LIFE&STYLE

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου

  • NewsRoom
προβλεψεις-ζωδια-της-ημερας

Αστρολογικές προβλέψεις


Τι κέφια έχουν τα άστρα σήμερα; Πώς θα είναι η Τετάρτη για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η οικογενειακή σας ζωή γίνεται όλο και πιο σημαντική για σας! Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα κοινά προβλήματα, παρά τη θέλησή σας. Ωστόσο, το επίπεδο ενέργειάς σας είναι αρκετά υψηλό για να σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε τη ζωή και τις προκλήσεις της.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια θαυμάσια ημέρα για ενεργητικές δραστηριότητες που αφορούν στην οικογένεια σας! Μπορεί να είστε ιδιαίτερα ενθουσιώδεις όταν πρόκειται για τα
παιδιά σας, τα χόμπι σας, το γάμο ή την οικογενειακή ψυχαγωγία. Οι σημερινές επαφές με συγγενείς, γείτονες ή παλιούς φίλους ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τρέχουσες ανάγκες σας μπορεί να υπερβαίνουν τις ικανότητές σας, ειδικά νωρίς το πρωί. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε τις υπερβολικές απαιτήσεις σας
από τις προφανείς και αναγκαίες, βάζοντας κάποια τάξη στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να προκαλέσετε με την συμπεριφορά και τα λεγόμενά σας ισχυρές αντιδράσεις σε δημόσιο χώρο, εάν δεν είστε προσεκτικοί… Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος ατυχημάτων λόγω έλλειψης εστίασης και βιαστικών κινήσεων. Προσοχή λοιπόν.

ΛΕΩΝ

Μην αναλάβετε οποιαδήποτε εργασία, αν δεν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμη για αυτή. Οι μέρες είναι πονηρές και απαιτούν προσοχή, συγκέντρωση, επιμέλεια και σημαντική δέσμευση στο στόχο. Αποφύγετε επίσης, μέχρι τουλάχιστον τις 20 του μήνα, την υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, λόγω του ανάδρομου Ερμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η 13η Νοεμβρίου μπορεί να αισθανθείτε ότι αλλάζει δραματικά τη ζωή της οικογένειάς σας και διαφοροποιεί τις επαφές σας με τους συγγενείς, τους φίλους και συμμάχους. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να μετανιώσετε στο άμεσο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Θεμελιώδεις αλλαγές μπορεί να αποδειχθούν μη ασφαλείς σήμερα! Ωστόσο, θα είναι δύσκολο να μείνετε απαθείς και να περιμένετε να σας τα φέρει η τύχη. Αν έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, η επιθυμία σας να κάνετε αλλαγές στην οικογενειακή ζωή, στην ατομική επιχείρηση, στην καριέρα, τον γάμο και τις λοιπές σχέσεις σας μπορεί να είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για τις προσωπικές σας επιδιώξεις (ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο). Ωστόσο, τα αστέρια σας συμβουλεύουν να μην υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Τα προβλήματα υγείας μπορεί να οφείλονται στην υπερβολικά συναισθηματική φύση σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε μια νέα σελίδα στη προσωπική σας ζωή! Οι ερωτικές επαφές σας θα είναι γεμάτες συναρπαστικές στιγμές. Όταν πρόκειται για την καριέρα σας, μπορεί να αισθανθείτε μια ξαφνική, έντονη γεύση κινδύνου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι όχι μόνο υπερβολικά συναισθηματικός, αλλά επιρρεπής σε μια αλλόκοτη και προκλητική συμπεριφορά. Αν έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, ο κίνδυνος να πέσετε θύμα της γοητείας του είναι μεγάλος…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για καινοτομίες, προοδευτικές μεθόδους, εργαλεία και εφαρμογές που αφορούν στη δουλειά σας, ώστε να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας και να βγείτε από το λούκι της ρουτίνας που σας βαραίνει.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα είστε σήμερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι σε ό,τι νέο και μοναδικό θα παρουσιαστεί στη ζωή σας. Ίσως, όμως, να κάνετε κάποιες δημιουργικές ανακαλύψεις ή να αποκτήσετε ένα περίεργο καινούργιο χόμπι.


ΣΧΟΛΙΑ