• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κωνσταντίνου Ντότα;

    Η λογική και η ελευθερία κυριαρχούν…

    Κριός

    Σε εγρήγορση είσαστε σήμερα και μπορείτε να έχετε ακρίβεια σκέψης για έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Οι δεξιότητές σας κερδίζουν το παιχνίδι ανατρέποντας οτιδήποτε έχει μπει σε ρουτίνα.

    Ταύρος

    Ακόμη και αν πετύχετε όλα όσα θέλετε σήμερα, η αίσθηση του ανικανοποίητου θα υπάρχει. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να βελτιώσει την εικόνα σας προς τα έξω.

    Δίδυμοι

    Η διαίσθησή σας είναι έντονη σήμερα και μπορεί να οδηγεί τα βήματά σας. Οτιδήποτε είναι διαφορετικό από το καθημερινό, μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

    Καρκίνος

    Η προσαρμοστικότητά σας είναι η δύναμή σας σήμερα. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι βλέπετε πως μπορεί να παράγει κάτι καινούργιο και διαφορετικό από τα τετριμμένα.

    Λέων

    Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας είναι τα κλειδιά σας σήμερα σε ζητήματα κυρίως επαγγελματικά. Κάθε είδους υπηρεσία από άλλους θα πρέπει να είναι καλοδεχούμενη.

    Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που θεωρούν ότι οι κανόνες είναι για να σπάνε

    Παρθένος

    Η λογική σειρά θα σας ανταμείψει στο πρόγραμμα σας. Εάν υπάρχει κάποιο εμπόδιο χρησιμοποιείστε διπλωματική στάση παρά να έρθετε αντιμέτωπη/ος απευθείας με αυτό.

    Ζυγός

    Σήμερα χρειάζεται να πάτε χαλαρά το πρόγραμμά σας διότι εμπόδια ή καθυστερήσεις μπορεί να λάβουν χώρα και εσείς πρέπει να έχετε τον απαιτούμενο χρόνο για να αναδιοργανώσετε την κατάσταση, πάντα κατά περίπτωση.

    Σκορπιός

    Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να δημιουργηθούν σήμερα κυρίως ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι. Η αντικειμενική σας ματιά καθώς και η σταθερότητά σας θα σας βγάλουν από την όποια δύσκολη θέση ή προβληματισμό.

    Τοξότης

    Η καθημερινότητά αλλάζει σήμερα ή εσείς έχετε μεγάλη ανάγκη να κάνετε αλλαγές και να βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Ότι κάνετε κάντε το μόνη/ος σας χωρίς απαραίτητα την συγκατάθεση ή την άδεια άλλων ανθρώπων γύρω σας.

    Αιγόκερως

    Πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και άλλα νέα είναι σε ετοιμότητα να αρχίσουν. Το σημαντικότερο είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία και την γνώση που αποκομίσατε από το προηγούμενο εγχείρημα και είναι σίγουρο πως η εύνοια είναι με το μέρος σας.

    Υδροχόος

    Ζητήματα σπιτιού έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Με διπλωματία, θετική στάση και ευελιξία κινηθείτε προς την κατεύθυνση που έχει ρεαλιστικές βάσεις και είναι σίγουρο πως θα πάρετε ικανοποίηση.

    Ιχθύες

    Η επικοινωνία σήμερα είναι δυνατή και είναι στο χέρι σας πως θα την χρησιμοποιήσετε. Η ευελιξία είναι το κλειδί και μαζί με την έμφυτη προσαρμοστικότητά σας κερδίζετε τα εύσημα.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