• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Μην επιβάλλετε τις απόψεις σας σήμερα. Η ένταση και η νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

    Ταύρος

    Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

    Δίδυμοι

    Το πλανητικό σύστημα δεν φαίνεται να ευνοεί τις σχέσεις με το περιβάλλον, εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

    Καρκίνος

    Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις δυσκολεύουν αρκετά από σήμερα.

    Λέων

    Το πλανητικό σύστημα σήμερα καλυτερεύει τις σχέσεις με τους συγγενείς σας. Αν χρειαστεί κάντε μια συνεννόηση, αλλά προσπαθήστε να είστε εξασφαλισμένοι από νομικής απόψεως.

    Παρθένος

    Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που στέκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

    Ζυγός

    Το πλανητικό σύστημα σας προκαλεί απογοήτευση και πικρία από τον περίγυρο σας. Στις σχέσεις σας με τους γύρω γίνετε πιο συντηρητικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

    Σκορπιός

    Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε σήμερα για να επιτύχετε κάποιο δάνειο η χρηματοδότηση.

    Τοξότης

    Η μέρα μοιάζει με τη χθεσινή. Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο συντηρητικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας.

    Αιγόκερως

    Θα ήταν επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

    Υδροχόος

    Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίστε αρκετά τα πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα.

    Ιχθείς

    Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και υπερβολικά αυστηροί με το ταίρι σας. Θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προόδου στην εργασία σας.



    ΣΧΟΛΙΑ