• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 8 έως 14 Ιουλίου 2019)

    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

    Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα έως 19/7.

    Είναι πλέον γνωστό, ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου, που είναι ο πιο συχνός σε ανάδρομες κινήσεις πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, φέρνει αρκετές αναποδιές και καθυστερήσεις στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, για όσους τουλάχιστον έχουν ορθόδρομο Ερμή στον γενέθλιο χάρτη τους.

    Τα συνηθέστερα είναι οι κακές συνεννοήσεις και παρανοήσεις, λανθασμένη αποστολή μηνυμάτων, που κάποιες φορές μπορούν να μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα, σφάλματα και βλάβες ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθυστερήσεις και αναποδιές σε ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Πέρα όμως από τη διάσταση αυτή, μεγάλη επιρροή ασκεί και στις συναισθηματικές μας σχέσεις.

    Με τον ανάδρομο Ερμή αισθάνεσαι ότι κάνεις ένα βήμα πίσω στις σχέσεις σου, καθώς οι παρανοήσεις δημιουργούν σειρά εντάσεων και προβλημάτων. Γνωριμίες με νέα άτομα μπορούν να σου δημιουργήσουν σειρά προβλημάτων, καθώς τα άτομα πολλές φορές δεν είναι αυτά που φαίνονται εκ πρώτης όψεως.

    Σχέσεις που συνάπτονται με ανάδρομο Ερμή, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του διαλύονται, με μια πικρή πιθανότητα ωστόσο να αναβιώσουν στην επόμενη ανάδρομη πορεία του πλανήτη.

    Για τον λόγο αυτό καλό είναι να αποφεύγεις τη σύναψη ερωτικών σχέσεων την περίοδο της ανάδρομης κίνησής του, εκτός και αν γεννήθηκες με ανάδρομο Ερμή! Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτική και επιφυλακτική, ως προς το ποιον βάζεις στη ζωή σου, για να μην πληρώσεις αργότερα το τίμημα της αμέλειάς σου.

    ΚΡΙΟΣ

    Η εβδομάδα δεν προβλέπεται και τόσο εύκολη, με μεγάλη κινητικότητα και αρκετές ελπίδες για ένα ξεκίνημα που θα αποφέρει καρπούς λίγο αργότερα.

    Οι απαιτήσεις σου από τη δουλειά θα είναι αυξημένες, αυξημένη όμως θα είναι και η ζήτηση που θα έχεις! Από οικονομικής άποψης το επταήμερο θα είναι αρκετά δύσκολο, μιας και ανελαστικές δαπάνες θα ροκανίσουν το εισόδημά σου, με τον Ερμή και αρκετούς μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία. Στοίβες οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις… και σε κυριεύει το άγχος για το πώς θα τα πληρώσεις.

    Κάποιες μικρές ενέσεις με επιπλέον ρευστό ίσως να υπάρξουν κατά το τέλος της εβδομάδας με την υποστήριξη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και τον 4ο οίκο, δεν θα είναι όμως αρκετές για να σε ανακουφίσουν.

    Σχετικά με τις κοινωνικές ή φιλικές σου σχέσεις, η περίοδος αυτή με το πέρασμα του Ερμή από τον 5ο οίκο σου, προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να γεφυρώσεις το χάσμα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα με άτομα που σε περιβάλλουν, μέσα από την επίλυση των προβλημάτων και να βελτιώσεις αισθητά το κλίμα αν είσαι σε σχέση.

    Όσο για τις singles του ζωδίου, η εβδομάδα προσφέρει και νέες γνωριμίες που όμως δεν μπορούν να δώσουν κάτι σημαντικό σε βάθος χρόνου, αλλά και επάνοδο προσώπων από το παρελθόν σου στο προσκήνιο που θα ζητούν επανασύνδεση.

    Στην περίπτωση αυτή, ζύγισε καλά τα αισθήματά σου, τα υπέρ και τα κατά της σχέσης, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Για ένα ακόμη επταήμερο με τον Ουρανό στον 1ο οίκο σε πτώση, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στον καθημερινό προβληματισμό σου…

    Προσπάθησε να απομακρυνθείς λίγο από την καθημερινή διαχείριση της καριέρας σου, ώστε να δεις με λίγη περισσότερη σαφήνεια τη συνολική εικόνα.

    Αναρωτήσου όχι μόνο τι θέλεις να πετύχεις στο άμεσο μέλλον, αλλά και τι μπορείς κάτω από τις δεδομένες συνθήκες να πετύχεις, για να μην απογοητευθείς και πέσεις χωρίς λόγο ψυχολογικά.

