• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου

    Ζώδια


    Πώς θα είναι αυτός ο μήνας για κάθε ζώδιο; Τι προβλέπουν τα άστρα;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Ο Ήλιος θα βρίσκεται σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), προϊδεάζοντας ότι οι στενοί σας συγγενείς θα απορροφήσουν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Ο Ιούνιος προβλέπεται να είναι ένας μήνας γεμάτος υποχρεώσεις, αλλά και αρκετά δημιουργικός και παραγωγικός.

    Μετά το lockdown, είστε πανέτοιμοι και με απίστευτα αποθέματα ενέργειας να κατακτήσετε τον κόσμο. Θα κάνετε πολλές επαγγελματικές επαφές, θα προγραμματίσετε πολλές μετακινήσεις ή ταξίδια για να προωθήσετε τη δουλειά σας και θα επιλύσετε πολλά από τα ζητήματα που εκκρεμούν. Αρκετοί, ωστόσο, από σας ενδεχομένως να προσανατολίζεστε σε αλλαγή δουλειάς, που μπορεί να αφορά αλλαγή εργοδότη ή αλλαγή αντικειμένου δουλειάς.

    Μέσα στον Ιούνιο θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην αναζήτηση πληροφοριών, αποστολή βιογραφικών, σε συνεντεύξεις, κλπ. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 4ο οίκο σας (οικογένεια, ρίζες και κατοικία) καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα σας απασχολήσουν κάποιες ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν στους γονείς ή την καταγωγή σας.

    Μπορεί, όμως, να σας απασχολήσει και η κατοικία σας, με κάποιες επισκευές που μπορεί να προγραμματίσετε ή μια μετακόμιση που έχετε σκοπό να κάνετε. Έχετε υπόψη σας, όμως, ότι, κατά το δεύτερο μισό του μήνα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους εγχειρήματα.

    Ως προς τα οικονομικά σας, ο Ιούνιος θα είναι κάπως στενάχωρος. Δεν θα υπάρχει η συνηθισμένη άνεση και ευχέρεια, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνετε προσεκτικότερη διαχείριση των χρημάτων σας.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που χαρακτηρίζει και κατευθύνει την αισθηματική σας ζωή, θα βρίσκεται ανάδρομος σχεδόν όλο το μήνα, δημιουργώντας δυσκολίες ανεύρεσης ενός συντρόφου στους αδέσμευτους.

    Ακόμη και εάν βρείτε κάποιο νέο ταίρι το διάστημα αυτό και ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί. Οι έρωτες με ανάδρομη Αφροδίτη και Ποσειδώνα δεν βγαίνουν ποτέ σε καλό. Προσέξτε κυρίως το πορτοφόλι σας, καθώς πιθανότατα να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά.

    Όσο για τους δεσμευμένους, τον Ιούνιο θα υπάρχει αρκετή ένταση και καβγαδάκια με τον σύντροφό σας για το παραμικρό. Μπορεί να μην είναι σοβαρά τα ζητήματα που σας χωρίζουν, αλλά η συνεχής ένταση θα σας κουράσει.

    Μην διανοηθείτε, όμως, να ενδώσετε σε πειρασμούς και ξεκινήσετε επιπόλαιες παράλληλες περιπέτειες, γιατί θα αποκαλυφθείτε και θα δημιουργήσετε πραγματικά προβλήματα στη σχέση ή το γάμο σας. Χώρια το ότι θα σας στοιχίσει οικονομικά πολύ ακριβά, κάτι που στην παρούσα φάση δεν αντέχετε.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Τον Ιούνιο του 2020, ο Ήλιος βρίσκεται στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας (χρήματα, ακίνητα και υλικά αποκτήματα) και σηματοδοτεί την κατάλληλη
    εποχή να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας. Εάν δεν σας ικανοποιούν οι αμοιβές στην επιχείρηση που εργάζεστε, κινηθείτε και βρείτε είτε μια νέα θέση εργασίας, ή έναν τρόπο να συμπληρώσετε το εισόδημα σας, εκμεταλλευόμενοι τα χόμπι ή τα ταλέντα σας. Και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες!

    Αναφορικά με τις δαπάνες σας, τον μήνα αυτό αναμένεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα έξοδα σας και οι περισσότεροι θα έχετε σχηματίσει ένα
    μαξιλαράκι ασφαλείας για τις δύσκολες μέρες, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας ωθεί στην αποταμίευση. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να τα επενδύσετε, με τρόπο που να σας αποφέρουν σταθερά εισοδήματα, εάν το κεφάλαιο είναι αρκετό για κάτι τέτοιο.

    Ο Ερμής θα διέρχεται από τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και μετά τις 18 Ιουνίου θα είναι ανάδρομος. Από τη θέση του αυτή, θα φέρει πολλές και συχνές επαφές με τους συγγενείς και την οικογένειά σας (γονείς, αδέλφια), ενδεχομένως και μια από επαγγελματική προσπάθεια που να ξεκινήσετε με τους γονείς ή τα
    αδέλφια σας.

