• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου

    • NewsRoom
    Zώδια


    Πώς θα εξελιχθεί η μέρα μας, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Ανυπομονησία σας πιάνει… Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δε λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε τη διπλωματική οδό…

    Ταύρος

    Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στα φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε τον χειμώνα από πάνω σας και προσβλέπετε στην άνοιξη που βρίσκεται πια κοντά. Κάντε σχέδια για το καλοκαίρι και ανεβείτε ψυχολογικά.

    Δίδυμοι

    Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στη ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας. Δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στον χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν θα χρειαστεί να επιδείξετε σήμερα. Μην ενεργείτε όμως με βάση τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ένα ευρύτερο πλαίσιο.

    Καρκίνος

    Έχετε έντονα θετική ενέργεια και διάθεση για ζωή σήμερα και φαίνεται να έχετε αφήσει επιτέλους πίσω σας όλες εκείνες τις δυσάρεστες σκέψεις που σας ταλαιπωρούσαν. Είστε στον σωστό δρόμο αλλά βρίσκεστε ακόμη στην αρχή των προσπαθειών σας. Το θετικό είναι ότι στο τέλος της διαδρομής σας περιμένει η επιτυχία. Απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

    Λέων

    Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δε σας εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, ή σε δουλειές που καταπιάνεστε να κάνετε. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σας φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

    Παρθένος

    Σήμερα μπορεί να γίνετε αποδέκτης πολλής αγάπης, εάν το επιτρέψετε…Φροντίστε να ακούτε προσεκτικά τι σας λένε οι άλλοι και μη βιάζεστε να κάνετε το δικό σας… Θα πρέπει να είστε ρεαλιστές αναφορικά με τις επιδιώξεις σας στον εργασιακό τομέα. Μη στοχεύετε πολύ ψηλά, γιατί η απογοήτευση θα σας καταβάλλει.

    Ζυγός

    Ίσως να μην αισθάνεστε καλά στο εργασιακό σας περιβάλλον λόγω των αντικειμενικών συνθηκών που επικρατούν. Φροντίστε όμως να προσαρμοστείτε, γιατί μια ενδεχόμενη αλλαγή εργασιακής στέγης δεν είναι πολύ πιθανή αυτή τη στιγμή. Στον συναισθηματικό τομέα αναμένεται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας σήμερα και να έχετε πληθώρα επίδοξων ερωτικών συντρόφων.

    Σκορπιός

    Ένταση καταγράφεται στον επαγγελματικό σας χώρο, αυτό όμως δεν σας αγγίζει άμεσα, εκτός και αν αναμειχθείτε. Καλύτερα κρατήστε την άποψη σας για τον εαυτό σας και μείνετε μακριά από διαπληκτισμούς. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και επιβράβευση των συνεργατών ή των συναδέλφων σας για έναν χειρισμό σας σε εργασιακό επίπεδο. Κάποιοι όμως δε δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας αυτή…

    Τοξότης

    Είναι μια πολύ καλή μέρα να κόψετε κάποιες παλιές σας συνήθειες, φίλοι Τοξότες. Είτε πρόκειται να σταματήσετε το κάπνισμα, είτε το να μασάτε τα νύχια σας ή ακόμη και να αλλάξετε διαδρομή για τη δουλειά ή για το σπίτι, σήμερα μπορείτε να κάνετε μια καλή αρχή! Φροντίστε τον εαυτό σας και την καλή φυσική σας κατάσταση, αφιερώστε χρόνο στην ξεκούραση σας, αφιερώστε επίσης λίγο περισσότερο χρόνο σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που μπορούν να σας χαλαρώσουν.

    Αιγόκερως

    Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας σήμερα! Εάν κάτι σας λέει μέσα σας, ότι θα πρέπει να μείνετε στην ασφάλεια του σπιτιού σας, ίσως θα πρέπει να την ακούσετε, εάν βέβαια έχετε την πολυτέλεια να την ακολουθήσετε. Εάν πάλι σας λέει να βγείτε και να κοινωνικοποιηθείτε, εμπιστευθείτε την χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ένστικτο και η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει εκεί που θα πρέπει να βρεθείτε σήμερα, για κάποιους προφανείς αλλά προς το παρόν αδιευκρίνιστους λόγους.

    Υδροχόος

    Θα χρειαστεί να αλλάξετε αρκετές φορές σχέδια κατά τη διάρκεια της μέρας και να συντονίσετε δράσεις, φίλοι Υδροχόοι! Ίσως να βιώσετε καταστάσεις που απλά θα είναι αδύνατο να τις χειριστείτε. Το αποτέλεσμα το πιο πιθανό είναι να αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς δε θα υπάρξουν ούτε απόλυτα θετικές, αλλά ούτε και απόλυτα αρνητικές επιπτώσεις. Ούτε και το υπόλοιπο της μέρας όμως αναμένεται να σας ικανοποιήσει. Οι δεσμευμένοι θα πνιγούν στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της οικογένειας ή της σχέσης τους, ενώ οι ελεύθεροι θα μιζεριάζουν λόγω έλλειψης συναισθηματικής πληρότητας…

    Ιχθείς

    Σήμερα καλό θα ήταν να είναι η προσοχή σας προσανατολισμένη στο μέλλον! Ότι συμβεί, οτιδήποτε ανακοινωθεί ή δρομολογηθεί, θα έχει επίπτωση στο μέλλον σας, αν και αρχικά ίσως να μην το αντιληφθείτε. Αποφύγετε καυχησιές, μη δίνετε υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να τηρήσετε, μην εμπλέκεστε στις υποθέσεις των γύρω σας και ειδικά αποφύγετε να χλευάσετε λάθη ή παραλείψεις τους… Δεν είναι επίσης καλή η σημερινή μέρα να ξεκινήσετε περιπετειώδεις δράσεις ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό με άτομο που δε γνωρίζετε καλά!

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Λάκης Γαβαλάς: (Un)loaded, φιλόσοφος, άλιεν ή ο πρώτος Έλληνας ινφλουένσερ;

    Coachella 2022: Χωρίς μάσκες, πιστοποιητικά εμβολιασμού και τεστ στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ των ΗΠΑ

    Οι πρώτοι Έλληνες της Ουκρανίας – Μια ιστορία 2.600 χρόνων



    ΣΧΟΛΙΑ