• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι προβλέπουν τα ζώδια για την τελευταία Δευτέρα του Νοέμβρη;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει σήμερα στην ορθή επικοινωνία και την εξέλιξη των σχέσεων. Η ανασφάλειά σας μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και ρίξεις στις σχέσεις σας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Αποφύγετε να εκφράσετε με δυναμικό ή κατηγορηματικό τρόπο την άποψή σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα, και να το μετανιώσετε αργότερα.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Εντάξτε πιο υγιεινή διατροφή στην ζωή σας, καθώς και κάποιο είδος άσκησης. Δεν θα πρέπει να παραμελείτε, επίσης, την ξεκούραση σας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Από αισθηματικής πλευράς, τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα τακτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

    ΛΕΩΝ

    Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι γόνιμο για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Αν δεν μπορείτε όμως να κάνετε κάτι τέτοιο, μην αφήσετε το
    βράδυ σας ανεκμετάλλευτο… Μια έξοδος με καλούς φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα θα σας ανανεώσει.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Όσοι είστε αδέσμευτοι, έχετε την κατάλληλη διάθεση να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους και να κάνετε νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα χαρούν τη συντροφιά του έτερού τους ήμισυ!

    ΖΥΓΟΣ

    Αν δεν συμφωνείτε με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρθετε σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνετε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε την διάθεση. Και ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ξεκαθαρίσματα, εκεί που μπορείτε, ώστε να απαλλαγείτε από τους ανεπιθύμητους.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Δημιουργική μέρα για όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά, καθώς η έμπνευσή σας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κάτι εξαιρετικό! Σε γενικές γραμμές θα νιώσετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ευάλωτοι, θα απολαύσετε την ψυχαγωγία, θα είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα κατά τη διάρκεια της μέρας. Μεταθέστε την υπογραφή συμβολαίων για λίγο αργότερα και μη δανείζετε χρήματα, εάν θέλετε να τα ξαναδείτε…

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση και στην αναζωογόνηση του οργανισμού σας. Προς το βράδυ, κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους ή συνεργάτες θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, μιας και μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφωνίες των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσματα που προέκυψαν από πρόσφατες αντιπαραθέσεις.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας σήμερα. Η ένταση και η νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.



    ΣΧΟΛΙΑ