• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι προβλέπουν σήμερα τα ζώδια, σύμφωνα με τον αστρολόγο, Κωνσταντίνο Ντότα;

    Κάτι αλλάζει αυτή την στιγμή και θα αναγεννηθείτε…

    Κριός

    Σήμερα βρίσκετε παραγωγικούς τρόπους για να ανασυγκροτήσετε την ενέργεια σας και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Ακόμη και αν χρειάζεται να κάνετε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε, καλό θα ήταν να σεβαστείτε αυτή την ανάγκη σας.

    Ταύρος

    Η ανάγκη να έρθετε κοντά και περισσότερο ουσιαστικά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε θα είναι έντονη σήμερα. Απολαύστε όμορφες στιγμές και εκφραστείτε μέσα από την καρδιά σας.

    Δίδυμοι

    Αυτή την στιγμή δουλεύετε πυρετωδώς για να πετύχετε και να φέρετε στο φως τα επιτεύγματα σας. Η δημιουργία και η ολοκλήρωση της επιτυχίας εξαρτάται μόνο από εσάς.

    Καρκίνος

    Η αρμονία και η ισορροπία έρχονται μέσα από την προσπάθεια σας, ζυγίζοντας και ταξινομώντας όλα όσα έχετε μπροστά σας αυτή την στιγμή. Ακόμη και εάν υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις είναι σημαντική η δυναμική που βάζετε και θα ανταμειφθείτε για την ενέργεια που βάζετε.

    Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το ζώδιό σας στην αστρολογία των Μάγια;

    Λέων

    Η ισορροπία και η αρμονία γίνεται σκοπός σας αυτή την στιγμή κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τον σπίτι και την προσωπική σας ζωή. Οτιδήποτε κάνετε με αλήθεια και με μεγάλη πίστη θα φέρουν ανταμειβή.

    Παρθένος

    Η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ ενεργοποιημένη προς ένα στόχο και η επιτυχία έρχεται μέσα από δουλειά και ευελιξία, κυρίως εκεί που αλλαγές χρειάζεται να λάβουν χώρα.

    Ζυγός

    Σήμερα με διάφορους τρόπους έρχεστε σε επαφή με την εσωτερική σας δύναμη και το σθένος που μπορείτε να δείξετε όταν βάζετε έναν σημαντικό στόχο για εσάς. Αυτή την στιγμή αρχίζει μια περίοδος η οποία υπόσχεται να φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο.

    Σκορπιός

    Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και θετικές εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις υπόσχεται η επόμενη περίοδος. Η ενασχόληση σας με ενθουσιασμό και σιγουριά για τις ικανότητές σας θα αποδώσουν τα μέγιστα.

    Τοξότης

    Μπορεί η σημερινή ημέρα να είναι περισσότερο δύσκολη όσο αφορά τις εξωτερικές προκλήσεις ή τις εσωτερικές σας ανάγκες αλλά αρχίζει μια περίοδος η οποία υπόσχεται να σας βγάλει από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση βιώνετε στο σήμερα.

    Αιγόκερως

    Οι δεξιότητές σας αυτή την στιγμή μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στις κοινωνικές σας συναναστροφές και να έλξετε κοντά σας ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας.

    Υδροχόος

    Καινούργιες καταστάσεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο έρχονται στον δρόμο σας και μπορείτε να ολοκληρώσετε εγχειρήματα. Ωστόσο φαίνεται πως πολλά πράγματα περνούν από το χέρι σας και αυτό σημαίνει πως από εσάς εξαρτάται το αποτέλεσμα που θα έρθει, το οποίο θα είναι ανάλογο της επένδυσης που έχετε κάνει.

    Ιχθύες

    Η ανάγκη να επεκτείνετε τις γνώσεις σας ή την πρακτική σας για να φέρετε καλύτερα αποτελέσματα, από τα αναμενόμενα, σε κάτι που σας ενδιαφέρει θα είναι έντονη. Καλό θα είναι να ακολουθήσετε αυτή την προτροπή.

    Πηγή: Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