• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Μετά την χθεσινή Πανσέληνο, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς. Τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο; Πώς θα είναι η ημέρα μας;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Όλη την ημέρα θα έχετε την τάση να ενεργείτε υπό έντονη συναισθηματική φόρτιση, με ψευδαισθήσεις και φρούδες ελπίδες. Άλλη μια φάση στη ζωή σας πλησιάζει στο τέλος της. Έχετε καταφέρει, ωστόσο, πολλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Το πρωί, ο κίνδυνος να βρεθείτε σε ένα αδιέξοδο είναι αρκετά υψηλός. Είναι επιθυμητό να κάνετε εκτεταμένα σχέδια και να αναπτύξετε νέες ιδέες. Δεν έχει τόση σημασία οι προοπτικές που φαίνεται να υπάρχουν, όσο το να ασχοληθείτε με το μέλλον σας σοβαρά.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Όλη η ημέρα μπορεί να είναι θεωρητική, αφηρημένη και ιδεαλιστική σχετικά με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Οι πιο απίθανες φαντασιώσεις μπορεί να αποδειχθούν λογικές…

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Να είστε προσεκτικοί και να μην ενεργείτε με φανατισμό στις απόψεις, υπό την επήρεια θρησκευτικού μένους ή την τυφλή πίστη στην μοναδικότητα κάποιας προοδευτικής ιδέας.

    ΛΕΩΝ

    Είναι μια κακή ημέρα για τη συζήτηση των διαπροσωπικών σχέσεών σας με τους συνεργάτες σας, τους φίλους και το ταίρι σας. Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει διάκριση ως προς το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, δεδομένου ότι η κάθε πλευρά είναι πιθανό να αισθάνεται εξαπατημένη…

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας. Μην κάνετε κατάχρηση αλκοόλ ή ηρεμιστικών χαπιών και μη καταναλώνετε άγνωστα φάρμακα. Αποφύγετε να ξεκινήσετε σήμερα μια μακρά ιατρική θεραπεία ή κάποια εργασιακή διαδικασία.

    ΖΥΓΟΣ

    Σήμερα, είναι εξίσου σημαντικό να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, τις σκέψεις σας και τις κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις. Μην ξεχνάτε ότι η υπερβολικά ριψοκίνδυνη διασκέδαση μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγωνίζεστε για τους προσωπικούς σας στόχους, αν έχετε γεννηθεί στα μέσα του Νοεμβρίου. Μην προσπαθείτε να κατανοήσετε τα ακατανόητα, να εκδικηθείτε ή να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε σύγκρουση ή αντιπαράθεση χωρίς
    αποτέλεσμα.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Οι σχέσεις σας με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, τους συγγενείς και τα μέλη του σπιτιού σας δεν μπορεί να θεωρηθούν ως σαφείς και σταθερές σήμερα. Προσπαθήστε να μην είστε περίεργοι, καθώς θα αποφύγετε επώδυνες αντιδράσεις των άλλων.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Μην πάρετε τις έριδες και τις αποτυχίες της ημέρας πολύ κατάκαρδα. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις! Στο τέλος της ημέρας, θα βρείτε ικανοποιητική εξήγηση για τις δράσεις των άλλων.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η πιθανότητα σύγκρουσης με τους εχθρούς, τους αντιπάλους, ακόμα και τους εταίρους σας παραμένει σε υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας! Θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Μη βασίζεστε σε κανένα σήμερα, ούτε καν στη κρίση σας! Ακόμα και οι καλύτεροι φίλοι σας μετά βίας θα είναι ήρεμοι και αξιόπιστοι και τα γεγονότα μπορεί να αποδειχθούν απρόβλεπτα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας ό,τι και αν συμβεί…



    ΣΧΟΛΙΑ