• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

    Φωτογραφία από Denise Husted/Pixabay


    Πώς θα κυλήσει η Τετάρτη; Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Μια νέα Σελήνη νωρίς σήμερα μπορεί να σε παρακινήσει να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να κάνεις περισσότερα δημιουργώντας ρομαντικά, διασκεδαστικά πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν ανοίγματα, νέα ξεκινήματα ή επανεκκινήσεις σε δημιουργικές, ρομαντικές γραμμές την επόμενη περίοδο. Μια ώθηση ενέργειας μπορεί να ξεκινήσει χαρούμενες δραστηριότητες ή εμπειρίες.

    Μπορεί να σου ανοίξουν κανάλια έκφρασης και να σου δοθεί περισσότερος ποιοτικός χρόνος. Ιδέες για να απολαύσεις πιο παιχνιδιάρικες στιγμές μπορεί να σου έρθουν αιφνίδια ή να εμφανιστούν ξαφνικά ευκαιρίες που θα πρέπει να είσαι έτοιμη να αρπάξεις.

    Ταύρος

    Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια ενέργεια στη ζωή σου για προσωπικές και οικιακές ασχολίες. Θεώρησε αυτό το φεγγάρι μια ώθηση για επανασύνδεση με τον εαυτό σου, για να ελέγξεις τα συναισθήματα σου και τα επίπεδα άνεσης σου προτού προχωρήσεις.

    Ένα νέο ξεκίνημα με την οικογένεια, τη ζωή στο σπίτι ή τις συνθήκες και τις ρυθμίσεις διαβίωσης είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα. Επίσης σήμερα μια διέλευση Άρη – Ουρανού σε προδιαθέτει για την αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων, κανάλια έκφρασης και διαφορετικά συναισθήματα ή απολαύσεις. Ο δημιουργικός ενθουσιασμός είναι μαζί σου και η υψηλή ενέργεια για βελτιώσεις γύρω από παιδιά, ένα ειδύλλιο ή έναν φίλο.

    Δίδυμοι

    Η σημερινή νέα Σελήνη σε παρακινεί να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και τις επικοινωνίες σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να σκεφτείς τους στόχους και τις αποφάσεις σου σε αυτούς τους τομείς.

    Έχεις νέα ενέργεια για ιδέες, για να κάνεις χαρούμενες και πολύτιμες συνδέσεις και να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου. Ηπεριέργεια σου βρίσκεται στο απόγειο και η επιθυμία σου να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις με τους άλλους είναι επίσης έντονη. Μπορούν για σένα να ανοίξουν νέοι δρόμοι για κοινή χρήση ή περιήγηση. Ο Άρης επίσης σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις ένα συναισθηματικό εμπόδιο.

    Καρκίνος

    Η νέα Σελήνη νωρίς σήμερα θέτει τις βάσεις για νέα ξεκινήματα και προσεγγίσεις των οικονομικών με μια πιο ανανεωμένη προοπτική. Είναι μια καλή στιγμή για ιδέες που βγάζουν χρήματα, των τιμαλφών και των υπαρχόντων σου.

    Μπορείς εύκολα επίσης να οργανώσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις και να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την ενίσχυση της αίσθησης ασφάλειας. Επιδίωξε να λαμβάνεις και να απολαμβάνεις νέες ιδέες για την επίλυση προβλημάτων. Τέλος ευνοούνται οι προσπάθειες για μάθηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων.

    Λέων

    Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιο σου, δείχνοντας μια προσωπική νέα αρχή ή μια αίσθηση ότι έχεις μια νέα μίσθωση στη ζωή. Τις επόμενες μέρες θα νιώσεις περισσότερη δύναμη να κάνεις αλλαγές και να κατευθύνεις τη ζωή σου εκεί που θέλεις να πάει. Μπορεί να αλλάξεις διακριτικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου με τους άλλους και αυτό να σε ωφελήσει.

    Αλλά με την Αφροδίτη ακόμα ανάδρομη στο ζώδιο σου, προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο για να συνδεθείς με τις αληθινές σου αγάπες και επιθυμίες. Με ένα τρίγωνο επίσης σήμερα Άρη – Ουρανού, αποκτάς το θάρρος να δοκιμάσεις κάτι νέο ή να προσεγγίσεις ένα παλιό πρόβλημα με νέο και μοναδικό τρόπο.

    Παρθένος

    Η σημερινή νέα Σελήνη εμπνέει μια έντονη ανάγκη για ξεκούραση και αναπλήρωση. Οι πνευματικές ανάγκες και η ψυχική υγεία είναι προτεραιότητες. Τις επόμενες μέρες θα αναλάβεις προσωπικά και ιδιωτικά θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου ή μπορεί να δώσεις περισσότερο χρόνο σε ένα άτομο που έχει ανάγκη ή σε μια σημαντική αιτία.

    Θαμμένα και παραμελημένα θέματα μπορούν τώρα να απαιτήσουν την προσοχή σου. Εάν έχεις παραμελήσει τις ψυχικές ή συναισθηματικές σου ανάγκες, είναι μια στιγμή που σε αναγκάζει να τις αναγνωρίσεις και να τις φροντίσεις.