    Ο μήνας προσφέρεται επίσης για επαφές και νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Προσοχή μόνο στη διαχείριση των πληροφοριών την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ανάδρομος, δεν είναι η καλύτερη περίοδος για σας. Η Αφροδίτη, λοιπόν, θα είναι ανάδρομη μέχρι τις 25 Ιουνίου στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας (χρήματα, ακίνητα και υλικά αποκτήματα).

    Όπως καταλαβαίνετε, ο ρομαντισμός πάει περίπατο τον Ιούνιο… Οι αδέσμευτοι θα παραμείνουν μόνοι τους, όχι τόσο γιατί δεν θα έχουν ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, όσο γιατί δεν θα ενδιαφέρονται. Ακόμη και να ξεκινήσουν κάτι την περίοδο αυτή, η κίνηση τους θα βασίζεται σε άλλα, κρυφά κίνητρα, παρά σε συναισθήματα.

    Όσο για τους δεσμευμένους ή παντρεμένους, το μάτι σας θα παίζει μέσα στον Ιούνιο και αρκετοί από εσάς θα έχετε περιπετειούλες εκτός σχέσης. Το περίεργο είναι ότι, παράλληλα, θα έχετε φοβίες μήπως και χάσετε τον σύντροφό σας ή μήπως ξεροκοιτάξει και το ίδιο. Παρόλα αυτά, δεν είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε και να προσφέρετε στον σύντροφό σας την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεται.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Ο Ήλιος βρίσκεται στον 1ο οίκο σας, σε σας, την προσωπικότητα και τα εξωτερικά σας γνωρίσματα και βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων τον γενέθλιο μήνα σας! Είναι ο μήνας που θα αγωνιστείτε για την πρωτοκαθεδρία και είναι εξαιρετικής σημασίας για σας να είστε οι πρώτοι και καλύτεροι από κάθε πλευρά.

    Παρ’ όλη την πλανητική εύνοια που θα έχετε και την περίοδο αυτή, η ανάγκη σας για κυριαρχία δεν θα πρέπει να σας οδηγήσει σε πλάγιες μεθόδους ή σε ψέματα για να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε, γιατί θα το πληρώσετε με τον ένα ή άλλο τρόπο.

    Ο μήνας θα έχει και δυσκολίες, αλλά δεν θα πρέπει να χάσετε το κουράγιο και την αυτοπεποίθησή σας. Ο πλανήτης σας, ο Ερμής, θα βρίσκεται τον Ιούνιο στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας (χρήματα, αγαθά και αισθήματα) και μετά τις 18 του μήνα γυρίζει ανάδρομος. Το πρώτο μέρος του Ιουνίου θα είστε εξαιρετικά αποδοτικοί στη δουλειά σας, θα έχετε κερδοφόρες δραστηριότητες και έξυπνες ιδέες να κερδίσετε χρήματα.

    Μάλιστα, τα χρήματα θα είναι το αγαπημένο σας θέμα συζήτησης! Θα εξορθολογήσετε τον προϋπολογισμό σας και θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη πολλές εκκρεμότητες της δουλειάς σας. Μετά τις 18.6, ωστόσο, η παρόρμηση σας για ψώνια και υπερβολές είναι έντονη, με συνέπεια, όσα καλά πετύχατε στον οικονομικό τομέα στο πρώτο μισό του μήνα, να τα χαλάσετε στο δεύτερο. Τα χρήματα θα φεύγουν από τα χέρια σας όσο γρήγορα θα έρχονται.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον πρώτο οίκο του ωροσκοπίου σας, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια συνέχεια των γεγονότων που παρουσιάστηκαν ήδη κατά το δεύτερο μισό του Μαΐου. Θα προσπαθείτε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας, είναι αμφίβολο όμως εάν καταλήξετε στα σωστά συμπεράσματα.

    Με την ασάφεια στην σχέση σας να συνεχίζεται, πιθανότατα να επικεντρώσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας, τις δικές σας σκέψεις και ανάγκες, με αποτέλεσμα να γίνετε αρκετά εγωκεντρικοί. Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής, δεν σας περισσεύει αγάπη για το ταίρι σας. Απορροφάτε ό,τι σας δίνει συναισθηματικά για να αισθάνεστε ασφαλείς και να τονώνετε την αυτοεκτίμηση σας, αλλά ουσιαστικά ζείτε συναισθηματικά εις βάρος του συντρόφου σας.

    Όσο για τους αδέσμευτους, η ανάδρομη Αφροδίτη, σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, δεν ευνοούν νέες συναισθηματικές δεσμεύσεις, γιατί θα κάνετε λάθος επιλογές. Περιοριστείτε στα φλερτ, στις εφήμερες γνωριμίες και στους καλοκαιρινούς έρωτες και περάστε απλά καλά.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Ο Ιούνιος δεν αναμένεται να είναι εύκολος μήνας για σας, καθώς ο Ήλιος θα διέρχεται το 12ο ηλιακό σας σπίτι (μυστικά, απόκρυφα). Κάποιοι από σας θα
    πέσουν θύματα υπονόμευσης και παρασκηνιακών διεργασιών στην δουλειά τους και η απογοήτευση θα είναι πολύ μεγαλύτερη εάν αισθανθείτε ότι σας
    πρόδωσαν φιλικά πρόσωπα που εμπιστευτήκατε.

