• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Τι κέφια έχουν σήμερα, Παρασκευή τα ζώδια;

    Οι προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Οι ενέργειες του σήμερα είναι ισχυρές για θεραπεία. Είσαι σε καλή φόρμα με προσωπική έλξη με μια επιρροή Άρη – Χείρωνα σήμερα ενεργή. Η προσέγγιση σου με αυτοπεποίθηση και ανάληψη ευθύνης εκτιμάται. Οι εξωτερικές πιέσεις τείνουν να εκτονώνονται καθώς ανταποκρίνεσαι στους φυσικούς σου ρυθμούς.

    Ενώ έχεις την τάση να πιέζεις λίγο τα όρια σου, η κοινή λογική και η διαίσθηση σου λειτουργούν καλά. Εκφράζεις εμπιστοσύνη στους άλλους και τον εαυτό σου, καθώς και μια έντονη επιθυμία να προχωρήσεις, να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις. Η προσέγγιση μπορεί να φέρει ειδικές ανταμοιβές. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να μάθεις χρήσιμες δεξιότητες και να αποκτήσεις γνώσεις που σου ανοίγουν πόρτες.

    Ταύρος

    Το χάρισμα σου είναι ήσυχο αλλά ισχυρό σήμερα. Οι άλλοι σε παρατηρούν για τις συνεισφορές σου, κάτι που σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Μπορεί να μοιραστείς κάτι με σιγουριά και να αισθανθείς καλύτερα που το έβγαλες από μέσα σου.

    Το άγγιγμα σε ένα προσωπικό ή οικείο θέμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Ρίξε μια ματιά σε τυχόν απογοητευτικές καταστάσεις κάνοντας ένα βήμα πίσω και βλέποντας τι είναι αυτό που μπορεί να σε εμπόδιζε. Σε αυτό βοηθά η διέλευση Άρη – Χείρωνα που είναι ισχυρή για δραστηριότητες που προάγουν τη σωματική και συναισθηματική θεραπεία.

    Δίδυμοι

    Οι μαγνητικές δυνάμεις έλξης σου είναι δυνατές σήμερα και μπορεί ξαφνικά να έχεις το θάρρος να κάνεις μια κίνηση που ήθελες να κάνεις εδώ και καιρό. Η βοήθεια ενός φίλου ή γνωστού μπορεί να σου δώσει πραγματική ώθηση.

    Είναι μια εξαιρετική στιγμή για δέσιμο, αλλά είναι επίσης μια περίοδος για ώριμη αντιμετώπιση περιστασιακών στιγμών συναισθηματικής απόστασης, καθώς η αποδοχή κάποιων σκαμπανεβασμάτων είναι βασικό κλειδί γα υγιείς σχέσεις. Ένας σύλλογος ατόμων ή ομάδας που είναι πιο δημιουργικός, οραματικός, ασυνήθιστος ή αντισυμβατικός μπορεί να εμφανιστεί έντονα στη ζωή σου τώρα.

    Καρκίνος

    Θα μπορούσες να λάβεις ένα εμπνευσμένο μήνυμα τώρα, ή να κάνεις μια παράκαμψη από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα που καταφέρνει να σου φτιάξει τη διάθεση. Η σημερινή διέλευση Άρη – Χείρωνα ενθαρρύνει μια πρακτική προσέγγιση και όχι μια υπερβολική εστίαση στις λεπτομέρειες.

    Το να αφήνεις πίσω το παρελθόν δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά σήμερα ανυπομονείς να νιώσεις σίγουρη για να το κάνεις. Οι προσπάθειες για βελτίωση της εργασίας ή της υγείας έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα.

    Λέων

    Η σημερινή διέλευση Άρη – Χείρωνα σε βοηθά να μάθεις από τις διαφορές με τους άλλους και τελικά να νιώσεις πιο κοντά σε κάποιον ως αποτέλεσμα. Είσαι σε σταθερή φόρμα για ήπιες προκλήσεις σήμερα επίσης και είσαι ιδιαίτερα επιχειρηματική και πρωτοπόρα, καθώς δεν έχεις την τάση να σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα.

    Μπορεί να αναπτύξεις μια συναρπαστική ιδέα για ένα νέο επιχείρημα και το κίνητρο για να ολοκληρώσεις τα πράγματα είναι ισχυρό. Δημιουργικά μιλώντας, είσαι συντονισμένος.

    Παρθένος

    Οι σημερινές διελεύσεις προωθούν μια πιο εμπλεκόμενη, ενεργή και ανοιχτή προσέγγιση στον κόσμο σου. Είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείς μεγάλες εικόνες και να αποκτήσεις προοπτική για τη ζωή σου.

    Εάν πρέπει να καθαρίσεις τον αέρα για κάτι, αυτή είναι μια καλή στιγμή. Είσαι πιο γενναίος για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν σε πραγματικές, χρήσιμες λύσεις σε προβληματικές περιοχές. Θα μπορούσε επίσης να είσαι λίγο πιο ευαίσθητος και συναισθηματικός από το συνηθισμένο και μια μικρή διαφωνία είναι πιθανή, αλλά είσαι έτοιμος να μάθεις τώρα από τις διαφορές.

    Ζυγός

    Με τη σημερινή διέλευση Άρη – Χείρωνα μπορεί να βιώσεις μια αίσθηση εγγύτητας, είτε με την καρδιά είτε με κάποιον ιδιαίτερο. Μπορεί να δεις το σύνολο μιας κατάστασης σε επίπεδο ανθρώπων κάτι που σε ωφελεί πολύ. Η μέρα είναι ζωτικής σημασίας για να κάνεις περιπετειώδεις γνωριμίες.

