• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021

    Πηγή: unsplash.com


    Πώς θα κυλήσει η Παρασκευή; Τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια σήμερα;

    Οι προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 5ο οίκο σου, εναρμονιζόμενη με τον Ήλιο στο ζώδιο σου. Θα μπορούσε να σε συγκλονίσει κάποιος ή κάτι και να απολαύσεις την αγάπη και την ευτυχία. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανανεωθείς μέσα από δραστηριότητες που πραγματικά απολαμβάνεις. Εκπέμπεις θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Αργότερα σήμερα, μπορεί να νιώσεις ανυπομονησία γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, την οικογένεια ή τη ζωή στο σπίτι, λόγω μιας μικρής προκλητικής διέλευσης της Αφροδίτης με τον Άρη. Ίσως υπάρξουν μικρές διαφωνίες με άλλους, καθώς οι προοπτικές σας φαίνεται να συγκρούονται.

    Ταύρος

    Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ευνοώντας οικείες σχέσεις και οικιακές δραστηριότητες. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις ένα συναισθηματικό εμπόδιο. Θα νιώσεις πιο δυνατή και πιο θετική. Τα συναισθήματα τείνουν να ηρεμούν, ειδικά αν βρεις ένα έργο ή μια αιτία που σε ενθουσιάζει. Ωστόσο αργότερα σήμερα μια μικρή προκλητική όψη Αφροδίτης – Άρη μπορεί να ταράξει λίγο τα πράγματα. Κάποιος μπορεί να μην ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θα ήθελες. Οι εκνευρισμοί, ο κακός συγχρονισμός ή η κοινωνική αμηχανία είναι προσωρινά και είναι καλύτερο να μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν τόσο πολύ.

    Δίδυμοι

    Οι επαφές με φίλους ή η σύνδεση σου με τα όνειρα και τις επιθυμίες σου μπορούν να σε εμπνεύσουν σήμερα. Απολαμβάνεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και βλέπεις ότι μια χαλαρή προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα. Αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα ωραίο διάλειμμα και τελικά έμμεσα να οδηγήσει σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα αργότερα. Κοινωνικά μπορεί να υπάρξουν κάποια λάθη, καθώς οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου συγκρούονται.

    Καρκίνος

    Η καρδιά σου θέλει πολύ να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν σήμερα. Η φροντίδα των οικονομικών έρχεται φυσικά με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη μέρα. Είναι μια μέρα εύρεσης και ξεκαθαρίσματος των στόχων σου. Τα συναισθήματα σου είναι σταθερά. Ωστόσο υπάρχει μια τάση αργότερα σήμερα, οι άνθρωποι να παρεξηγούν το ανταγωνιστικό σου πνεύμα. Αν και δεν πρέπει να σε βγάλει από την πορεία σου μπορεί να σε επιβραδύνει λίγο, καθώς προσαρμόζεσαι για να αντιμετωπίσεις τους περισπασμούς.

    Λέων

    Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, είσαι θετική και αντιμετωπίζεις ακόμα και τις ενοχλήσεις με αισιοδοξία. Εάν υπάρχει κάτι που θέλεις να διορθώσεις τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι ενέργειες της ημέρας ευνοούν τη δυναμική και την επιρροή σου. Θα μπορούσες επίσης να έχεις αναλαμπές έμπνευσης που θα σε βοηθήσουν να λύσεις προβλήματα. Αργότερα σήμερα θα δυσκολευτείς κάπως να μπεις στη θέση των άλλων. Οι διαφορές στη μέθοδο και το στιλ γίνονται πιο αισθητές.

    Παρθένος

    Η σύνδεση Ήλιου – Σελήνης της ημέρας στους κρυφούς σου τομείς, ευνοεί την ξεκούραση και τη βαθιά σκέψη. Ίσως νιώθεις ανανεωμένη, ίσως πάλι να συνειδητοποιήσεις και να αποδεχθείς συναισθήματα που απέφευγες. Σίγουρα θα κατανοήσεις τον εαυτό σου λίγο καλύτερα. Τα συναισθήματα αλλάζουν και τα μηνύματα μπερδεύονται λίγο αργότερα σήμερα με μια δευτερεύουσα προκλητική όψη Αφροδίτης – Άρη να μπαίνει στο παιχνίδι. Αυτή η διέλευση μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση βιασύνης η οποία μπορεί μεν να αποδειχθεί χρήσιμη για να κινηθείς, μπορεί όμως να δημιουργήσει και κάποια μικροπροβλήματα.

