• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου

    ζώδια


    από την Αλίντα Κανάκη

    Πώς ξεκινάει η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    ΚΡΙΟΣ
    Η ψυχική κούραση που αισθάνεσαι θα πρέπει να εκτονωθεί για να μην σου δημιουργήσει άλλου είδους προβλήματα με τον Ερμή στον 3ο οίκο σου. Δες τα πράγματα με άλλη ματιά και δώσε τέλος σε υποθέσεις που σου έχουν κοστίσει σε χρόνο και ενέργεια! Κοινωνικοποιήσου και απόλαυσε ανάλαφρες στιγμές με αγαπημένα φιλικά πρόσωπα.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Εκτεθειμένη οικονομικά  βρίσκεσαι και καλά θα κάνεις να αποφύγεις συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάνε λιγάκι υπομονή και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο. Απόφυγε συγκρούσεις και εντάσεις με το ταίρι σου, όσο και να θέλεις να τα σπάσεις όλα. Με υπομονή και διπλωματία θα κερδίσεις πολλά περισσότερα.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Μπερδεμένη ίσως νιώθεις σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Είναι από εκείνες τις μέρες που έχεις τα πάνω και τα κάτω σου, χωρίς ιδιαίτερη αιτία. Χαλάρωσε λίγο και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Θα δεχτείς ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου μπορούν να καλυτερεύσουν εάν προσπαθήσεις λιγάκι.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Τα άστρα φέρνουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που έτσι και αλλιώς είναι για σένα συνηθισμένο.. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, απέφυγε να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε παράλληλη σχέση θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ γιατί θα εκτεθείς. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα  οικονομικά σου!

    ΛΕΩΝ
    Εκμεταλλεύσου τα καλά που έρχονται και μην είσαι απαισιόδοξη! Η κακή σου ψυχολογία αφήνει διάχυτες αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος σου, κάτι που είναι επιβαρυντικό τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου αν είσαι δεσμευμένη και βγες από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σου με την Αφροδίτη στον 10ο οίκο σου. Ανταπόδωσέ του τα αισθήματα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σου. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες με θετικές προοπτικές θα έρθουν πολύ σύντομα. Ερωτεύσου, διασκέδασε, νιώσε χαρά, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρεις επιτέλους το ταίρι σου, αν είσαι αδέσμευτη! Τα άστρα σήμερα θα φέρουν καινούριες γνωριμίες και ευκαιρίες.

    ΖΥΓΟΣ
    Τα άστρα ίσως φέρουν κάποια μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις τα πράγματα με λογομαχίες με το τετράγωνο του Ποσειδώνα να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθεις έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχες αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να θελήσει να λύσει το πρόβλημα και να έρθεις και πάλι πιο κοντά. Σκέψου καλά πριν κινηθείς, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέξεις. Επαγγελματικά, τα άστρα δεν ευνοούν την απερίσκεπτη υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούριων σχέσεων. Μελέτησε καλά τις κινήσεις σου!

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Ίσως προχωρήσεις σε μια παράλληλη σχέση που θα σε προβληματίσει στο μέλλον πολύ, γιατί θα απειληθείς με ξαφνικές αποκαλύψεις με τον Ερμή στον 7ο οίκο σου. Θα έρθεις σε επαφή σήμερα με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σου σχέδια. Οργάνωσε τα επαγγελματικά σου και μη σπαταλάς το χρόνο σου σε ανούσια πράγματα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Γίνε πιο αισιόδοξη και δέξου τη συμπαράσταση των φίλων σου. Τόλμησε καινούριες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείς με προσοχή και υπομονή. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και απόφυγε εντάσεις και λογομαχίες.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σε γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Απόφυγε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή! Η ψυχική κούραση που θα αισθανθείς θα σε πιέσει πολύ. Απρόσμενες προτάσεις όμως θα προκύψουν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Εκτίμησε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεσαι με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου με τον Δία από τον Τοξότη σε ανάδρομη πορεία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που δημιουργούν συνεχείς προστριβές. Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, καλά θα κάνεις να τα φροντίσεις. Μην σε πιάνουν όμως οι φοβίες και φαντάζεσαι διάφορα…

    πηγή: tLife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