    Το να αφήνεις πίσω σου μια μνησικακία του παρελθόντος μπορεί να είναι ο λόγος. Δεν είναι η στιγμή που θέλεις να κάθεσαι και να περιμένεις να συμβεί κάτι. Είσαι αποφασισμένος να εφαρμόσεις τα σχέδια σου και να εφαρμόσεις παραγωγικές στρατηγικές για να πετύχεις τους στόχους σου.

    Σκορπιός

    Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να καταβάλεις προσπάθεια σε εργασιακούς και επαγγελματικούς στόχους. Ο Άρης και ο Χείρωνας εναρμονίζονται και νιώθεις έτοιμος να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση! Ένας σύντροφος ή ένας ιδιαίτερος φίλος μπορεί να έρθει για εσένα σήμερα ή η εμπιστοσύνη σου σε μια σχέση αυξάνεται.

    Μπορεί να αφιερώσεις χρόνο για να κάνεις μερικές χάρες σε άλλους που τονώνουν το πνεύμα σου. Οι αλλαγές που κάνεις σήμερα, επικεντρώνονται στην εξάλειψη των μη βασικών, κάτι που σου επιτρέπει τελικά να μειώσεις το άγχος και να καθαρίσεις το μυαλό σου.

    Τοξότης

    Με τον Άρη στο ζώδιο σου να εναρμονίζεται με τον Χείρωνα σήμερα, η αυτοπεποίθηση σου είναι φυσική, όχι υπερβολική και είσαι χαρούμενος που κινείσαι με τον δικό σου ρυθμό. Αντιμετωπίζεις γενναία οποιαδήποτε πιο βαθιά ζητήματα που χρειάζονται διευθέτηση.

    Μπορεί να είναι μια στιγμή για γόνιμες, συναρπαστικές συνδέσεις, καθώς οι άνθρωποι έλκονται από εσένα τώρα μαγνητικά. Οι εποικοδομητικές, σωματικές διέξοδοι μπορούν να βοηθήσουν στην απελευθέρωση των συγκρατημένων συναισθημάτων. Η ευκαιρία να επεκτείνεις τον κόσμο σου είναι μπροστά σου και μπορεί να αισθάνεσαι πολύ μεγάλη σιγουριά για την εύρεση τρόπων για να διευρύνεις το πεδίο εφαρμογής σου.

    Αιγόκερως

    Είσαι θαρραλέος να αντιμετωπίσεις συναισθηματικές αλήθειες σήμερα και μπορεί ακόμη και να ευδοκιμήσεις σε αυτές. Το να τιθασεύσεις την επιθυμία για δράμα μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τις ευκαιρίες της ημέρας και είναι δυνητικά ισχυρή για συναισθητική γενναιότητα, διαισθητικές ικανότητες και στενές σχέσεις.

    Το δέσιμο με την οικογένεια και τους αγαπημένους μπορεί να συμβεί μέσω κοινών δραστηριοτήτων. Οι αλληλεπιδράσεις είναι πλούσιες και ενώ παραμένεις σε μια κάπως αναποφάσιστη ή κενή φάση σε ορισμένα επίπεδα με τον Άρη στον τομέα τις ιδιωτικής σου ζωής αυτές τις μέρες, επωφελήσου από αυτή την ήσυχη περίοδο.

    Υδροχόος

    Είναι καιρός να προσεγγίσεις φρέσκιες, διαφωτιστικές εμπειρίες και το σημερινό τρίγωνο Άρη – Χείρωνα βοηθά. Η σημερινή μέρα είναι έντονη για αισιοδοξία και για θετική δράση σε ή για μια φιλία. Είσαι εξαιρετικά διορατικός αυτή τη στιγμή και παρόλο που αυτό μπορεί να μην είναι εξαιρετικό για λεπτομέρεια στη δουλειά, είναι ωραίο που σου ανεβάζει τη διάθεση.

    Τα όρια μπορούν να ξεπεραστούν σήμερα, αλλά απαλά και υπέροχα. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για επικοινωνία, σύνδεση, δικτύωση, μάθηση και διαχείριση επιχειρήσεων.

    Ιχθύες

    Μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά αισιόδοξος για την καριέρα ή την κοινωνική σου θέση και μια αίσθηση εσωτερικής χαράς και γαλήνης μπορεί να είναι μαζί σου σήμερα. Αυτό με τη σειρά του ενισχύει αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά το μαγνητισμό σου.

    Ωστόσο θέλεις να αναλάβεις δράση. Πιο ισχυρή πεποίθηση είναι μαζί σου αν βρεις περισσότερο νόημα σε αυτό που κάνεις, κάτι που είναι μια υπαρκτή πραγματικότητα τώρα. Το σημερινό τρίγωνο Άρη – Χείρωνα μπορεί να σε ξεσηκώσει για να νιώσεις έτοιμος να αντιμετωπίσεις τη ζωή με ένα νέο σχέδιο παιχνιδιού.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Rolex: Πώς θα επηρεάσει τις τιμές των μεταχειρισμένων ρολογιών πολυτελείας η πτώση των επιτοκίων

    Θανατηφόρα τροχαία με 3 νεκρούς σε Ν. Φιλαδέλφεια, Πόρτο Ράφτη και Περιστέρι σε λίγες ώρες

    Η αιμοδοσία του Στέφανου, ο αντιδραστικός Στάθης και το κυνήγι των διοικητών



    ΣΧΟΛΙΑ