• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

    Ζώδια


    Τι μαρτυρούν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Μην υπεραναλύετε τα γεγονότα, αλλά και τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σας σήμερα, γιατί δεν θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς αντιλαμβάνεστε μόνο μερικά ψήγματα από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα.

    Στρέψτε την προσοχή σας στο να μάθετε καινούργια πράγματα, τόσο για τη δουλειά σας, όσο και για την προσωπική σας βελτίωση, την πνευματική. Προσέξτε τα έξοδά σας και, πάνω από όλα, δώστε προσοχή στην διαίσθησή σας κατά την διάρκεια της μέρας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Δέχεστε έναν ηλεκτρονικό πόλεμο σήμερα και όλα είναι εναντίον σας, από το αυτοκίνητο σας, το τηλέφωνο, τον υπολογιστή, ακόμη και τον εκτυπωτή σας. Τα νεύρα σας θα είναι πάνω από το κεφάλι σας, κάτι που θα σας οδηγήσει με σιγουριά σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, παρόλο που θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν ή να κατευνάσουν τα νεύρα σας.

    Το απόγευμα, όταν πια θα έχετε αφήσει πίσω σας τα προβλήματα με την σύγχρονη τεχνολογία, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να ξαναχτίσετε τις γέφυρες που γκρεμίσατε το πρώτο μισό της μέρας. Χαλαρώστε με ψώνια, εάν σας παίρνει οικονομικά, ή προγραμματίστε τις διακοπές σας ή μια μικρή απόδραση.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Ακούστε την διαίσθησή σας σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, ειδικά εάν πρόκειται για ζητήματα συναισθηματικής φύσης! Στον οικονομικό τομέα, προγραμματίστε με προσοχή τα έξοδά σας και λάβετε σαν βάση το χειρότερο δυνατό σενάριο, ώστε να έχετε μια ασφάλεια, για κάθε ενδεχόμενο.

    Μην ενθουσιάζεστε με πράγματα που σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι πραγματικά, γιατί όντως θα είναι παραπλανητικά. Μην κοινοποιείτε επίσης τα σχέδιά σας σε συναδέλφους που δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία και την φιλική τους στάση απέναντι σας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις σήμερα, είτε πρόκειται για την προσωπική σας ζωή, είτε για τα επαγγελματικά σας. Σκεφτείτε προσεκτικά και αναλύστε στο έπακρο όλες τις πλευρές του ζητήματος που αντιμετωπίζετε.

    Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με φίλους που τους εμπιστεύεστε και ζητήστε την γνώμη τους, ώστε να μην σας ξεφύγει κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό. Γιατί, οποιαδήποτε παράλειψη ή μια βιαστική και επιφανειακή επιλογή, θα γίνει εμφανής στην ζωή σας πολύ πιο σύντομα από ότι φαντάζεστε.

    ΛΕΩΝ

    Έχετε μια τάση φυγής σήμερα και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα καυτά θέματα της προσωπικής ή επαγγελματικής σας ζωής. Με το να χώνετε το κεφάλι σας στην άμμο, όμως, δεν θα αποφύγετε τίποτε. Αντίθετα, η όποια καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα.

    Πάρτε μια βαθιά ανάσα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αγωνιστείτε για όλα εκείνα που πιστεύετε.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Για να αντιμετωπίσετε όλες τις συγκρούσεις και τις αντιθέσεις που θα κυριαρχήσουν στο ημερήσιο πρόγραμμά σας, θα πρέπει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να βρείτε τους συμβιβασμούς που ενδείκνυνται κατά περίπτωση. Εκεί που δεν μπορεί να λειτουργήσει, ωστόσο, μια τέτοια προσέγγιση είναι τα οικονομικά σας.

    Να είστε προσεκτικοί στην διαχείρισή σας, ειδικά με τις αποταμιεύσεις σας! Γιατί το μέλλον είναι άδηλο. Το βραδάκι χαλαρώστε, κάντε μια βόλτα ή περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι ή τους φίλους σας.

