• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για κάθε ζώδιο; Πώς θα είναι η ημέρα μας;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδά σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται για όσους είναι αδέσμευτοι και αναζητούν το ταίρι τους. Μη βιάζετε μόνο τις καταστάσεις, κάνοντας γρήγορα βήματα.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην πικραίνεστε από τις αντιρρήσεις κάποιων ηλικιωμένων ατόμων της οικογένειάς σας. Ακούστε την άποψή τους, αλλά ακολουθήστε την καρδιά σας στα ζητήματα που σας απασχολούν.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ασχοληθείτε με πράγματα που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας στον τομέα της τεχνολογίας. Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα δημιουργήσει μικροπροβλήματα και θα φέρει συγκρούσεις. Άγχος και στρες σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα! Για τους αδέσμευτους, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να γεννήσει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, με καλές προοπτικές για μια μελλοντική σχέση. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

    ΛΕΩΝ

    Είστε πολύ εκνευρισμένοι και θα νιώσετε τον αντίκτυπο της έλλειψης ισορροπίας της ζωής σας στην υγεία σας. Χαμηλώστε τους τόνους και μη χαλάτε τη διάθεσή σας με ανούσιες καταστάσεις.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Προσπαθήστε να τακτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα με ηρεμία και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να οξύνουν τα πνεύματα και να πολώσουν το κλίμα.

    ΖΥΓΟΣ

    Προσοχή στα οικονομικά σας! Η διαχείρισή σας δεν είναι η καλύτερη δυνατή και, με τις γιορτές να πλησιάζουν, έχετε την τάση να ξοδεύετε αλόγιστα. Η νευρικότητά σας είναι μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Βγείτε με φίλους, αν σας δοθεί η ευκαιρία ή καλέστε τους στο σπίτι και κάντε ένα μικρό πάρτι. Έχετε ανάγκη από μια εκτόνωση, που θα σας χαλαρώσει και θα σας απομακρύνει από τις επαγγελματικές σκοτούρες.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στη λεπτομέρεια, αλλά δείτε και τη θέση του άλλου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν στο κυκλοφορικό σας.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Νιώθετε να έχετε έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε και να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Προσοχή, όμως, στις εξαπατήσεις που καραδοκούν να ακυρώσουν τις προσπάθειές σας. Οι βιαστικές κινήσεις και τα όνειρα δεν οδηγούν πουθενά.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει. Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.



    ΣΧΟΛΙΑ