    Στα γενικότερα οικονομικά πλαίσια δεν θα ήταν έκπληξη, εάν δεν καταφέρεις να καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου και να της μεταφέρεις στην επόμενη εβδομάδα, μην παρασυρθείς όμως από συναισθηματικούς λόγους και ξεμείνεις από μετρητά.

    Δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σου θα αντιμετωπίσεις σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς θα αποδειχθεί ακραίος στη συμπεριφορά και εριστικός.

    Εάν αφεθείς και εκφραστείς ελεύθερα, ίσως να κάνεις μεγάλη ζημιά στη σχέση σου. Θα πρέπει τουλάχιστον κατά το διάστημα αυτό να είσαι συγκαταβατική, υπομονετική και να κάνεις μεγάλη, μα πολύ μεγάλη υπομονή!

    Εάν είσαι single, είναι λίγο περίεργο το επταήμερο και οι πλανητικές επιρροές για να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση με προοπτικές. Θα είσαι άλλωστε εξαιρετικά απασχολημένη και αγχωμένη με τα επαγγελματικά σου, για να έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς σοβαρά με τα αισθηματικά σου.

    Πέρασε λοιπόν καλά και άφησε τα μεγάλα και σπουδαία για καλύτερες μέρες!

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Από την αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να κινηθείς δυναμικά στον τομέα της καριέρας σου και να ανοίξεις νέους δρόμους! Η περίοδος είναι θετική για τα επαγγελματικά σου και σου δίνονται μεγάλες δυνατότητες για βελτίωση της επαγγελματικής σου κατάστασης.

    Αυτό το επταήμερο όμως ίσως να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στο να εισπράξεις χρήματα που έχεις δουλέψει, με αποτέλεσμα να αγχωθείς για το πώς θα καλύψεις τις ανάγκες σου.

    Μπορείς να κάνεις κάποιους διακανονισμούς που θα ευνοηθούν από το πλανητικό σκηνικό, εάν δεις ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις με τον τρόπο που θα ήθελες στις υποχρεώσεις σου. Προς τα τέλη της εβδομάδας οι εισροές χρημάτων γίνονται πιο ομαλές με το εξάγωνο της Αφροδίτης να δίνει ευκαιρίες, οι υποχρεώσεις όμως παραμένουν αυξημένες.

    Ειδικά κατά το πρώτο μισό του επταήμερου ίσως χρειαστεί να επιστρατεύεις λίγο περισσότερο τις διπλωματικές σου ικανότητες και την ευστροφία σου, για να μην διαταράξεις ακόμη περισσότερο μια ελαφρά διαταραγμένη σχέση.

    Θα πρέπει να κάνεις ίσως ότι δεν καταλαβαίνεις ή δεν βλέπεις, μιας και οι πλανητικές συνθήκες μπορούν να είναι η αιτία για αψυχολόγητες αντιδράσεις ή ενέργειες από τους γύρω σου ή το ταίρι σου.

    Εάν είσαι single ή βρίσκεσαι εδώ και λίγο καιρό σε ένα νέο σταυροδρόμι, άφησε το παρελθόν πίσω σου, γιατί δεν μπορείς να το αναστήσεις με τίποτε, και κοίταξε μπροστά!

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Αυτό το επταήμερο με τον Άρη από τον Λέοντα στον 2ο οίκο σου, θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς σε μεγάλη έκταση για να μπορέσεις να έχεις ικανοποιητικά αποτελέσματα!

    Ξέχασε το υπερμέγεθες «εγώ» σου, άφησε τις γκρίνιες και τις μοιρολατρίες στην άκρη, ξέχασε εν ολίγοις αυτά που ήξερες, γιατί οι εποχές είναι πολύ απαιτητικές. Θα πρέπει να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε συνεργάτες ή συναδέλφους για να σε βοηθήσουν με την σειρά τους και αυτοί.

    Το ομαδικό παιχνίδι είναι αυτό που μπορεί να εγγυηθεί ως ένα βαθμό την επιβίωσή σου! Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα στα οικονομικά σου βελτιώνεται κάπως, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το γιορτάσεις τσακίζοντας τον λογαριασμό σου στην αγορά.

