• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου

    ζώδια


    από την Αλίντα Κανάκη

    Ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αν μπορούσες σήμερα να καθίσεις στο σπίτι, θα το έκανες ευχάριστα, μιας και εκεί είναι που νιώθεις ασφάλεια. Η συναισθηματική σου κατάσταση είναι στο πιο ευαίσθητό της σημείο και θέλεις να βρίσκεσαι σε μέρη όπου θα νιώθεις απόλυτα ασφαλής, σε απωθεί καθετί που παρουσιάζει κάποιο κίνδυνο. Στον αισθηματικό τομέα το κλίμα είναι άκρως ρομαντικό και ονειρικό. Θετικά ευνοημένες στον ασθματικό τομέα: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς.

    ΚΡΙΟΣ
    Το εξάγωνο της Αφροδίτης ευνοεί τον αισθηματικό τομέα. Η πίεση της προηγούμενης, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σου που νιώθει παραμελημένος, σου δημιουργούν έντονο άγχος. Προσπάθησε σήμερα να ξεπεράσεις κάποια περίεργα συναισθήματα ή προκαταλήψεις ή έμμονες ιδέες, που θα έχουν επίδραση και θα δημιουργήσουν ένταση στα επαγγελματικά σου.
    Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

    Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

    Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Τη σημερινή Κυριακή με τον Ερμή από τους Ιχθείς θα επιθυμήσεις να πάρεις κι εσύ τη μερίδα ευτυχίας που σου ανήκει. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία έχουν τον πρώτο λόγο. Στον έρωτα, δεν σημαίνει πως θα δημιουργήσεις οπωσδήποτε κάποια νέα σχέση, αλλά ότι οι σχέσεις σου που δημιουργούνται τώρα θα έχουν την υπόσχεση τη διάρκειας.
    Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
    Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
    Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Γεμάτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση, μπορείς να χειριστείς άριστα τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, αντιμετωπίζοντας τον οποιοδήποτε συνεργάτη ή ανταγωνιστή. Δεν πτοείσαι από καμία πρόκληση. Σήμερα μόνο η διασκέδαση σε ενδιαφέρει. Η εύθυμη και η γενναιόδωρη διάθεση είναι ο οδηγός σου για να βρεθείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο σε τόπους διασκέδασης, ίσως σε γάμο ή γιορτή.
    Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
    Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
    Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Με την Αφροδίτη στο ωροσκόπιό σου να παρεμβάλει εμπόδια, τα σχέδιά σου ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Επικεντρώσου σε ό,τι έχει πραγματική αξία και αφιέρωσε εκεί το χρόνο και την ενέργειά σου. Άφησε στην άκρη τα δευτερεύοντα. Απόφυγε κάθε κόντρα τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά σήμερα.
    Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
    Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
    Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

    ΛΕΩΝ
    Ο υπέρμετρος εγωισμός σε τυφλώνει με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου, με συνέπεια να θέτεις σε κίνδυνο τη σχέση σου. Έλεγξε τις συναισθηματικές σου εξάρσεις και εκλογικεύεσαι τις καταστάσεις. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, αν είσαι single. Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός μοιραίου έρωτα. Και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγεις μόνο από το μέτρο…
    Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
    Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
    Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Σήμερα θα έχεις κάποια συνάντηση ή επικοινωνία με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αν και κάποια εμμονή σου σε λεπτομέρειες μπορεί να τον εκνευρίσουν ή να προκύψει κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας. Η διάθεσή σου να ακούσεις τα προβλήματα των άλλων, να ασχοληθείς με κάποιες λεπτομέρειες, βοηθά να προωθήσεις επαγγελματικά σου θέματα. Χρήματα που περνούν από τα χέρια σου, ξοδεύονται σχεδόν αμέσως με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σου επιβάλει την πειθαρχία.
    Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
    Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
    Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

    ΖΥΓΟΣ
    Η ανάδρομη πορεία του Ερμή παρεμβάλει εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας. Είσαι λίγο εσωστρεφής σήμερα και υπάρχει ο κίνδυνος να αντιδράσεις υπερβολικά σε εξωτερικά ερεθίσματα και σε θέματα σχέσεων. Μην δημιουργείς αντιπαλότητες από το πουθενά με το σύντροφό σου. Το τρίγωνο του Δία ευνοεί τον οικονομικό τομέα και δημιουργούνται κάποια περιθώρια για βελτίωση των επαγγελματικών σου. Επωφελήσου των επαφών σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.
    Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
    Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
    Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 27.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, συναίσθημα και διαίσθηση είναι οι λέξεις κλειδιά για σήμερα. Όσο καλύτερη είναι η συναισθηματική σου κατάσταση, τόσο πιο εύκολα θα κυλήσει η μέρα. Το σπίτι σε τραβάει και μπορεί να σου δώσει την ασφάλεια που ζητάς. Θέλεις να βάλεις στην πραγματική τους διάσταση προβλήματα που υπάρχουν ή να απαλλαγείς από υποχρεώσεις που έχεις επωμισθεί.
    Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
    Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
    Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 20, 16.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Η φαντασία σου είναι σε έξαρση σήμερα, με τη σύνοδο του Ποσειδώνα να παρεμβάλει εμπόδια και να σε επηρεάζει! Φρόντισε μόνο να είναι δημιουργική, δίνοντας μια νέα πνοή στη δουλειά σου. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες σήμερα με τη Σελήνη να κινείται στο Σκορπιό για να απαλλαγείς από άγχη που κουβαλάς αρκετό καιρό τώρα.
    Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
    Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
    Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 29, 8.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Με το τετράγωνο του Άρη, σήμερα η μέρα είναι διφορούμενη, με την έννοια ότι μπορεί να έχει καλή ή κακή τελική κατάληξη. Όλα εξαρτώνται από τη δική σου διάθεση, που μοιάζει είναι κυκλοθυμική. Έτσι ενώ ξεκινώντας από μια ευχάριστη συνάντηση, για φαγητό ή ποτό, ίσως για κάποια αγορά προσωπικών σου πραγμάτων, μπορεί να προκύψει μια αναπάντεχη σύγκρουση και να σου χαλάσει τη διάθεση. Συγκρατήσου λοιπόν.
    Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
    Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
    Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Με το Δία στο ζώδιο του Τοξότη η μέρα σήμερα μπορεί να είναι κατάλληλη για να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους ή με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά σου, επειδή μια ορμητικότητα και μια επιθετικότητα που βγαίνει από μέσα σου, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ρήξεις και καυγάδες. Αν είσαι single, το τετράγωνο του Πλούτωνα παρεμβάλει εμπόδια στον αισθηματικό τομέα.
    Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
    Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
    Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού επικρατεί μια ρομαντική διάθεση σήμερα και αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για μια αρμονική βραδιά με το ταίρι σου, διαλύοντας τα όποια σύννεφα είχαν μαζευτεί στη σχέση σου. Αν είσαι single, οι φίλοι έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα. Ο έντονος συναισθηματισμός σου και η στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια, είναι τα χαρακτηριστικά που σε επηρεάζουν γενικά σήμερα και φυσικά και τα επαγγελματικά σου.
    Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
    Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
    Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

    πηγή: tLife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