναι έντονη και μπορείτε να κατανοείτε σε βάθος καταστάσεις που κινητοποιούνται γύρω και μέσα σας. Η αλλαγή και η αναθεώρηση, όπου είναι απαραίτητες, φέρνουν την επιτυχία.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική για το επόμενο διάστημα, καθώς και η υπομονή και ο σεβασμός στον χρόνο που χρειάζεται για να ωριμάσουν κάποια πράγματα και να δώσουν τους καρπούς τους.

    ΖΥΓΟΣ

    Η αποφασιστικότητα, καθώς και η αυτοπεποίθησή σας θα πρέπει να είναι ισχυρές, ώστε να φέρετε τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείτε. Αξίες και δεδομένα εξελίσσονται.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η ειλικρίνεια είναι η αρχή μιας πολλά υποσχόμενης διαδικασίας. Η επιφυλακτικότητά σας θα είναι παρούσα, αλλά μπορείτε με πάθος να συνεχίσετε τον δρόμο που σας δίνει ικανοποίηση.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Το επόμενο διάστημα θέλει επιδεξιότητα και ευελιξία από μέρους σας. Πολλές σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σας και η διπλωματία θα είναι το κύριο κλειδί της επιτυχίας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η ικανοποίηση έρχεται μέσα από συνεργασίες με ανθρώπους που εκτιμάτε και ομάδες. Προσπαθήστε να προσφέρετε ό,τι καλύτερο έχετε, γιατί οι προοπτικές είναι θετικές.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Ειδήσεις και ευκαιρίες έρχονται κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Φιλικές κινήσεις μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Διανύετε ένα διάστημα, το οποίο πολλά πράγματα θα σας γίνουν κατανοητά και θα μπορέσετε να προχωρήσετε ιδέες και σχέδια με περισσότερη διαύγεια. Η δύναμη σας είναι το κλειδί σας.

    Πηγή: portraits.gr

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