• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 5 έως 11 Οκτωβρίου 2020)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Τι μαρτυρούν τα άστρα;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    ΚΡΙΟΣ

    Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, καθώς οι όψεις που σχηματίζονται, εύκολα μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και αντιπαραθέσεις. Παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνιστικότητας στα εργασιακά προκαλούν αναστάτωση. Προστάτευσε τον εαυτό σου και μείνε αποστασιοποιημένη από όλα αυτά.

    Το να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στους στόχους σου θα σου εξασφαλίσει ηρεμία. Οι τόνοι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχουν την τάση να ανεβαίνουν επικίνδυνα. Ακόμα κι αν νιώθεις πως κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, μην οδηγείσαι σε ακρότητες. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε προσοχή και απόφυγε πειρασμούς και εξαπατήσεις.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Είναι έντονες οι ενέργειες αυτής της εβδομάδας και μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Απόφυγε τις ακρότητες και μην ρισκάρεις τις σταθερές και τις ισορροπίες σου. Από τα τέλη της εβδομάδας, τα πνεύματα ηρεμούν. Είναι σημαντικό αυτήν την εβδομάδα να φανείς συνεπής στις επαγγελματικές σου υποθέσεις και να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες, μιας και το κλίμα είναι τεταμένο.

    Φρόντισε επίσης να τακτοποιείς και όχι να αυξάνεις εκκρεμότητες. Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού πιθανά να προκαλέσει αντιπαραθέσεις και με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό απόφυγε τις κακοτοπιές και τις αδιέξοδες συζητήσεις. Δεν είναι καιρός να λύσετε τις διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε, όμως κράτησε και μια πισινή σε αυτά που σου υπόσχονται.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Καλό θα ήταν, αυτήν την εβδομάδα, να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις που αφορούν είτε στην επαγγελματική σου εξέλιξη, είτε στις προσωπικές συναισθηματικές υποθέσεις σου, μιας και οι συνθήκες ή και οι ενέργειες θα δημιουργήσουν ένταση. Λειτούργησε με συγκέντρωση στα εργασιακά και επωφελήσου, έστω και προσωρινά από μικρές ευκαιρίες. Αρκετή κούραση έχει η καθημερινότητά σου, καθώς οι απαιτήσεις των υποχρεώσεών σου είναι και θα παραμείνουν πολλές.

    Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις μικρές ανησυχίες και ανασφάλειές σου να σε απομακρύνουν από κοντά του ή να προκαλέσουν εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα ανεβαίνει επικίνδυνα και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες, αποφάσεις και εξιδανικεύσεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Οι πλανήτες στηρίζουν αυτήν την εβδομάδα τα σχέδια, τις επιδιώξεις σου και εξασφαλίζουν την ευνοϊκή εξέλιξη των υποχρεώσεών σου. Ωστόσο, οι ευθύνες των εργασιακών σου είναι πολλές και θα πρέπει να καθορίσεις τις προτεραιότητές σου, αποφεύγοντας εντάσεις και διαφωνίες. Το πλανητικό σκηνικό αυξάνει δραματικά την ανάγκη σου για αγάπη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθήματα ζήλιας και κινήσεις “κατασκοπίας”.

    Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και μην δημιουργείς σκηνές για το τίποτα. Βάλε φρένο στη φαντασία σου ή τουλάχιστον εκμεταλλεύσου την εποικοδομητικά. Εσύ που είσαι μόνη, αν και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται, έντονα συναισθήματα ανασφάλειας σε κάνουν αυστηρή και έντονα επιφυλακτική με νέες γνωριμίες. Εδώ που τα λέμε, τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα, πολύ καλά κάνεις.

    Κάποιες αποκαλύψεις σε οικογενειακό επίπεδο ή και φιλικό, αντιμετώπισε τις με ψυχραιμία και κάνε μια δεύτερη σκέψη, πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα.

    ΛΕΩΝ

    Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά είσαι αυτήν την εβδομάδα. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις απολαύσεις σου. Ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία σου και διευκολύνει το κλίμα στα εργασιακά. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους, έτσι ώστε να μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθειά τους τις στιγμές που νιώθεις να πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες.

    Μοιράσου ανάγκες, σκέψεις και συναισθήματα και μην γίνεσαι άπληστη, θέλοντάς τα όλα δικά σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη θλίψη από πάνω σου και προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες το επόμενο διάστημα. Προς το παρόν, περιορίσου και αρκέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Ξεκινάς την εβδομάδα σου γεμάτη θάρρος, ενέργεια και πρωτοβουλία. Είσαι έτοιμη και θέλεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Κυρίως ανώτερούς σου στα εργασιακά, που ήδη είναι εντυπωσιασμένοι μαζί σου. Προετοιμάσου για νέες προτάσεις και προκλήσεις, όμως μην βιαστείς να δεσμευτείς. Με ανοιχτό πνεύμα και ευελιξία, μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο της ευκαιρίες και να αποφύγεις παιχνίδια ανταγωνιστικότητας.

