LIFE&STYLE

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 12 Νοεμβρίου

  • NewsRoom
ζωδια


Πώς θα είναι αυτή η Τρίτη για κάθε ζώδιο; Τι λένε τα άστρα;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι ανεπιθύμητο να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο στην εκπαίδευση ή μια μακρά ιατρική θεραπεία. Αποφύγετε ένα ταξίδι, επαγγελματικό ή μη γιατί θα αποτύχει και μεταθέστε, εάν μπορείτε, σημαντικές διαπραγματεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνετε ένα οικονομικό πείραμα. Οι πληροφορίες που φτάνουν στα χέρια σας θα πρέπει να ελέγχονται για τη εγκυρότητά τους. Διαφορετικά κινδυνεύετε από αποτυχίες μεγάλης κλίμακας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας κάνει πολύ καλό να περιορίσετε σήμερα τις επαφές σας, την έκθεσή σας σε κινδύνους και την ανάληψη ευθυνών. Τα επαγγελματικά ή οικογενειακά καθήκοντά σας ή η τρέχουσα κατάσταση της υγείας σας μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα είναι ευνοϊκή για απομόνωση και σοβαρούς προβληματισμούς. Μπορεί να φοβάστε μια επερχόμενη δοκιμασία, για παράδειγμα, σημαντικές εξετάσεις ή μια συνέντευξη που ενδέχεται να έχει αντίκτυπο στη μελλοντική επαγγελματική σας ζωή. Σκεφτείτε θετικά!

ΛΕΩΝ

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που θεωρείτε φίλους σας στην πραγματικότητα τέτοιοι. Αν εξακολουθείτε να μην βλέπετε τι γίνεται γύρω σας, μπορεί το μέλλον να σας επιφυλάσσει κάποια απογοήτευση…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για οικογενειακές ή επαγγελματικές αλλαγές! Μπορεί να προκύψει μια παρεξήγηση ανάμεσα σε εσάς και τον προϊστάμενό σας, τους συνάδελφους σας ή με έναν από τους γονείς σας. Ο κίνδυνος μιας επαγγελματικής αποτυχίας είναι ορατός!

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα θα είναι μια χαρά, αν χαμηλώσετε τον πήχη των προσδοκιών σας απέναντι στους άλλους και αν σταματήσουν να ζητούν πάρα πολλά από τη ζωή σας. Τα πάντα είναι ζήτημα ισορροπιών και θα πρέπει να βρείτε το σωστό μέτρο που να ταιριάζει στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαίσθησή σας μπορεί να σας απογοητεύσει κατά τη διάρκεια της μέρας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο ορθολογικά, ελέγξτε τα συναισθήματά σας καλύτερα και συμμορφωθείτε με το νόμο και την κοινή λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απέχετε σήμερα από την υπογραφή συμφωνιών και από νέες προσφορές ή σοβαρές συνομιλίες. Κάθε συνεργασία που ξεκινάει σήμερα μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο πονοκέφαλο στο άμεσο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να αρχίσετε να ψάχνετε για δουλειά, να επιλέξετε μια θέση εργασίας ή να προσλάβετε νέο προσωπικό, εάν έχετε δική σας επιχείρηση. Είναι περίοδος ανάδρομου Ερμή και δεν μπορεί να υπάρξει μακροβιότητα στις επιλογές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από εκεί που περιμένετε τον έπαινο σήμερα, το αποτέλεσμα της εργασίας σας μπορεί να επικριθεί… Αν η δραστηριότητα σας συνδέεται στενά με τη συγγραφή, τη διαμεσολάβηση, τον προγραμματισμό, τα ταξίδια και την επεξεργασία δεδομένων, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί! Ο κίνδυνος λάθους είναι υψηλός!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι σημερινές συνθήκες θα απαιτήσουν την αντοχή σας, εστίαση, ψυχραιμία, υπεύθυνη στάση και την ευχέρεια να αφήσετε στην άκρη περιττά πράγματα για χάρη του τι είναι πραγματικά σημαντικό. Απαιτούνται προσεκτικές κινήσεις για να μην κάνετε μεγάλα λάθη, που θα κληθείτε να τα πληρώσετε στο άμεσο
μέλλον.


ΣΧΟΛΙΑ