• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

    Τι κέφια έχουν σήμερα, τα ζώδια;

    ΚΡΙΟΣ

    Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες. Μην αγχώνεστε με τα οικονομικά σας. Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Μη δίνετε σημασία στις υπερβολές του συντρόφου σας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις, που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες με θετικές προοπτικές θα έρθουν πολύ σύντομα. Στα συναισθηματικά σας, δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και ανταποδώσετε του/της τα αισθήματα…

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η πεσμένη ψυχολογία σας βελτιώνεται, τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται κάπως και τα αισθηματικά σας δεν σας πιέζουν, τουλάχιστον για σήμερα. Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Μην σας πιάνουν όμως οι φοβίες και φαντάζεστε διάφορα…

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η διασκέδαση είναι ευπρόσδεκτη μετά την ολοκλήρωση όλων των υποχρεώσεων σας. Το βράδυ δεν αποκλείονται εκπλήξεις στον τομέα των συναισθηματικών σας, καθώς ένα άτομο που γνωρίζετε θα αφήσει υπονοούμενα που θα σας καταλάβουν εξ απήνης…

    ΛΕΩΝ

    Μια ευχάριστη νότα θα κυριαρχεί σήμερα! Οι τρέχουσες σκοτούρες θα ξεχαστούν εύκολα με αντάλλαγμα ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί εάν είναι προγραμματισμένες σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες προς υπογραφή.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Ενδεχομένως οι περιστάσεις θα απαιτήσουν να δείξετε ετοιμότητα για να προλάβετε κάτι εν τη γενέσει του. Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματα των αγαπημένων σας. Αν η επίτευξη των στόχων σας μπορεί να βλάψει κάποιο από τα πρόσωπα αυτά, το σχέδιο σας πρέπει να εγκαταλειφθεί.

    ΖΥΓΟΣ

    Αποφύγετε την πολύ σκέψη και επικεντρώσετε την προσοχή και τις δυνάμεις σας στη δράση. Η επιτυχία σήμερα είναι δυνατή στον τομέα της αγάπης! Εάν είστε αδέσμευτοι, αναζητήστε το άλλο σας μισό με τη βοήθεια του Internet! Η μέρα προσφέρεται!

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Αν υποψιάζεστε ότι το σώμα δεν είναι υγιές, αποφύγετε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Είναι πιθανόν ότι θα χρειαστεί να αναβάλλετε μια προγραμματισμένη εκδήλωση ή ένα ταξίδι. Επίσης, απαγορεύεται για σήμερα να εκτεθείτε σε οικονομικούς κινδύνους!

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Το κύριο μέλημα σας σήμερα πρέπει να είναι η αναζήτηση νέων συμμάχων! Πιθανώς το ταίρι σας να εμπλακεί ενεργά και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ένας άλλος στόχος μπορεί να είναι η φροντίδα της προσωπικής σας εμφάνισης που θα σας ανανεώσει ψυχικά.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα γεγονότα της μέρας να εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει. Με την ευνοϊκή συγκυρία της μέρας, καλό θα ήταν να βάλετε σε τάξη κάποια ζητήματα της προσωπικής σας ζωής σε ζητήματα κοινωνικά και συναισθηματικά.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Επαγγελματικά θα ήταν καλύτερο να αφιερώσετε χρόνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων που έχουν ήδη επιτευχθεί, καθώς και για τον καθορισμό νέων καθηκόντων και την εκπόνηση σχεδίων για το μέλλον, πριν στρέψετε την προσοχή σας με μια νέα δραστηριότητα. Το βράδυ αυξάνεται η πιθανότητα να γίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες

    ΙΧΘΕΙΣ

    Η μέρα σας μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα… Ίσως ένας μακροχρόνιος εχθρός να γίνει ξαφνικά φίλος, ένας παλιός οφειλέτης θα ξαναεμφανιστεί ή μια προηγούμενη ερωτική σας σχέση να σας ζητήσει να κάνετε μια ακόμη προσπάθεια. Μικρές δυσκολίες στη χρηματοδότηση ή με έναν επιχειρηματικό εταίρο είναι επίσης μια πιθανότητα.

    Πηγή: alindakanaki.gr



    ΣΧΟΛΙΑ