    Παρ’ όλες τις δυσκολίες του μήνα, θα καταφέρετε να αποφύγετε τα μεγάλα λάθη. Μην επιδιώκετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων ή του ενδιαφέροντος στο εργασιακό σας περιβάλλον. Όσο πιο αφανείς είστε, τόσο πιο ανώδυνα θα περάσει ο μήνας. Περιοριστείτε στα βασικά σας καθήκοντα και ασκήστε τη δουλειά σας με επιμέλεια.

    Η δημόσια ομιλία δεν ευνοείται, ενώ η αφοπλιστική σας ειλικρίνεια δεν θα εκτιμηθεί καθόλου και θα σας βάλει σε μπελάδες. Ο Ερμής θα διέρχεται τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας (προσωπικότητα και εξωτερικά γνωρίσματα), και μετά τις 18.6 γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας. Αποφάσεις που πήρατε κατά το πρώτο μισό του μήνα, ίσως να τις επανεξετάσετε τώρα και να δείτε ότι ήταν πρόχειρες.

    Συμβάσεις ή συμβόλαια που συντάξατε ή υπογράψατε μπορεί να χρειάζονται διευκρινήσεις γιατί άφηναν πολλά κενά. Όσο για τα οικονομικά σας, δεν αναμένεται σημαντική βελτίωση, γι αυτό προσέξτε τις δαπάνες σας.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Η ανάδρομη Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της μέσα από τον 12ο οίκο σας (μυστικά και απόκρυφα) και οι δυσκολίες στην συναισθηματική σας ζωή επίσης. Χρειάζεται πολλή υπομονή και θετική ενέργεια και, προπαντός, αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης ή του γάμου σας.

    Μην προσπαθείτε να αλλάξετε κάτι την περίοδο αυτή, γιατί θα πάρετε λάθος κατεύθυνση. Κάποιοι, ωστόσο, του ζωδίου σας πιθανόν να εμπλακείτε σε μια παράνομη σχέση και θα σας γεννηθούν φοβίες μην τυχόν και αποκαλυφθείτε.

    Όσο για τους αδέσμευτους, εάν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, σε συναισθηματικό επίπεδο, την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης, θα απογοητευθείτε οικτρά στην συνέχεια, μετά τα τέλη του μήνα, που γυρίζει σε ορθή κίνηση.

    Σε σχέσεις που ξεκινάνε με τέτοια πλανητικά παρατηρείται συχνά μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ των συντρόφων ή και κοινωνικής ή οικονομικής επιφάνειας. Ας μην ξεχνάτε, δε, το ενδεχόμενο το άτομο που θα ερωτευθείτε παράφορα να είναι ήδη σε μια σχέση, την ύπαρξη της οποίας αγνοείτε.

    ΛΕΩΝ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Τον Ιούνιο, ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας, τον τομέα της ζωής σας που αφορά στους φίλους, τους ομοϊδεάτες και την κοινωνική σας ζωή. Με την
    διέλευση αυτή, έρχεστε στο προσκήνιο, γεμίζετε θετική ενέργεια και μπορείτε να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας.

    Χρειάζεται κάποια προσοχή, καθορίζοντας προτεραιότητες στην δουλειά σας, ώστε να κάνετε τα σωστά βήματα στην καριέρα σας και προς τη σωστή κατεύθυνση. Χάρη στην εύνοια του ήλιου μπορείτε να κάνετε χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας επαφές και να προωθήσετε τη δουλειά σας. Θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα, εάν δραστηριοποιείστε σε ομάδα ή κοινοπραξία, όπου θα αναλάβετε ηγετικό ρόλο.

    Ο Ερμής θα βρίσκεται τον Ιούνιο στον 12ο οίκο σας, αυτό που αφορά στα μυστικά, τις φοβίες και τους περιορισμούς και μετά τις 18.6 γυρίζει ανάδρομος. Η θέση του αυτή θα σας δώσει ασυνήθιστα ανεπτυγμένη διαίσθηση, που θα σας καθοδηγεί στην λήψη σημαντικών αποφάσεων. Προσοχή, όμως, στο φθόνο που θα γεννήσουν οι επιτυχίες σας!

    Αποφύγετε την κοινοποίηση των σχεδίων σας, για να μην σας υπονομεύσουν. Από οικονομικής άποψης, ο μήνας θα είναι πολύ καλός, με αυξημένα εισοδήματα. Μπορεί να έχετε εισροές χρημάτων από μια επένδυση που έχετε προ πολλού ξεχάσει ή να σας επιστρέψουν χρήματα που τα είχατε ξεγράψει.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Η Αφροδίτη συνεχίζει να διέρχεται ανάδρομη τον 11ο οίκο σας, φέρνοντας διάφορες αναταράξεις στην συναισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι θα αναγκαστούν πλέον να αντιμετωπίσουν και να λύσουν τα προβλήματα της σχέσης ή του γάμου τους, που έχουν τις ρίζες τους στο πρόσφατο παρελθόν.

