• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

    • NewsRoom
    Αστρολογικός χάρτης - Ζώδια


    Πώς θα εξελιχθεί η μέρα σου, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Οι σημερινές διελεύσεις σε προκαλούν να αναγνωρίσεις τομείς σπατάλης ή παραμέλησης στη ζωή σου. Προσδιορίζοντας ποιες από τις στάσεις και τα ιδανικά σου δε σε εξυπηρετούν πλέον, δημιουργείς χώρο για να ξαναχτίσεις με πιο ουσιαστικούς, νέους, βελτιωμένους στόχους και όνειρα.

    Η ψυχική και συναισθηματική υγεία θα πρέπει να βελτιώνονται καθώς παρακολουθείς τομείς της ζωής σου που έχεις αποφύγει ή που χρειάζονται κάποια οργάνωση ή προσοχή.

    Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου αργότερα σήμερα, διεγείροντας την επιθυμία να ξεφύγεις από τον εαυτό σου και τα βαθύτερα συναισθήματα.

    Ταύρος

    Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην εξισορρόπηση της φιλίας και της οικείας σου ζωής αυτές τις μέρες . Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ασάφεια σε μια σχέση σχετικά με το βάθος της εμπλοκής.

    Θα ήταν σοφό να ασχοληθείς με μερικά από τα πιο δύσκολα στοιχεία των σχέσεων σου αντί να αφήσεις προβληματικούς τομείς να αναπτυχθούν, ιδιαίτερα με θέματα χρημάτων και ιδιοκτησίας.

    Η απογοήτευση για ένα μακροπρόθεσμο στόχο ή για ένα κοινωνικό ζήτημα μπορεί να είναι μέρος αυτού. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να συνδυάσεις φίλους και χρήματα.

    Δίδυμοι

    Οι ασάφειες στη γενική κατεύθυνση της ζωής σου ή την καριέρα σου και πιθανώς τη φήμη σου, μπορεί να είναι λίγο έντονες αυτή τη στιγμή. Να είσαι ατρόμητη όταν αντιμετωπίζεις τις ρίζες τυχών προβλημάτων που εμφανίζονται τώρα.

    Κοίταξε καλά τους τομείς που έχεις παραμελήσει, έχεις δεσμευτεί ή όπου έχει γίνει πολλή σπατάλη ή απροσεξία στη λεπτομέρεια και ξεκίνησε ένα σχέδιο για να τακτοποιήσεις τα πράγματα.

    Είναι λογικό να καταλήξεις σε συμβιβασμό όταν αυτό χρειάζεται. Ευτυχώς η προνοητική, αισιόδοξη ενέργεια είναι μαζί σου.

    Καρκίνος

    Μπορεί να νιώσεις πολύ συντονισμένη με τους άλλους και με την ίδια τη ζωή σήμερα, ακόμα κι αν η μέρα μπορεί να φέρει την επιθυμία να επαναστατήσεις ή να αλλάξεις σχέδια σε σημεία.

    Είσαι εκφραστική και δημιουργική. Έχεις επίσης την τάση να προσελκύεις θετική προσοχή με το δικό σου τρόπο και η προσθήκη ενός στοιχείου έκπληξης στο μείγμα, μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

    Για καλύτερα ακόμα αποτελέσματα σήμερα να είσαι ευέλικτη με τους άλλους, διαφορετικά μπορεί να απογοητευτείς από την αναξιοπιστία. Κάποια απρόβλεπτη ενέργεια είναι δυνατή τώρα, αλλά έχεις επίσης την ευκαιρία να κάνεις χαρούμενες αλλαγές ή να εμπνευστείς από νέους τρόπους σκέψης.

    Λέων

    Πολλά συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, στον εσωτερικό κόσμο σου ή το σπίτι. Είσαι σε καλή κατάσταση για σχεδιασμό ή επανασχεδιασμό ή μπορεί να υπάρχει περισσότερη επισκεψιμότητα στο σπίτι. Είναι μια καλή στιγμή για επίλυση προβλημάτων και βελτίωση.

    Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για τις πιο στενές σχέσεις σου, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας, αν και οι εκπλήξεις από τον εξωτερικό κόσμο μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμα σου ή να σε κάνουν να νιώσεις λίγο νευρική.

    Ακόμα κι έτσι, το να επικεντρωθείς στη δημιουργία περισσότερης αρμονίας στο σπίτι, είτε αναζητώντας ισορροπία στις αλληλεπιδράσεις με στενά, αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε προσθέτοντας καλλιτεχνικές πινελιές στο περιβάλλον του σπιτιού.

    Παρθένος

    Είσαι σε ένα δυνατό σημείο για να μάθεις, να μοιράζεσαι ιδέες και να δημιουργείς μοναδικά έργα σήμερα. Αυτές οι προσπάθειες που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στη δομή, το σχεδιασμό και την οργάνωση μπορούν να ευδοκιμήσουν περισσότερο τώρα.

    Η προσέγγιση μπορεί να φέρει ενδιαφέροντα άτομα ή καταστάσεις στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρχουν πολλά στο μυαλό σου σήμερα, αν και ίσως πάρα πολλά μερικές φορές και ένα απαλό ανταγωνιστικό συναίσθημα με τις επικοινωνίες σου.

    Ίσως χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη τα προσωπικά θέματα σου για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά, τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις ότι έχεις τα πάντα υπό έλεγχο.

