• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς «κλείνει» η εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Πώς θα είναι η Κυριακή μας;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Η μέρα είναι αρκετά φορτωμένη με υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και θα πρέπει να κάνετε μια σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων, για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ίσως να προκύψει μια μικρή ένταση ή ένα καβγαδάκι με τον σύντροφό σας σήμερα, αντί όμως να σας χαλάσει την μέρα, φροντίστε να κλείσετε το μέτωπο σύντομα, εν ανάγκη ζητώντας συγνώμη, εάν φταίγατε.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Την μέρα πρέπει να την αφιερώσετε για να στοχαστείτε και να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Είναι σημαντικό να κάνετε έναν απολογισμό και έναν προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, για να μην βολοδέρνετε στα τυφλά…

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον χρειάζεται την στήριξή σας σήμερα, αλλά διστάζει να ζητήσει την βοήθειά σας. Ωστόσο, η διαίσθησή σας μπορεί να οδηγήσει τα βήματα σας και να σταθείτε στο πλάι του, δίνοντάς του κουράγιο και ελπίδα.

    ΛΕΩΝ

    Για να βελτιώστε την κατάσταση της υγείας σας, θα πρέπει να καταβάλετε και εσείς κάποια προσπάθεια. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και περιορίστε το
    άγχος στην ζωή σας. Ευτυχήστε με όσα έχετε και μην δίνετε έμφαση σε όσα σας λείπουν…

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Αισθάνεστε ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι και οι έγνοιες σας για τα οικονομικά σας αποτελούν παρελθόν. Κάποια πράγματα καταφέρατε να τα τακτοποιήσετε, χρειάζεται, όμως, συνεχής επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενο…

    ΖΥΓΟΣ

    Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει σήμερα στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την καριέρα σας. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις για να προωθήσετε το έργο σας, εάν όμως δεν αισθάνεστε ασφαλείς, αναζητήστε την συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεστε.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Οι προσπάθειες στον επαγγελματικό χώρο θα αναγνωριστούν και θα χαίρετε εκτίμησης. Οφείλετε, όμως, να αναγνωρίσετε τον ευεργετικό ρόλο των συνεργατών ή συναδέλφων σας, που σας στήριξαν και σας στηρίζουν.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η υπερβολή μπορεί να σας βλάψει. Μην πιέζετε το εαυτό σας, φτάνοντάς τον στα άκρα, γιατί δεν θα αντέξει. Φροντίστε την υγεία σας, προσέχοντας την διατροφή σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον σας θα είναι υπεύθυνο για το κομφούζιο που θα προκληθεί. Σε ρόλο πυροσβέστη, θα πρέπει να δείξετε όλες σας τις διοικητικές ικανότητες και να βοηθήσετε να ομαλοποιηθεί γρήγορα η κατάσταση.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Τα εμπόδια και οι αναποδιές στην δουλειά σας θα φέρουν το νευρικό σας σύστημα στα όρια του σήμερα. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις όσο καλύτερα μπορείτε, για να ελαχιστοποιήστε τις συνέπειες.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Η μέρα ίσως να σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία στον τομέα της καριέρας, για την οποία δουλέψατε πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό. Απολαύστε τις δάφνες σας, αλλά μην εφησυχάζεστε.



    ΣΧΟΛΙΑ