    Είναι μια επίπονη διαδικασία, αλλά δεν υπάρχει πιο εύκολος δρόμος για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όσο για τους αδέσμευτους, δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για παράφορους έρωτες, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι απατηλό και μια καινούργια σχέση δεν θα σας βγει σε καλό.

    Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας ίσως να σκέφτεστε να επιστρέψετε στην τελευταία σχέση σας, αλλά δεν θα είναι καθόλου καλή ιδέα. Εάν δεν πέτυχε η σχέση την πρώτη φορά, μην περιμένετε ότι τώρα θα είναι καλύτερη. Άλλωστε, οι ανθρώπινοι χαρακτήρες δεν αλλάζουν και οι λόγοι που έφεραν τον χωρισμό σας δεν εξαφανίστηκαν προφανώς ως δια μαγείας.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Ο Ήλιος θα διέρχεται τον 10ο οίκο σας μέσα στον Ιούνιο, αυτόν που κυβερνά την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας. Αν και η διέλευση υπόσχεται πολλά, καλό θα ήταν να μην περιμένετε σύντομα κάποιες αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας.

    Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και ελπίζετε σε μια επαγγελματική άνοδο, που για κάποιους μπορεί και να έρθει, για κάποιους άλλους όμως όχι. Όποια και αν είναι η προσωπική σας πορεία, με επιτυχίες ή αποτυχίες, χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και υπομονή. Γιατί η επιτυχία στην δουλειά σας θα επηρεάσει και τα οικονομικά σας.

    Αποφύγετε, ωστόσο, να εμπλέξετε προσωπική και επαγγελματική ζωή, καθώς τα συναισθηματικά σας θα επηρεάσουν την ποιότητα της δουλειάς σας και, κατ’ επέκταση, τα οικονομικά σας. Έτσι και αλλιώς, ο μήνας δεν είναι ιδιαίτερα καλός για την τσέπη σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας (φίλοι, ομοϊδεάτες και κοινωνική ζωή) και μετά τις 18 Ιουνίου γυρίζει ανάδρομος.

    Το πρώτο μισό του μήνα έχετε εύνοια επαφών και εξεύρεση υποστηρικτών του έργου σας. Στο πλάνο υπάρχουν επίσης πολλές επαγγελματικές μετακινήσεις. Μετά τα μέσα του μήνα, μην εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας σε επαγγελματικές επαφές, γιατί μπορεί να κάνετε μεγάλα λάθη. Προσέξτε, επίσης, την αφοπλιστική σας ειλικρίνεια, γιατί κάποιοι θα την εκλάβουν σαν αγένεια και εσκεμμένη επίθεση εναντίων τους.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Τον Ιούνιο, η Αφροδίτη θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία της μέσα από τον 10ο οίκο σας. Τη περίοδο αυτή, δεν θα είστε απόλυτα σίγουροι ότι αντιλαμβάνεστε τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του συντρόφου σας, ακόμη και αν είστε χρόνια μαζί.

    Θα αμφιβάλλετε εάν κάνατε καλή επιλογή, με το να συνδέσετε τη ζωή σας μαζί του, θα αμφισβητείτε την κρίση σας και δεν θα ξέρετε πως να κινηθείτε. Είναι ένας μήνας που έχετε ανάγκη τον θαυμασμό και την αποδοχή από το ταίρι σας, ρομαντισμό και ευχάριστες εκπλήξεις για να ισορροπήσετε. Θα πρέπει, όμως, να του παρέχετε και εσείς τα αντίστοιχα!

    Για τους αδέσμευτους, δεν υπάρχουν περιθώρια, με τις παρούσες αστρολογικές συγκυρίες, για ένα happy end, ένα συγκλονιστικό έρωτα που θα σας απογειώσει. Τώρα απλά διασκεδάζετε, περνάτε καλά και κάνετε επιφανειακές γνωριμίες. Εάν, παρ’ όλα αυτά, ερωτευθείτε παράφορα, στο τέλος του μήνα θα τραβάτε τα μαλλιά σας με τις επιλογές σας.

    ΖΥΓΟΣ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Ο Ήλιος θα ενεργοποιεί κατά τον Ιούνιο τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (ανώτερη εκπαίδευση, ταξίδια, πνευματική δραστηριότητα και επικοινωνία). Στις αρχές του μήνα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ιδίως σε επαφές με το εξωτερικό, μήπως και από δική σας παράλειψη έχετε προβλήματα με τις αρχές.