    Ζυγός

    Η μέρα έχει ισχυρή ενέργεια για επίλυση προβλημάτων με επαγγελματικές, οικονομικές και πρακτικές υποθέσεις. Ο σχεδιασμός, η δόμηση και η θέαση μοτίβων σε αυτούς τους τομείς είναι τώρα πιο φυσικά.

    Υπάρχει μια καλή αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας στη μέρα και όμως μπορεί να είσαι απόλυτα ικανοποιημένη με το να χαλαρώνεις και να αναπνέεις αυτή την ενέργεια, αντί να προχωρήσεις και να ξεχάσεις να απολαύσεις αυτό που έχεις μπροστά σου.

    Αυτό είναι απολύτως κατάλληλο με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Οι γήινες, αισθησιακές δραστηριότητες φαίνονται πιο ωφέλιμες συναισθηματικά αυτή τη στιγμή.

    Σκορπιός

    Η ζωή φαίνεται λίγο πιο σκόπιμη σήμερα, ειδικά αν έχεις ένα φίλο να συνεργαστείς ή ένα απορροφητικό έργο στο οποίο να αφιερώσεις την ενέργεια σου. Έχεις την τάση να φτάνεις στη ρίζα των προβλημάτων με τις τρέχουσες διελεύσεις. Είναι επίσης μια στιγμή για να εμβαθύνεις την κατανόηση και τις σπουδές σου.

    Ταυτόχρονα η Σελήνη περνά τη μέρα στο δημιουργικό σου τομέα και η χαλαρωτική αναψυχή μπορεί να είναι πολύ ευπρόσδεκτη και ικανοποιητική.

    Πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ονειρευτεί, να δημιουργήσει, να φαντασιωθεί και να φανταστεί, τώρα που η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα σε αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη.

    Τοξότης

    Είναι πιθανό να ανακαλύψεις μια αξιόλογη ενασχόληση σήμερα και το να κάνεις πράγματα μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσεις τα επαγγελματικά.

    Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για έρευνα και ανάλυση. Είναι άλλη μια δυνατή μέρα για να εμβαθύνεις την κατανόηση σου ή την αίσθηση του σκοπού σου. Μπορείς να επωφεληθείς από τη χάραξη στρατηγικών και την κατάρτιση σχεδίων.

    Μπορεί να αποκτήσεις την ευκαιρία να ενισχύσεις ή και να επιδιορθώσεις σχέσεις, καθώς κατανοείς καλύτερα τη δυναμική ισχύος. Παρόλα αυτά, η Σελήνη περνά τη μέρα στον προσεκτικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και απολαμβάνεις κάποια οικειότητα και άνεση.

    Αιγόκερως

    Μπορεί να υπάρξει πολλή συνεργασία τώρα, καθώς αναζητάς απαντήσεις και θέλεις να φτάσεις στην ουσία ενός θέματος. Συχνά προτιμάς να εργάζεσαι και να σκέφτεσαι ανεξάρτητα, αλλά σήμερα έχεις μεγαλύτερη τάση να συζητάς πράγματα με άλλους και υπάρχουν προφανή οφέλη από αυτό.

    Είναι μια περίοδος που αρχίζουν να συμπληρώνονται κάποιες λεπτομέρειες που ήταν προηγουμένως άγνωστες και είσαι σε καλύτερη θέση να κάνεις κρίσεις.

    Η διακριτικότητα και η κατανόηση σου εκτιμώνται. Οι άλλοι μπορεί επίσης να εκτιμήσουν τη δέσμευση και την αφοσίωση σου.

    Υδροχόος

    Μπορεί να είναι άλλη μια ωραία μέρα για επίλυση προβλημάτων και βελτίωση της ζωής σου. Μπορεί να ερευνήσεις νέες μεθόδους ή θα μπορούσες να συναντήσεις πληροφορίες που σε βοηθούν ή σου δίνουν ένα καλό πλεονέκτημα.

    Μετατρέπεις τις δυσκολίες σε ευκαιρίες τώρα και αισθάνεσαι καλά για την απόδοση σου ή για τα χτυπήματα επιβράβευσης στην πλάτη. Οι συζητήσεις σχετικά με την εργασία, την καριέρα ή τη γενική κατεύθυνση και τους στόχους της ζωής μπορεί να είναι χρήσιμες.

    Τέλος μπορεί να υπάρχει ένα έργο, κάποια δουλειά που κλειδώνεται ή βάζεις τις τελευταίες πινελιές.

    Ιχθύες

    Θα μπορούσες να έχεις εκλάμψεις έμπνευσης που θα σε βοηθήσουν να λύσεις προβλήματα σήμερα. Η ζωή είναι λίγο πιο ζωντανή, προσωπική, άμεση και αυθόρμητη. Είσαι πρόθυμη να ξεπεράσεις μόνη σου ή να εκφραστείς πρώτη.

    Οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται κι αυτό με τη σειρά του σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Η ένωση δημιουργικών δυνάμεων μπορεί να είναι πολύ ευπρόσδεκτη και αρκετά επιτυχημένη και ικανοποιητική.

    Ένα εκπαιδευτικό, ρομαντικό, νομικό ή δημιουργικό θέμα μπορεί να κλειδωθεί ή να οριστικοποιηθεί.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Τι απαντά η Μαρί Σαντάλ για το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ στη λίστα Έπσταϊν

    Τάμτα: Στιγμές χαλάρωσης στην Ελβετία – Για σκι με εντυπωσιακή φόρμα και μπότες

    Μαριάννα Παγώνη: Η σχεδιάστρια που εμπνεύστηκε τη γραβάτα του βασιλιά Κάρολου με την ελληνική σημαία



    ΣΧΟΛΙΑ