    ΖΥΓΟΣ

    Ίσως διαπιστώσετε ότι το μυαλό σας ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της μέρας σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους και είστε χαμένοι στις ονειροπολήσεις σας. Κάτι τέτοιο δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, εάν η δουλειά σας είναι ρουτινιάρικη και μπορείτε να «ταξιδέψετε» χωρίς επιπτώσεις.

    Εάν, όμως, πρέπει να πάρετε αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, όπως είναι μια έναρξη συνεργασίας, μια σημαντική αλλαγή σε εργασιακό επίπεδο ή την τοποθέτηση χρημάτων, το πράγμα γίνεται από δύσκολο έως επικίνδυνο! Έχετέ το κατά νου και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, για να μην αντιμετωπίσετε τεράστια προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Το βραδάκι απολαύστε δημιουργικές δραστηριότητες!

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ακούστε την διαίσθησή σας σήμερα και χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή. Με τον τρόπο αυτό, θα βρείτε το μονοπάτι που θα οδηγήσει στην επιτυχία που ονειρεύεστε για τον εαυτό σας, χωρίς μεγάλες προσπάθειες.

    Τις απογευματινές και βραδινές ώρες, δεν θα ήταν κακό να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο σε φιλικά πρόσωπα ή στην οικογένειά σας. Φροντίστε να είστε απόλυτα παρόντες στην στιγμή!

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Προβλέπεται να σας χαμογελάσει για μια ακόμη φορά σήμερα η τύχη στα αισθηματικά σας. Το χιούμορ σας, ωστόσο, είναι κάποιες φορές χοντροκομμένο και άγαρμπο και καλό θα ήταν να το προσέξετε σήμερα, ειδικά όταν βρίσκονται γύρω σας άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Γιατί, από αφέλεια, θα ενοχλήσετε κάποιον, που θα σας το κρατήσει μανιάτικο και θα το βρείτε μπροστά σας αργότερα.

    Στον οικονομικό τομέα, ίσως διαπιστώσετε σήμερα ότι, παρά τις προσεκτικές σας κινήσεις, τα οικονομικά σας δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση όσο φανταζόσασταν.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις κατά την διάρκεια της ημέρας! Μια εργασία σας, που υπολογίζατε να ολοκληρώσετε απρόσκοπτα και στην ώρα της, θα παρουσιάσει επιπλοκές και θα σημειωθούν καθυστερήσεις που θα σας αγχώσουν, γιατί θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσπάθεια και χρόνος από την πλευρά σας.

    Όσοι έχετε δικές σας επιχειρήσεις, τα μάτι σας στο προσωπικό σας!!! Όσο για τα συναισθηματικά σας, χρησιμοποιείστε λίγο τη φαντασία σας οι αδέσμευτοι, για να σας βγει το ραντεβού που θέλετε, ενώ οι δεσμευμένοι για να ανανεώσετε την σχέση σας!

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Μην εμπιστεύεστε σήμερα τις συμβουλές ή παροτρύνσεις φιλικών σας προσώπων, ειδικά εάν αφορούν σε εργασιακά θέματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κατέχουν το πλήθος των πληροφοριών που έχετε εσείς και να σας οδηγήσουν, χωρίς να το θέλουν, σε λανθασμένες επιλογές.

    Ίσως όμως και κάποιοι, κατ’ επίφαση φίλοι, που άσκησαν πρόσφατα δριμύτατη κριτική για τις φιλοδοξίες σας, να θελήσουν να σας παραπλανήσουν εσκεμμένα, από καθαρή ζήλια. Επικοινωνιακά, φροντίστε να διατηρήσετε πολύ καλή επαφή με τους ανωτέρους σας!

    ΙΧΘΕΙΣ

    Ίσως να έχετε σήμερα πολύ καλές ιδέες, που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη στο μέλλον. Είναι σημαντικό να μην επαναπαύεστε στις επιτυχίες ή τα επιτεύγματα του παρελθόντος, αλλά να θέτετε στόχους για το μέλλον και να κινήστε σταθερά προς την επίτευξή τους.

    Προσέξτε, κατά τη διάρκεια της μέρας, τα άτομα που σας πλησιάζουν και εκμυστηρεύονται τον έρωτά τους. Τα κίνητρα τους μπορεί να μην είναι όσο αγνά φαίνονται…



    ΣΧΟΛΙΑ