• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

    ζώδια


    Τι μαρτυρούν τα άστρα για σήμερα; Πώς θα είναι αυτή η Παρασκευή για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Η τύχη είναι με το μέρος σας, σε ό,τι αφορά σε οικονομικά ζητήματα! Ίσως υπογράψετε ένα επικερδές συμβόλαιο, εάν είστε άνεργοι να βρείτε δουλειά, εάν αναζητάτε καλύτερες ευκαιρίες, να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας, ενώ και το ενδεχόμενο και κερδίσετε λαχείο είναι πιθανό σήμερα!

    Το δεύτερο μέρος της μέρας είναι πλούσιο σε εκπλήξεις και γεγονότα! Ενδεχομένως να έχουν σχέση τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ερωτικό σύντροφο ή απογόνους και θα σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό!

    ΤΑΥΡΟΣ

    Σήμερα θα ξεκινήσει λίγο περίεργα η μέρα σας, φίλοι Ταύροι! Η αλληλεπίδρασή σας με γείτονες ή συναδέλφους θα τους αφήσει λίγο με το στόμα ανοιχτό, άλλα θα το ξεπεράσουν γρήγορα. Εσείς, όμως, θα υποφέρετε μεγάλο μέρος της μέρας από κακοκεφιά.

    Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να επιβεβαιώσετε στους ανωτέρους σας τις δυνατότητες και δεξιότητές σας. Η μέρα είναι κατά τα άλλα πολύ καλή για ανακατασκευές ή επισκευές στο σπίτι, αρκεί να μην αψηφάτε την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα σας.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Είναι μια μέρα που οι ουρανοί είναι ανοιχτοί για σας. Μπορείτε να ζητήσετε από τους ανωτέρους σας αυτό που οραματίζεστε για την καριέρα σας και να εισακουστείτε, αρκεί τα επιχειρήματα σας να είναι καλά μελετημένα και να έχετε θετική ενέργεια.

    Προσοχή θα χρειαστεί μόνο, να μην δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που κάθε άλλο παρά έμπιστα είναι και το καλό σας θέλουν. Φυλάξτε να νώτα σας…

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Κάτι θα φέρει τις φοβίες σας και τις αγωνίες σας στην επιφάνεια και θα σας αποσυντονίσει. Μην τους δίνετε μεγαλύτερη σημασία από αυτή που τους πρέπει και ταλαιπωρείστε άδικα. Απωθήστε τις άσχημες σκέψεις.

    Έχετε την σπάνια ευκαιρία το σώμα και το πνεύμα σας να βρουν στην τέλεια ισορροπία! Θα πρέπει να αφήσετε χώρο για περισσότερη πνευματικότητα στην ζωή σας, κάτι που θα επηρεάσει με θετικό τρόπο και την φυσική σας κατάσταση.

    ΛΕΩΝ

    Είστε ανικανοποίητοι σήμερα και σε κακή διάθεση. Μέρα είναι και θα περάσει… Φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ανεβάσει το ηθικό. Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξή σας.

    Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις. Ένα νέο σας ταλέντο θα ανακαλύψετε, που θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε μελλοντικά σημαντικά βήματα προόδου στον επαγγελματικό στίβο.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να χαρίσετε στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό σας και να αισθανθείτε ευεξία, μιας και σας περιμένει ένας νέος μήνας και σημαντικές προκλήσεις.

    Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις κάθε άλλο παρά στατικές είναι και για να παραμείνουν ζωντανές και λειτουργικές χρειάζεται προσπάθεια και από τις δύο μεριές. Εσείς βάλατε τον αυτόματο πιλότο και νομίζετε πως κάνατε το καθήκον σας…

    ΖΥΓΟΣ

    Με το να κάθεστε και να περιμένετε την ευκαιρία που θα σας ξελασπώσει, δεν θα κερδίσετε πολλά. Θα πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας, κάνοντας τις επαφές που πρέπει, προγραμματίζοντας τις δράσεις σας και εν ανάγκη επανασχεδιάζοντας την πορεία σας.

    Κάποια σημαντική εργασιακή υποχρέωση φαίνεται να ολοκληρώνεται σήμερα και ήρθε η ώρα της αξιολόγησης. Θα πρέπει, όμως, παράλληλα να θέσετε τους επόμενους στόχους σας. Ο ανώτερός σας εαυτός μπορεί να σας δώσει τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Χωρίς να το συνειδητοποιείτε, είστε σε αναζήτηση συντρόφου! Μην συμβιβάζεστε με τίποτε λιγότερο από τα όνειρα σας και μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι γύρω σας, επηρεάζοντας τις επιλογές σας.

    Καινούργιες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και, αν δεν δειλιάσετε ή δεν κάνετε πίσω από έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σας, θα καταγράψετε σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Αισθάνεστε γεμάτοι με θετική ενέργεια, μιας και οι εργασιακές σας υποθέσεις βαίνουν καλώς και το μέλλον σας χαμογελάει. Την πλεονάζουσα ενέργειά σας διοχετεύστε την σε πράγματα που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.

    Μια εσωτερική ηρεμία σας βοηθάει να αντεπεξέλθετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες υποχρεώσεις σας. Οικογενειακά ζητήματα θα απαιτήσουν την ενασχόλησή σας, αλλά θα διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ό,τι και να είναι, θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο.

    Υπάρχουν μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο, όμως, το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Είστε ξεροκέφαλοι και απόλυτοι σε θέματα που αφορούν στην οικογενειακή σας ζωή ή την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο, όμως, δημιουργείτε περισσότερη ένταση και δεν αφήνετε περιθώρια για επίλυση των όποιων προβλημάτων…

    Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας με τον Δία και τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία, θα χρειαστεί σήμερα για να μην δημιουργήσετε κάποια νέα, δυσεπίλυτα προβλήματα. Κάποια σημαντικά βήματα θα κάνετε, που θα σηματοδοτήσουν την εξέλιξη της καριέρας σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Η διαίσθησή σας σας προειδοποιεί για ένα παρασκήνιο που δεν μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που δημιουργείται στον επαγγελματικό σας χώρο ή για μια προδοσία σε προσωπικό επίπεδο; Το μέλλον θα σας δείξει.

    Ως προς τα αισθηματικά σας, εάν έχετε ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και ίσως μακροχρόνια για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Η αγάπη κερδίζεται σταδιακά και δεν χαρίζεται…



    ΣΧΟΛΙΑ