    Με εξαίρεση το διάστημα στις αρχές της εβδομάδας που ίσως σε βασανίσουν αμφιβολίες που να αφορούν στα αισθήματα σου ή την αφοσίωση του συντρόφου σου, οι μέρες είναι ιδανικές για προσέγγιση του συντρόφου σου και επίλυση με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες των όποιων διαφορών υπάρχουν με την θέση του Πλούτωνα στον 7ο οίκο σου. Φρόντισε να δείχνεις τα συναισθήματα της αγάπης και αφοσίωσης σου στο ταίρι σου, μέσα από κινήσεις ή δράσεις που ξέρεις ότι του αρέσουν και τον ευχαριστούν.

    Εάν είσαι single όμως υπάρχουν καλές προοπτικές να συναντήσεις μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το επταήμερο, το έτερο σου ήμισυ!

    ΛΕΩΝ

    Από επαγγελματικής άποψης η εβδομάδα δεν είναι κακή με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σου να σε ευνοεί. Ξεκινάει με κάπως αργούς ρυθμούς αλλά όσο προχωράει, τόσο και οι ταχύτητες ανεβαίνουν!

    Ευκαιρίες για επεκτάσεις ή κάτι τελείως καινούριο θα υπάρξουν μετά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Από την Πέμπτη και μετά τα έξοδά σου αυξάνονται και χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός των οικονομικών σου!

    Κάποιες αποφάσεις που θα έχουν σχέση με τοποθετήσεις χρημάτων, χρηματικές προσφορές που μπορεί να σου κάνουν ή νέες συμφωνίες που θα κληθείς να υπογράψεις, καλό θα ήταν να τις οριστικοποιήσεις εάν μπορείς μετά το τέλος του ανάδρομου Ερμή προς το τέλος του μήνα, μιας και τα δεδομένα θα αλλάξουν σύντομα και αυτά που θα συμφωνήσεις τώρα θα αποδειχτούν ασύμφορα μετά από λίγο.

    Το πρώτο μισό του επταημέρου είναι λίγο πιο δύσκολο για τα συναισθηματικά σου. Είναι λίγο εκείνος ο Ποσειδώνας που σε κάνει να φαντάζεσαι διάφορα και να κατηγορείς το ταίρι σου για πράγματα, χωρίς να έχεις στα χέρια σου απτές αποδείξεις. Προσπάθησε, εάν βρίσκεσαι σε σχέση να διευθετήσεις τις όποιες διαφορές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με το εξάγωνο της Αφροδίτης να σε ευνοεί. Ας πρυτανεύσει η λογική για να μπορέσεις να διατηρήσεις τη σχέση ή το γάμο σου αλώβητο! Θα υπάρξει κατά διαστήματα μια τάση υπερβολής στον ερωτικό τομέα, καθώς και η απαίτηση για περισσότερη ανεξαρτησία και μεγαλύτερη ικανοποίηση από την πλευρά του συντρόφου σου. Εάν είσαι single, η φαντασία σου μπορεί αν σε οδηγήσει σε περίεργες ατραπούς, να δίνουν ελπίδα σε επιφανειακές και εφήμερες καταστάσεις, ή να θεωρούν καταδικασμένες εκ των προτέρων επαφές που μπορούν να δώσουν πολλά στο μέλλον.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Το πρώτο μισό της εβδομάδας είναι σαφώς πιο φιλικό απέναντι στο ζώδιό σου για επαφές, συζητήσεις, ανοίγματα, επεκτάσεις και οτιδήποτε καινούριο έχεις σκοπό να κάνεις στον τομέα της καριέρας σου!

    Κατά τα άλλα, πολλά πράγματα θα είναι λίγο θολά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και θα σε γεμίσουν άγχος και ανασφάλεια, προς το τέλος της, αρχίζουν όμως να ξεκαθαρίζουν και να παίρνουν μια πιο σταθερή μορφή.

    Κράτησε λοιπόν επιφυλάξεις και μην κάνεις παρακινδυνευμένες ενέργειες για να μην διαπιστώσεις ότι επέλεξες λανθασμένη πορεία… με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα. Απόφυγε να υπογράψεις δεσμευτικές οικονομικές συμφωνίες χωρίς να ελέγξεις εξονυχιστικά τους όρους, γιατί μπορεί να μην είναι τόσο επωφελείς όσο αρχικά φαίνονται.

