• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος - Ζώδια

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Ανυπομονησία σας πιάνει… Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις.Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

    Ταύρος

    Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

    Δίδυμοι

    Με ενθουσιασμό και αισιόδοξη διάθεση, μπορείτε να αναλάβετε τη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης, με εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα! Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας, για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον… Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

    Καρκίνος

    Το μυαλό σας πετάει από ένα θέμα στο άλλο, από την μια επιχειρηματική ιδέα στην άλλη, χωρίς τελικά να κάνετε τίποτε. Συγκεντρωθείτε και επικεντρώστε σκέψη και δράση σε ένα στόχο, κατά προτίμηση εφικτό. Μην ενδίδετε παρορμητικά σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, τουλάχιστον πριν συμβουλευτείτε ειδικό που θα μπορούσε να σας αναλύσει τους κινδύνους που μπορεί να διατρέξετε.

    Λέων

    Σήμερα συνιστάται να προσπαθήσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας με κάθε δυνατό μέσο ή τρόπο! Μια εξόρμηση σε μέρη άγνωστα, μια φιλική συζήτηση, ένα λογοτεχνικό κείμενο είναι μερικά μέσα που θα μπορούσαν να σας δώσουν το ερέθισμα που χρειάζεστε. Αποφύγετε κουραστικές ενέργειες που εξαντλούν τις μυϊκές σας δυνάμεις! Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια επιδρομή στα καταστήματα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας.

    Παρθένος

    Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήσετε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας αγαπάτε τα extremes ports, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας.

    Ζυγός

    Η μέρα προσφέρεται σε όσους αναζητούν δουλειά! Θα βρουν κάτι που θα τους ικανοποιήσει ή θα τους βγάλει από τα αδιέξοδα. Όσο δε από εσάς δεν αισθάνεστε ευτυχείς στην δουλειά που βρίσκεστε, ίσως η σημερινή μέρα να σας φέρει κάτι καινούργιο. Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει στον εργασιακό τομέα σήμερα και κάποια ένταση με συνεργάτες ή προϊσταμένους λόγω παρανοήσεων.

    Σκορπιός

    Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό σας περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως τα χειρότερα αποσοβούνται…

    Τοξότης

    Η μέρα αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδια σας, είτε μέσα από την επικοινωνία σας με άτομα, με τα οποία θα έρθετε σε αντιπαράθεση για ζητήματα ηθικής τάξης, είτε με έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να έχετε κατά νου ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα. Πιθανά δεικτικά σχόλια από συνεργάτες αντιμετωπίστε τα με αδιαφορία, γιατί αυτό είναι που τους αξίζει.

    Αιγόκερως

    Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Οι πλανήτες σας δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

    Υδροχόος

    Η μέρα χαρακτηρίζεται από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες και συγκεκριμένες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε.

    Ιχθύς

    Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέου εγχειρήματος! Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα δώσουν νέα τροπή στην καθημερινότητα σας! Θα βρείτε την δύναμη να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας δημιουργεί άγχος.

    Διαβάστε επίσης:

    Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Αποχώρησε από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου – Καταγγέλλει ξέσπασμα οργής

    Άγιος Παΐσιος: Μεγάλη Εβδομάδα στο MEGA με τη δημοφιλή ιστορική-βιογραφική σειρά

    Αίθριος ο καιρός: Πάνω από τους 20 βαθμούς το θερμόμετρο



    ΣΧΟΛΙΑ