    Η έκβαση ενός τέτοιου ενδεχόμενου θα είναι αμφιλεγόμενη και θα σας στοιχίσει πιθανά οικονομικά, αλλά κυρίως ψυχικά. Να είστε προσεκτικοί στην σύνταξη ή στην υπογραφή εγγράφων, ειδικά με συνεργάτες από το εξωτερικό! Οι επαφές, ωστόσο, με το εξωτερικό και ένα πιθανό επαγγελματικό ταξίδι θα αποδειχτεί σωτήριο για τη δουλειά σας.

    Με τον Ερμή στον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσια εικόνα), έχετε εύνοια στις επαφές επαγγελματικής φύσης και επιτυχίες στην καριέρα σας. Οι σχέσεις σας με συνεργάτες, συνεταίρους ή ανωτέρους θα είναι εξαιρετικές και θα κάνετε πολλές θετικές αλλαγές στην εργασία ή στην επιχείρηση σας.

    Όμως, στις 18.6, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και θα φέρει προβλήματα, προστριβές και αναβολές ή καθυστερήσεις στη δουλειά σας. Είναι η περίοδος που θα είστε περισσότερο αναποφάσιστοι από ποτέ άλλοτε, με αποτέλεσμα να παγώσει η επαγγελματική σας εξέλιξη, ίσως και επ’ αόριστον.

    Στα οικονομικά σας υπάρχουν περιθώρια για μια θετική πορεία, με την Αφροδίτη όμως ανάδρομη όλο το μήνα, δεν υπάρχουν περιθώρια για σπατάλες και περιττές αγορές, δεν συνιστάται να υπογράψετε εμπορικές συμφωνίες με νέους πελάτες και δεν είναι κατάλληλη η εποχή για επενδύσεις ή μεγάλες αγορές.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Με την Αφροδίτη ανάδρομη όλο το μήνα στον 9ο οίκο σας, δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για μια ήρεμη και γαλήνια συναισθηματική ζωή, ούτε για όσους έχουν μακροχρόνιες σχέσεις. Θα υπάρχουν έντονες φυγόκεντρες δυνάμεις στα ζευγάρια και πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα θελήσουν να γευτούν έστω και για λίγο τον αέρα της ελευθερίας.

    Παλιές και φθαρμένες σχέσεις ίσως να φτάσουν στο τέλος τους αυτή την περίοδο, ενώ άλλες θα σωθούν την τελευταία στιγμή, λόγω της υπομονής και επιμονής του συντρόφου σας.

    Οι ελεύθεροι πιθανότατα θα αναπολήσουν παλιές τους σχέσεις και ίσως έχουν κάποια πισωγυρίσματα από ένα παλιό σύντροφο. Το ενδεχόμενο, δε, να ερωτευθούν ένα άτομο άλλης εθνικότητας, ξενικής κουλτούρας ή άλλου θρησκευτικού δόγματος είναι μεγάλο.

    Παρ’ όλα αυτά, καλό θα ήταν να αποφύγετε να εμπλακείτε με Αφροδίτη ανάδρομη σε μια καινούργια σχέση, γιατί η κρίση σας δεν λειτουργεί αποτελεσματικά και θα κάνετε λανθασμένες επιλογές που θα φέρουν απογοητεύσεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Ο Ήλιος στον 8ο οίκο σας (σεξ και πάθη, ακραίες καταστάσεις, θάνατος και αναγέννηση) προειδοποιεί για το ενδεχόμενο, να έχετε πολλές και ακραίες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είναι η εποχή που γίνεστε λίγο περισσότερο ιδεαλιστές, περιμένετε πολλά από τον εαυτό σας και τους άλλους και σας ενδιαφέρουν παρ’όλα αυτά κυρίως τα χρήματα και πώς θα τονώσετε το εισόδημά σας.

    Στην παρούσα θέση του, ο Ήλιος σας χαρίζει διεισδυτικές ικανότητες και, εάν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα μπορέσετε να κερδίσετε πολλά. Μέσα στο μήνα, πολλοί από σας μπορεί να αποφασίσουν ότι η επαγγελματική τους ζωή είναι βαρετή και πως χρειάζονται κάτι καινούργιο, με περισσότερη ένταση ή μεγαλύτερη δόση περιπέτειας.

    Μπορεί και να σας δοθεί η ευκαιρία να το πετύχετε, ίσως όμως και να παραμείνει στην παρούσα φάση ένα όνειρο. Ο Ερμής είναι τον Ιούνιο στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (ανώτερη εκπαίδευση, ταξίδια, πνευματική δραστηριότητα και επικοινωνία) και ευνοεί τις σπουδές, την εκμάθηση ξένων γλωσσών και την ενασχόληση σας με φιλοσοφικά ζητήματα.

    Το πλανητικό σκηνικό ίσως σας ωθήσει θα φύγετε για δουλειά στο εξωτερικό και γι’ αυτό να χρειαστεί να μάθετε ξαφνικά μια ξένη γλώσσα. Μετά τις 18.6 που γυρίζει ανάδρομος, ωστόσο, κάποια πράγματα που συμφωνήσατε στις αρχές του μήνα μπορεί να μην σας ικανοποιούν και να ακυρώσετε το εγχείρημα που σχεδιάζατε.