    Για τα συναισθηματικά σου η εβδομάδα, χωρίς να είναι τέλεια, θα σηματοδοτήσει μια θετική περίοδο! Λίγη περισσότερη προσοχή θα χρειαστεί την περίοδο 10/7 και μετά, γιατί οι πρόσφατες σχέσεις, ιδίως του καλοκαιριού, μπορούν να περάσουν μια σημαντική κρίση. Είναι το πρώτο σοβαρό δοκιμαστικό τεστ που θα δείξει τις αντοχές και αντιστάσεις μιας σχέσης και το αν θα καταφέρει να βγει αλώβητη από έντονες αναταράξεις.

    Είναι επίσης η περίοδος που ενδέχεται να διαπιστώσεις ή να αισθανθείς ότι μια σχέση σου, ερωτική, φιλική ή επαγγελματική, δεν σου προσφέρει όσα προσδοκάς και να θελήσεις να δράσεις ανάλογα. Με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για μια νέα γνωριμία.

    Μην βιάζεσαι όμως και φαντασιώνεσαι δεσμεύσεις, συγκατοικήσεις και άλλα παρόμοια, πριν να είσαι σίγουρη ότι η γνωριμία αυτή έχει καλές προοπτικές για κάτι μακροχρόνιο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στον 7ο οίκο να επηρεάζει το ωροσκόπιό σου.

    Σοφό θα ήταν να χαρείς αυτό που σου ήρθε, χωρίς πολλές σκέψεις, οράματα και μελλοντικά πλάνα για γάμους και ιστορίες με δράκους.

    ΖΥΓΟΣ

    Το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκά απέναντί σου, σχεδόν καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας.

    Είναι μια περίοδος που ξεκινάει τώρα και συνεχίζεται, που μπορείς με τα λογικά και καλά μελετημένα επιχειρήματά σου να πείσεις τους ακροατές σου και να χαράξεις μια νέα πορεία στον επαγγελματικό τομέα με την θέση του Πλούτωνα από τον 4ο οίκο να σε ευνοεί. Κλείσε ανοιχτά οικονομικά μέτωπα και κάνε ένα καλό νοικοκύρεμα στα οικονομικά σου.

    Η εβδομάδα μπορεί να κλείσει και να σε αφήσει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αρκεί να κινηθείς έγκαιρα και έξυπνα!
    Το προηγούμενο χρονικό διάστημα αναδείχθηκαν όλα τα προβλήματα της σχέσης σου και έκανε εν ολίγοις φανερό, εάν η σχέση ή ο γάμος που έχεις, μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της παρούσας περιόδου ή όχι.

    Εάν τα προβλήματα είναι επιφανειακά, συγκυριακά και υποδεέστερης σημασίας, η εβδομάδα θα σου προσφέρει μια εξαιρετική πλανητική συγκυρία για να δουλέψεις από κοινού με το σύντροφό σου και να βρεις τις λύσεις που πρέπει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο και τον 4ο οίκο να σε ευνοεί.

    Εάν είσαι single, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα προβλήματα στην κοινωνική σου ζωή, με πολλές εξόδους, διασκέδαση και αρκετή σεξουαλική δράση! Πέρασε καλά και μην πέσεις με τα μούτρα στην αναζήτηση συντρόφου. Γιατί «αν είναι νάρθει, θε ναρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει…»

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Αρκετά ισορροπημένο το πλανητικό σκηνικό στον επαγγελματικό τομέα στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα. Έχεις ευκαιρίες για να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση που έχεις χαράξει, θα πρέπει όμως να κάνεις έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σου και να διαπιστώσεις ποια πράγματα έχουν λειτουργήσει θετικά και τι δεν έχει αποδώσει όσο θα περίμενες.

    Δεν είναι κατάλληλη η εποχή να κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές, πετώντας οτιδήποτε παλιό και επενδύοντας σε κάτι τελείως καινούριο με τον Ερμή και αρκετούς μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία. Εάν προτίθεσαι να κάνεις κάποιες επενδύσεις, προσοχή στις βιαστικές κινήσεις και στα ψιλά γράμματα!

    Είναι «θερμή » η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν έριδες και τριβές, γκρίνιες και ζηλοτυπίες, εντάσεις και ανταγωνισμοί με τον Ουρανό από τον 7ο οίκο να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου. Μην βιαστείς να ρίξεις το σφάλμα στην άλλη πλευρά, γιατί όλο και θα βάλεις το χεράκι σου και εσύ για να κορυφώσεις την ένταση!