    Ζυγός

    Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φιλίας σου ενθαρρύνοντας σε να αναζητήσεις ομοϊδεάτες ή αυτούς που σε αποδέχονται για αυτό που είσαι. Βρίσκεις τα θετικά κανάλια έκφρασης, ειδικά μέσα από τις σχέσεις. Είναι μια καλή στιγμή να δώσεις στους άλλους χώρο να είναι ο εαυτός τους. Σου είναι εύκολο να συνδεθείς με τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Αργότερα σήμερα, όσο κι αν θέλεις να ρίξεις την ενέργεια σου για να πετύχεις τους στόχους σου, μπορεί να υπάρξουν κάποιοι περισπασμοί, πιθανότατα κοινωνικού ή συναισθηματικού χαρακτήρα.

    Σκορπιός

    Κάποιος αναγνωρίζει πόσο πολύτιμη είσαι. Έχεις τα κίνητρα, τον δυναμισμό και τα επαγγελματικά σου σημειώνουν πρόοδο. Είσαι πιο ορατή σήμερα, είτε το έχει επιλέξει είτε όχι, και οι άνθρωποι μπορεί να περιμένουν από σένα να αναλάβεις την ηγεσία. Το να κάνεις πράγματα είναι πιο ικανοποιητικό από το συνηθισμένο, καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ήλιο στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Τα νέα ενδιαφέροντα και οι σπουδές μπορεί να είναι συναρπαστικά αυτές τις μέρες, αλλά αργότερα σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις ή να βρεις χρόνο για να αφιερώσεις.

    Τοξότης

    Δεν φοβάσαι να αναδείξεις τη μοναδικότητα σου σήμερα. Είσαι πιο περήφανη για τις δημιουργίες σου. Η ικανότητα σου να προσελκύεις ενδιαφέροντες ανθρώπους και πράγματα στη ζωή σου είναι ισχυρή. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις ένα διάλειμμα που θα σε ανανεώσει. Καθώς κατευθυνόμαστε προς μια μικρή προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σχετικά με τις μεθόδους και παρορμητικότητα στη διαχείριση. Οι ρομαντικές ευαισθησίες θα μπορούσαν να έρθουν σε σύγκρουση με τις επιθυμίες σου.

    Αιγόκερως

    Τα οικογενειακά θέματα, αλλά και τα οικονομικά είναι σε καλή φάση. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι κοντά σου και το απολαμβάνεις. Είσαι πιο οξυδερκής από ότι συνήθως. Μπορείς τώρα και βλέπεις σε βάθος μια κατάσταση που σε απασχολεί. Αργότερα σήμερα ίσως αποσυντονιστεί λίγο το πρόγραμμά σου. Όταν κάποιος απαιτεί μια ήπια προσέγγιση και άλλος είναι πολύ άμεσος και έντονος, η καλύτερη λύση είναι να προσπαθήσουν και οι δύο να συναντηθούν στα μισά του δρόμου.

    Υδροχόος

    Μια ελαφριά συζήτηση μπορεί να κάνει θαύματα σήμερα. Απολαμβάνεις να βοηθάς τους άλλους σήμερα. Είσαι σε μια εξαιρετικά συντροφική διάθεση με τη Σελήνη στον ηλιακό 7ο οίκο σου όλη μέρα. Η συνεργασία ή η απόκτηση προοπτικής μέσα από μια διαφορετική άποψη μπορεί να είναι ισχυρή. Αργότερα σήμερα η ανυπομονησία μπορεί να εμποδίσει τις έξυπνες εκτιμήσεις με μια όψη Αφροδίτης – Άρη στο παιχνίδι. Η δουλειά και η ζωή στο σπίτι μπορεί να αισθάνεσαι ότι ανταγωνίζονται το ένα το άλλο. Επιδίωξε να κάνεις μικρές προσαρμογές και να διαχειριστείς τον χρόνο σου πιο αποτελεσματικά.

    Ιχθείς

    Μπορεί να νιώσεις λίγο πιο σίγουρη για τα επαγγελματικά σου σήμερα. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο και στη σωστή κατεύθυνση. Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όλη μέρα και είσαι εξαιρετικά παραγωγική, νιώθοντας συναισθηματικά ικανοποιημένη, αφού χειρίζεσαι τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Αργότερα σήμερα υπάρχει η τάση να βιάζεσαι σε πράγματα που απαιτούν περισσότερη υπομονή. Ίσως είναι καλύτερο να διοχετεύσεις την υπερβολική ενέργεια σου σε κάτι θετικό.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Επιτραπέζια παιχνίδια και ψυχολογικά δράματα

    Αθηνά Ωνάση: Εξανεμίζεται η αμύθητη περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση



    ΣΧΟΛΙΑ