    Από οικονομικής άποψης, τα πράγματα δεν θα έρθουν όπως τα σχεδιάζατε ή τα επιθυμούσατε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για δυσάρεστες εκπλήξεις. Κάποια παλιά εργασία σας πιθανά παρουσίασε προβλήματα και ίσως να χρειαστεί να την βελτιώσετε, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθετε σε μια παλαιότερη θέση εργασίας ή σε ένα παλιό εργοδότη, μερικά από τα πιθανά σενάρια, οι συνθήκες, όμως, αμοιβών θα είναι κατώτερες από αυτές που αναμένετε.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Η Αφροδίτη θα είναι όλο τον Ιούνιο στον 8ο οίκο σας, σε ανάδρομη κίνηση, φέρνοντας στην επιφάνεια τις δυσαρέσκειες και τα προβλήματα συμβίωσης σε μια σχέση. Πολλοί θα αναπολήσουν την ελευθερία τους, άλλοι μια παλιότερη σχέση τους, που την έχουν εξιδανικεύσει με τα χρόνια, ενώ κάποιοι θα θυμηθούν ότι δεν τους εκφράζει πια η σεξουαλική τους ζωή με τον σύντροφό τους και ότι χρειάζονται νέα ερεθίσματα.

    Ό,τι και αν συμβεί, καλό θα ήταν να συζητήσετε με τον σύντροφό σας και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις από κοινού. Πάντοτε υπάρχουν περιθώρια, εάν το θελήσετε και οι δύο.

    Οι αδέσμευτοι ίσως, την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης, να αναβιώσετε στο μυαλό σας παλαιότερες δύσκολες σχέσεις που βιώσατε και να ξαναζήσετε τον πόνο, την απογοήτευση ή την απόρριψη. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να σας οδηγήσει σε απομάκρυνση από τους γύρω σας και να φέρει πρόσθετες δυσκολίες στην εξεύρεση ενός νέου συντρόφου. Χώρια το ότι μπορεί να σας ρίξει σε βαριά κατάθλιψη, κάτι που αυτή χρονική στιγμή δεν το έχετε ανάγκη.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα κινείται ο Ήλιος τον Ιούνιο, που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τους συνεταιρισμούς και τον γάμο σας. Οι ρυθμοί κατά τον Ιούνιο θα είναι ελαφρά μειωμένοι από αυτούς που έχετε συνηθίσει και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

    Μέσα στο μήνα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα συμφέροντα ή τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας, όταν προγραμματίζετε τις δράσεις σας, οποιαδήποτε δε επαγγελματική δραστηριότητα από κοινού θα έχει εξαιρετική επιτυχία. Όσο για συνεργάτες ή συνεταίρους, θα είναι εύκολο να συνεννοηθείτε ή να βρείτε κοινό έδαφος για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

    Ο Ερμής θα διέρχεται από τον 8ο οίκο σας (σεξ και πάθη, ακραίες καταστάσεις, θάνατος και αναγέννηση), και μετά τις 18 Ιουνίου θα είναι ανάδρομος. Κατά την επικοινωνία σας με τους γύρω σας αυτό το μήνα, θα χρειάζεται προσοχή, όχι μόνο στις πληροφορίες που θα διαχειρίζεστε, αλλά και στον τρόπο που τις επικοινωνείτε.

    Η τάση σας να εκφράζετε ό,τι σκέφτεστε, ωμά και ακατέργαστα ίσως να μην σας βγει σε καλό τον Ιούνιο. Ιδιαίτερα, δε, μετά τα μέσα, που ο Ερμής θα φροντίσει να δημιουργήσει προβλήματα από το παραμικρό, θα πρέπει να μάθετε να έχετε φίλτρο στα λεγόμενά σας. Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι αμείλικτος και δεν χρειάζεστε επιπρόσθετες δυσκολίες χωρίς λόγο.

    Τα οικονομικά σας ενδεχομένως να παρουσιάσουν κάποια αστάθεια μέσα στον Ιούνιο, οπότε αποφύγετε τις μεγάλες αγορές ή τις περιττές δαπάνες, γιατί θα χρειαστεί να καλύψετε απρόβλεπτα έξοδα.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Και η Αφροδίτη είναι ανάδρομη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στον 7ο οίκο σας και η ζωή των δεσμευμένων ή των παντρεμένων δεν αναμένεται να έχει την ανέφελη πορεία που θα θέλατε.

    Η οικογενειακή ζωή και οι υποχρεώσεις θα σας κουράσουν και θα σας φέρουν ανία, το ταίρι σας μπορεί να σας εκνευρίζει με το παραμικρό και να έχετε συνεχείς καυγάδες ή να συνειδητοποιήσετε ότι λείπει κάτι πολύ ουσιαστικό από την ζωή σας.

    Ότι και να συμβεί, μη βιαστείτε να κλείσετε την πόρτα πίσω σας και να εφορμήσετε σε καινούργιες περιπέτειες, γιατί μπορεί να τορπιλίσετε μια πολύ καλή σχέση με την θερμοκέφαλη συμπεριφορά σας.