    Οι εντάσεις μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από κάθε λογικό πλαίσιο και να σηματοδοτήσουν την αρχή του τέλους για μια έτσι και αλλιώς προβληματική σχέση. Άσχημο ρόλο μπορούν να παίξουν οι έξωθεν επεμβάσεις, που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δημιουργήσουν πολύ μεγαλύτερο κομφούζιο, αντί να εξομαλύνουν τις καταστάσεις.

    Εάν είσαι single, η εβδομάδα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αρκεί να ενεργοποιηθείς! Βγες έξω, κοινωνικοποιήσου, γνώρισε κόσμο! Μην περιμένεις να έρθει στην πόρτα σου, εάν κάτι σου τραβήξει την προσοχή.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σου κατά το επταήμερο, ειδικά εάν είσαι αυτοαπασχολούμενη, θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για επεκτάσεις ή νέα ξεκινήματα μικρής όμως διάρκειας. Προσπάθησε ωστόσο να μειώσεις τα έξοδά σου και να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς κάποια περιουσιακά σου στοιχεία που ίσως δεν σου αποδίδουν όσο θα έπρεπε ή δεν αποδίδουν καθόλου.

    Οι ενέργειές σου θέλουν κάποια προσοχή γιατί μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις ή να δεσμευτείς σε κάτι που θα αποδειχτεί με την πάροδο του χρόνου οικονομικά ασύμφορο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία.

    Οι φίλοι μπορούν να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας, προσφέροντάς σου χείρα βοηθείας σε δύσκολες καταστάσεις στη σχέση σου. Το υπόλοιπο είναι αρκετά πιο αρμονικό, με την προϋπόθεση ότι έχεις φροντίσει να εξαλείψεις τις αιτίες των προστριβών.

    Προσοχή στα μυστικά και στις κρυφές σου κινήσεις, γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να λογοδοτήσεις με την αντίθεση του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια. Εάν σε ενδιαφέρει η σχέση που αυτή τη στιγμή έχεις, αφιέρωσε τις δυνάμεις σου ώστε να την κάνεις λειτουργική και να αποκαταστήσεις την αρμονία.

    Εάν είσαι single, υπάρχει μια τάση για αχαλίνωτη περιπέτεια σε ερωτικό επίπεδο, και καλά θα κάνεις στην παρούσα τουλάχιστον φάση να μην σοβαρέψεις κάποια γνωριμία της στιγμής, μιας και θα το μετανιώσεις αμέσως μετά.

    Φρόντισε τουλάχιστον να είσαι ειλικρινής ως προς το τι θέλεις και περιμένεις από το άτομο αυτό και μέχρι ποιου σημείου είσαι διατεθειμένη να φτάσεις εσύ. Μην αφήνεις το ταίρι σου να καλλιεργεί ψευδείς προσδοκίες για τη σχέση σου…

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Οι πλανητικές συνθήκες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καλές αυτό το επταήμερο για τα επαγγελματικά σου. Όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να ακολουθήσεις μια ήπιων τόνων προσέγγιση των προβλημάτων με συνεργάτες, συναδέλφους, προϊσταμένους ή πελάτες, μιας και η κατά μέτωπο αντιπαράθεση μόνο ζημίες θα σου φέρει με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου.

    Στον οικονομικό τομέα δεν θα είναι ένας εύκολη εβδομάδα, καθώς θα υπάρχουν αυξημένα έξοδα αλλά και ενδεχομένως μειωμένα έσοδα, τουλάχιστον κατά τις πρώτες μέρες. Σταδιακά επέρχεται μια σχετική ισορροπία εσόδων – εξόδων, αρκεί βέβαια να κάνεις μια σφιχτή διαχείριση.

    Τα αισθηματικά σου φαίνεται να τα βάζεις σε δεύτερη μοίρα κατά το δεύτερο επταήμερο της εβδομάδας και αυτό είναι κατανοητό, μιας και θα υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που θα σε απασχολούν με τη θέση της Αφροδίτης σε τετράγωνο να προκαλεί εντάσεις στο ωροσκόπιό σου.

    Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να είναι πάντοτε αυτονόητο και εύκολα αποδεκτό για το σύντροφό σου… Ίσως να αντιμετωπίσεις γκρίνιες, διαπληκτισμούς ή ζηλοτυπίες που θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα, ιδίως κατά τις πρώτες μέρες.