    Ζυγός

    Η σημερινή νέα Σελήνη εισάγει νέα ενέργεια και μια νέα αρχή με μια φιλία ή την κοινωνική σου ζωή. Μπορεί να προκύψουν νέοι στόχοι, όνειρα και σχέδια για να απολαύσεις το επόμενο διάστημα. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε βοηθήσει να αναζωογονήσεις την κοινωνική σου ζωή και τις επικοινωνίες ή το αίσθημα σύνδεσης με τους άλλους και τις ελπίδες σου για το μέλλον.

    Μια άλλη επιρροή που δραστηριοποιείται σήμερα είναι η προοδευτική και διεκδικητική διάθεση σου, καθώς νιώθεις μεγαλύτερη ενθάρρυνση και ενθουσιασμό για να κάνεις προσωπικές βελτιώσεις σε συναισθηματικό επίπεδο.

    Σκορπιός

    Η νέα Σελήνη νωρίς σήμερα ενθαρρύνει την προοδευτική ενέργεια, ειδικά για την επαγγελματική ή τη δημόσια ζωή σου. Μπορεί να παρουσιαστούν νέες ευθύνες , αναγνώριση ή μια νέα θέση ή έργο στον ορίζοντα.

    Μπορεί επίσης να υπάρξει η ανάγκη να ακολουθήσεις τους κανόνες ή να διορθώσεις ένα τομέα της ζωής σου, γεμίζοντας σε με μια αίσθηση σκοπού. Αφιέρωσε χρόνο για να σχεδιάσεις και να δράσεις αντί να αντιδράς. Έχεις μεγαλύτερο αντίκτυπο στους άλλους απ’ ότι συνήθως, γι’ αυτό προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις καλά αυτή τη φορά την θετικότητα και τη δύναμη σου.

    Τοξότης

    Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να χρησιμεύσει ως κινητήρια επιρροή. Οι ασυνήθιστες δραστηριότητες ή αυτές που σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.

    Η δημοσίευση, η ανταλλαγή ιδεών και η εκμάθηση νέων πραγμάτων μπορεί να είναι εξαιρετικά ευνοϊκές, οδηγώντας σε νέα ξεκινήματα και μια ανάσα φρέσκου αέρα. Οι άνθρωποι έλκονται από τις ιδέες και την προσωπικότητα σου. Το πνεύμα σου για εξερεύνηση, ανάπτυξη και επέκταση πέρα από τις συνηθισμένες εμπειρίες στη ζωή σου είναι τώρα ισχυρό.

    Αιγόκερως

    Η πρωινή νέα Σελήνη μπορεί να ανοίξει τις πόρτες για να ακολουθήσεις ένα πάθος τις επόμενες μέρες. Μπορεί να προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον για μάθηση για τις ανάγκες, τα κίνητρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να σου εξουσιοδοτήσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής ή τις ψυχολογικές σου αλλαγές.

    Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε μια νέα σελίδα! Αυτό το φεγγάρι εμφανίζεται στον τομέα της οικειότητας και του μοιράσματος και μπορεί να στοχεύσεις στο να απαλλαγείς από τα βάρη ή να τα μοιραστείς. Μπορεί να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να συνδεθείς με το σύντροφο σου, να ξεπληρώσεις χρέη, να πάρεις δάνειο ή να αναζητήσεις συναισθηματική υποστήριξη.

    Υδροχόος

    Η σημερινή νέα Σελήνη ανοίγει το δρόμο για νέα ξεκινήματα και διεγείρει τις επιθυμίες να κατευθυνθείς προς μια νέα διαδρομή, επηρεάζοντας τις στενές σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί να υποδηλώνει μια νέα ή ανανεωμένη σύνδεση στη ζωή σου ή μπορεί να αφορά νέες διαπραγματεύσεις και ένα ισχυρότερο συναίσθημα για αυτό που θέλεις ή σε μια σχέση.

    Είσαι σε εξαιρετική θέση να συνεργαστείς με κάποιον, να ενισχύσεις μια τρέχουσα συνεργασία, να επωφεληθείς από την παροχή συμβουλών ή διαβουλεύσεων και να ανοίξεις αμφίδρομες συνομιλίες.

    Ιχθύες

    Η σημερινή νέα Σελήνη σου παρέχει δυναμική στραμμένη προς το μέλλον, ειδικά για την εργασία, τις υπηρεσίες, την υγεία και τις συνήθειες σου. θέτει τις βάσεις για νέα ξεκινήματα ή μια νέα προσέγγιση σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να έχεις μεγάλο κίνητρο για να ξεκινήσεις νέα εργασιακά έργα και προγράμματα προσωπικής υγείας ή φυσικής κατάστασης το επόμενο διάστημα.

    Η επιθυμία να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου γίνεται εντονότερη. Η οργάνωση και η βελτίωση της καθημερινότητας σου μπορεί να είναι ικανοποιητική.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Dua Lipa: Απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι παίζοντας τάβλι

    Τζένιφερ Λόπεζ: Εντυπωσιάζει στα 54 χωρίς φίλτρα, «xαρούμενη και λαμπερή»

    Πάρις Χίλτον: Ενθουσιασμένη με την Ελλάδα – «Ένα απίστευτο διάλειμμα»



    ΣΧΟΛΙΑ