    Όσο για τους αδέσμευτους, δεν σας αρέσει να είστε μόνοι, οπότε ούτε τον μήνα αυτό θα καθίσετε ήσυχοι, όσο ακατάλληλα και αν είναι τα πλανητικά για μια καινούργια σχέση. Τουλάχιστον μόλις βαρεθείτε ή αρχίσουν τα προβλήματα, θα φύγετε χωρίς δεύτερη κουβέντα, οπότε ακολουθήστε την πορεία σας χωρίς πολλούς προβληματισμούς.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Τον Ιούνιο, ο Ήλιος θα διέρχεται μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της εργασίας και της υγείας και υπόσχεται λίγο από όλα. Κάποια προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεράσετε και κάποιες επιτυχίες που θα έρθουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε περήφανοι για τα αποτελέσματά σας.

    Η επιμέλειά σας θα είναι υποδειγματική για μια ακόμη φορά, όμως τον Ιούνιο θα εκτιμηθεί επιτέλους από τους ανώτερούς σας. Ίσως και να κληθείτε να συμμετέχετε σε κάποιο ομαδικό έργο ή δράση, που θα είναι πολύ σημαντικό για την επιχείρηση που εργάζεστε.

    Με τον Ερμή στον 7ο οίκο σας (σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμος) όλο τον μήνα και σε ανάδρομη κίνηση μετά τις 18 Ιουνίου, οι περισσότερες επαφές σας θα κινούνται γύρω από τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας σας, τους συνεργάτες ή τους συνεταίρους σας. Μετά τα μέσα του μήνα, ίσως να υπάρξουν προβλήματα συνεννόησης με τους συνεταίρους ή τους συνεργάτες σας, καθώς και καθυστερήσεις στη δουλεία σας.

    Προσοχή χρειάζεται στην διαχείριση των πληροφοριών που φτάνουν στα χέρια σας, για να μην παραπλανηθείτε. Άγνωστες πηγές ή αμφίβολης αξιοπιστίας πληροφοριοδότες καλό θα ήταν να αγνοούνται. Όσο για τα οικονομικά σας, δεν αναμένονται ουσιαστικές μεταβολές. Τα εισοδήματα σας θα είναι σταθερά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξέλιξη τους.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της μέσα από τον 6ο οίκο σας όλο τον Ιούνιο, μια διέλευση που δυσχεραίνει τις σχέσεις. Οι αδέσμευτοι θα συνεχίσουν για λίγο τουλάχιστον ακόμη την μοναχική τους πορεία, πιθανά επειδή θα είναι πολύ απασχολημένοι από άλλους τομείς της ζωής τους ή επειδή η τελευταία τους σχέση τους άφησε πικρή γεύση και δεν αισθάνονται ακόμη έτοιμοι να ριχτούν και πάλι στη μάχη.

    Οι δεσμευμένοι, δε, θα αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα επικοινωνίας με τον σύντροφό τους. Η προσπάθεια να αλλάξετε το ταίρι σας και να το φέρετε εκεί που θέλετε, ώστε να ταιριάξει στα πρότυπα σας, θα τον εκνευρίσει ακόμη περισσότερο και θα αντιδράσει δυναμικά.

    Θα πρέπει επιτέλους να αποδεχτείτε ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας του, ήταν συνειδητή η επιλογή σας να συνδέσετε την ζωή σας μαζί του και να ηρεμήσετε. Οι άνθρωποι δεν είναι κούκλες, ούτε project που επιδέχονται βελτίωσης. Το πλανητικό σκηνικό, αντίθετα, συνιστά να ασχοληθείτε με την υγεία σας, αντί να κατατρώγεστε με άλλα, και να κάνετε καλού κακού έναν προληπτικό έλεγχο.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, ψυχαγωγία, έρωτας και παιδιά), το μυαλό σας μόνο στην δουλειά δεν θα είναι μέσα στον Ιούνιο! Θα έχετε τη παρόρμηση να ριχτείτε σε περιπέτειες και να βιώσετε την ζωή σας στα άκρα, να βυθιστείτε στους έρωτες και τις απολαύσεις, να βρείτε, να διασκεδάσετε και να χαρείτε την ζωή και την ελεύθερη διακίνηση μετά το lockdown.

    Παρ’όλα αυτά, το καθήκον σας περιμένει και θα είναι ένας αρκετά γεμάτος μήνας από υποχρεώσεις. Η διάθεσή σας θα είναι εξαιρετική και η θετική σας ενέργεια μεταδοτική. Με τον Ερμή στον 6ο οίκο (εργασία και υγεία) να γυρίζει ανάδρομος μετά τις 18.6, το πρώτο μέρος του μήνα θα ασχοληθείτε με την διευθέτηση των λεπτομερειών της δουλειάς σας.