    Εάν είσαι single, η κοινωνική σου ζωή θα φέρει μια νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα θελήσεις να την εξερευνήσεις από κάθε άποψη. Μια νέα καθαρά ερωτική σχέση μπορεί με τον καιρό να εμβαθύνει σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό που θα αλλάξει τη ζωή σου όχι όμως πολλά υποσχόμενη μελλοντικά.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Το επταήμερο προσφέρει αρκετές ευνοϊκές στιγμές, ώστε να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις και στους στόχους σου, υπάρχουν όμως και αρκετά εμπόδια που θα πρέπει με τους κατάλληλους, έξυπνους χειρισμούς να ξεπεράσεις για να προχωρήσεις.

    Ιδιαίτερη προσοχή θέλει η περίοδος γύρω 9-10 Ιουλίου, καθώς απρόβλεπτες καταστάσεις μπορούν να δοκιμάσουν τα νεύρα σου. Στο χέρι σου είναι πάντως να γίνεις πιο αποτελεσματική και συνεπής, καθώς αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη ώθηση σε σχέση με τους ανταγωνιστές σου.

    Το υπόλοιπο της εβδομάδας έχει πολλές υποχρεώσεις και έκτακτες δαπάνες που θα σου δημιουργήσουν δυσκολίες με τον Ποσειδώνα στον 2ο οίκο και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία.

    Οι μακροχρόνιες συναισθηματικές σχέσεις θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες αυτό το επταήμερο, σε άλλους μικρότερου μεγέθους και σε άλλους μεγαλύτερου με την αντίθεση του Κρόνου στο ωροσκόπιο σου.

    Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα υπάρχουν έντονες προστριβές και εντάσεις και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κλείσεις παλιά μέτωπα μέσα από συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις το χάσμα που ενδεχομένως να υπάρχει, ώστε να βρεις και πάλι τις ισορροπίες που είναι απαραίτητες στη σχέση.

    Το πλανητικό σκηνικό πυροδοτεί τις εντάσεις και ακόμη και το μικρότερο πρόβλημα μπορεί να πάρει μεγάλες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

    Εάν είσαι single, το διάστημα αυτό μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά ευεργετικό, καθώς μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί ενδιαφέρουσα.

    Θα πρέπει όμως να κινηθείς και εσύ, δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον σου, και μάλιστα χωρίς καθυστερήσεις!

    ΙΧΘΕΙΣ

    Τα επαγγελματικά σου θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το επταήμερο με τον Δία από τον Τοξότη και τον 10ο οίκο να σε ευνοεί! Έντονη κινητικότητα θα παρουσιαστεί, πολλές επαφές, προτάσεις ή ακόμη και μετακινήσεις για την προώθηση των ιδεών ή προϊόντων.

    Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, πιθανά επαγγελματικά ταξίδια για το άνοιγμα νέων δρόμων και σύναψη εμπορικών συμφωνιών σε περιοχές που δεν είχες μέχρις στιγμής στις άμεσες προτεραιότητες σου και γενικά πολλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.

    Μπορεί να έχεις την αίσθηση του ανικανοποίητου και να θελήσεις να αναζητήσεις μια νέα διέξοδο που να σε ικανοποιεί περισσότερο.

    Η εβδομάδα προσφέρεται επίσης για ευνοϊκούς διακανονισμούς, εάν έχεις οφειλές προς το δημόσιο ή τις τράπεζες που σε δυσκολεύουν.

    Εάν εξαιρέσουμε τις πρώτες μέρες 8-10 Ιουλίου, που θα επικρατεί ένα αλαλούμ και μια γενικευμένη ασυνεννοησία με το ταίρι σου, το υπόλοιπο επταήμερο κυλάει σχετικά καλά και ήρεμα.

    Μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα που ίσως να υπάρχει και να επανέλθει η ηρεμία στην σχέση σου. Για τις καινούριες σχέσεις είναι μια περίοδος που θα μπορέσεις να διαπιστώσεις, εάν υπάρχει σύμπνοια απόψεων και το κατά πόσο θα μπορέσεις να βαδίσεις με ένα αρμονικό τρόπο μαζί.

    Εάν είσαι single, ας έχεις κατά νου, ότι η εβδομάδα μπορεί να σου φέρει αυτό που θα ευχόσουν να σου συμβεί το καλοκαίρι, δηλαδή έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα!

    Και αυτό θα είναι πολύ καλύτερο να συμβεί προς το τέλος του μήνα και μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, ώστε να κινείσαι σε μια πιο ρεαλιστική βάση και να μην φαντάζεσαι πράγματα που δεν υφίστανται…

    Πηγή: tlife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