• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα, Τετάρτη τα ζώδια; Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Υπομονή και θετική σκέψη.

    Κριός

    Επαγγελματικά ζητήματα σας απασχολούν σήμερα. Καλό θα ήταν να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να σκεφτείτε αντικειμενικά.

    Ταύρος

    Σήμερα θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σας εάν κρατήστε αντικειμενική στάση στα γεγονότα. Η πανοραμική εικόνα εμφανίζεται μπροστά σας.

    Δίδυμοι

    Παρελθοντικές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο και ο μόνος λόγος είναι για να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε έχει σχέση με αυτές κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

    Καρκίνος

    Σήμερα σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να προσεγγιστούν με αγάπη, την ίδια στιγμή που δεν θα πρέπει να βγείτε από τον στόχο σας.

    Λέων

    Η αυτοπεποίθησή σας είναι ισχυρή και θα παραμείνει ενεργή εάν είστε σε επαφή με τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

    Παρθένος

    Η ανάγκη να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση θα είναι μεγάλη σήμερα. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να γεμίσει την καρδιά σας.

    Ζυγός

    Το σπίτι, η οικογένεια, η ιδιωτική σας ζωή ζητά την προσοχή σας σήμερα. Πιθανά να χρειαστεί να βάλετε ένα πλαίσιο ή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς.

    Διαβάστε επίσης: Τα συναισθηματικά πανίσχυρα ζώδια που μπορούν να διαχειριστούν κάθε δυσκολία

    Σκορπιός

    Σήμερα μέσα από την επικοινωνία, σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε πράγματα τα οποία σας είχαν διαφύγει. Να κατανοήσετε την ουσία ενός πράγματος που σας ενδιαφέρει.

    Τοξότης

    Η αποφασιστικότητά σας είναι ισχυρή και τα πιθανά εμπόδια που βλέπετε μπροστά σας αξίζει να ξεπεραστούν. Αξίες είναι κινητοποιημένες.

    Αιγόκερως

    Μπορεί να μην είναι μια εύκολη ημέρα η σημερινή, ωστόσο μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων εάν εσείς η ίδια/ο ίδιος παραμείνετε θετική/ός και συνεργάσιμη/ος.

    Υδροχόος

    Ειδήσεις σήμερα σας βάζουν σε σκέψεις αλλά είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε σήμερα.

    Ιχθύες

    Τα όνειρα σας είναι ενεργά και είναι καλή ημέρα να βάλετε έναν συγκεκριμένο στόχο στο κεφάλι σας. Θα βοηθηθείτε στο να οργανώσετε την επίτευξή του.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