    Θα πρέπει να αναμορφώσετε πλάνα και προγράμματα, να συντάξετε έγγραφα ή να εκτελέσετε εργασίες που έμειναν πίσω. Μετά τα μέσα του μήνα θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, εντάσεις ή απρόοπτα, αλλά δεν θα είναι ικανά να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα.

    Τα οικονομικά σας δεν θα είναι άσχημα, αλλά θα έχετε συνέχεια την αίσθηση ότι τα λεφτά δεν θα σας φτάσουν. Για να αισθανθείτε πιο ασφαλείς, καλό θα ήταν να κάνετε πιο προσεκτική διαχείριση.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Ο 5ος οίκος σας φιλοξενεί και την Αφροδίτη, σε ανάδρομη κίνηση μέχρι τα τέλη του μήνα. Δεν είναι η ιδανική θέση για τους αδέσμευτους, γιατί η ανάγκη τους για σεξουαλική εκτόνωση, για πάθος και περιπέτειες θα τους οδηγήσει σε απίστευτα λάθη.

    Εάν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, θα ζείτε με το άγχος ότι θα σας εγκαταλείψει, ότι η σχέση σας δεν θα έχει διάρκεια, και δυστυχώς θα επιβεβαιωθείτε.

    Όσο για τους δεσμευμένους ή παντρεμένους, ο Ιούνιος δεν θα είναι ένας ήρεμος μήνας. Οι διαμάχες θα παίρνουν και θα δίνουν καθ’ όλο το μήνα, άλλες πιο ήπιες, άλλες πιο εκρηκτικές, δεν θα υπάρχει όμως ηρεμία. Κάποιοι άλλοι στη θέση σας δεν θα ήξεραν από που να φύγουν, εσείς όμως, για κάποιο διεστραμμένο λόγο, θα απολαμβάνετε την λεκτική αυτή αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας.

    Τελικά, όμως, ίσως αναγκαστείτε να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς, εάν δεν θέλετε να τινάξετε την σχέση σας στον αέρα για παιδιαρίσματα.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Επαγγελματικά – Καριέρα

    Ο Ήλιος θα διέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα από τον 4ο οίκο σας (οικογένεια, ρίζες και σπίτι) και ο ελεύθερος χρόνος σας αναμένεται να απορροφηθεί τελείως, είτε από προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι γονείς σας, είτε με τους απογόνους σας.

    Εναλλακτικά, ενδεχομένως να αποφασίσετε να μετακομίζετε ή να κάνετε κάποια ανακαίνιση στον χώρο σας, που κρίνετε ότι είναι απόλυτα αναγκαία. Θα μπορούσε, όμως, η πλανητική αυτή θέση να σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε και με το παρελθόν της οικογένειας σας ή με την διευθέτηση μακροχρόνιων διαφωνιών.

    Με τον Ερμή στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου (δημιουργικότητα, ψυχαγωγία, έρωτας και παιδιά), ανάδρομο μετά τις 18.6, θα έχετε πειθώ και ισχυρά επιχειρήματα, ικανά να πείσετε και τον πιο δύσπιστο συνομιλητή σας. Στο δεύτερο μισό του μήνα, όμως, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στις επαφές σας, για να μην δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που δεν χρειάζονται.

    Οι πληροφορίες που θα φτάνουν στα αυτιά σας το διάστημα αυτό μπορεί να σας αναστατώσουν, δεν θα πρέπει όμως να δώσετε μεγάλη σημασία και να συνεχίσετε απρόσκοπτοι τη δουλειά σας.

    Στην οικονομική σας διαχείριση θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή μέσα στον Ιούνιο, για να μην βρεθεί προ απροόπτου. Κάποιο μέλος της οικογένειας σας μπορεί να τινάξει τον προϋπολογισμό σας στον αέρα με περιττές αγορές, χωρίς να το πάρετε είδηση.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Και η Αφροδίτη θα φιλοξενείται στον 4ο οίκο σας, και θα είναι ανάδρομη μέχρι τις τελευταίες μέρες του μήνα. Δεν είναι μια καλή θέση για την αισθηματική σας ζωή, καθώς δεν προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες, σε ότι αφορά τους αδέσμευτους, αλλά δημιουργεί και σημαντικά προβλήματα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.

    Η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει συνεχείς προστριβές και συγκρούσεις, αλλά και μια διάχυτη υποψία ότι ο σύντροφος σας δεν σας είναι πιστός. Μπορεί να είναι η ιδέα σας, ίσως όμως και να παρερμηνεύσετε ένα αθώο φλερτ και να δημιουργήσετε άδικα προβλήματα. Μια έκρηξη ζήλιας, όμως, υπό τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες μπορεί να οδηγήσει τις καταστάσεις στα άκρα και καταλήξετε σε έναν χωρισμό που κατά βάθος δεν θα τον επιθυμούσατε.

    Κάντε ασκήσεις υπομονής λοιπόν και μην παραμελείτε να εκφράζετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, άσχετα εάν υπάρχουν προβλήματα. Γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να σώσετε την σχέση ή τον γάμο σας.



    ΣΧΟΛΙΑ