    Αφήσου, έκφρασε τη μοναδική ή ανέμελη πλευρά της προσωπικότητάς σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Να είσαι βέβαιη πως αυτή η απελευθέρωση θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η εβδομάδα φέρνει καλά νέα για τη συναισθηματική σου ζωή, είτε πρόκειται για μια επανασύνδεση, είτε για κάποια παρελθοντική γνωριμία, που για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Απλά βάλε εσύ τους όρους.

    ΖΥΓΟΣ

    Η εβδομάδα φέρνει ενέργεια, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, αλλά και ένταση. Η αυτοπεποίθηση και η θετική στάση σου απέναντι στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλή εντύπωση στους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσεις στην επίτευξη των στόχων σου. Ο πλανήτης Δίας σου δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να σημειώσεις πρόοδο στα εργασιακά, αρκεί να δουλέψεις σκληρά.

    Βέβαια, θα πρέπει να θυμάσαι πως το κλειδί για την επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Επίσης απόφυγε να είσαι υπερβολικά αισιόδοξη και άπληστη, υπερευαίσθητη ή υπερβολική. Διατήρησε ήρεμους τους τόνους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης. Η πρόσθετη γοητεία, η ομορφιά και η δημοτικότητα σε βοηθούν αν είσαι μόνη συναισθηματικά.

    Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τους πάντες. Μην ξεχνάς, όμως, πως θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, πάρε τον πρόσθετο χρόνο που χρειάζεσαι και ξεκαθάρισε τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να προκαλέσεις σημαντικές συζητήσεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η εβδομάδα σου, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα διαλείμματά σου, να απολαύσεις προσωπικές στιγμές, να ενεργοποιήσεις την κοινωνική σου ζωή και να επιδιώξεις συναρπαστικές συναντήσεις. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρία για επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Θα μπορούσες αυτήν την εβδομάδα να δεχτείς συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σου, καθώς και νέες προτάσεις.

    Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές και οικονομικές σου ανασφάλειες. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, σκέψου θετικά και να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου, ειδικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και σπάσε τον πάγο. Άφησε τα συναισθήματά σου να τον παρασύρουν και φρόντισε να του κάνεις μικρές εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν στη ζωή σου που θα βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Μπορείς να πετύχεις σωστές διαπραγματεύσεις στις υποθέσεις, αρκεί να δείξεις συνέπεια και αυτοσυγκράτηση στον τρόπο επικοινωνίας σου. Έχεις πρόσθετη ελευθερία στα εργασιακά και την προθυμία να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Να εξερευνήσεις νέα εδάφη, με κινδύνους βέβαια, που όμως θα σου βγούνε σε καλό.

    Διανύεις μια περίοδο που μπορείς να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάς είναι το να φροντίζεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρόσθεσε χρώμα και πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και βγείτε από το τέλμα της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και εξέπληξέ τον ευχάριστα.

    Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω σου από θαυμαστές και ανθρώπους που θα έκαναν το παν για να σε πλησιάσουν. Μην τους γυρίζεις την πλάτη και αξιολόγησέ τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Αυτήν την εβδομάδα, τα άστρα φαίνεται να δημιουργούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνεις μια δεύτερη σκέψη πριν εκφράσεις τις ιδέες σου. Οι όψεις της εβδομάδας αγγίζουν τα θέλω σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου. Να διαχωρίσεις τους φίλους από τους εχθρούς και να προφυλαχθείς από το παρασκήνιο που πλέκεται γύρω σου.

    Άλλαξε τις συνήθειες και τα μοτίβα καθημερινότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε έρωτα, πάθος και ρομαντισμό στο κλίμα. Καλώς ή κακώς, εσύ είσαι αυτή που κινείς τα νήματα και δεν σου επιτρέπεται να μένεις άπραγη. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλή για σένα. Επειδή, λοιπόν, ο πρώην φαίνεται να επανέρχεται, πρόσεξε και σκέψου τι θα κάνεις. Αν αξίζει τον κόπο ή όχι, εσύ θα το αποφασίσεις.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Νιώθεις την ανάγκη να σκεφτείς και να αναλύσεις τα σχέδιά σου, να εντοπίσεις τα λάθη σου και να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου αυτήν την εβδομάδα και κυρίως στο ξεκίνημά της. Οι όψεις της εβδομάδας σε κάνουν πιο κοινωνική και ενισχύουν την ανάγκη σου για συναναστροφή με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες μαζί σου.

    Έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να μοιραστείς απόψεις, αλλά και να μάθεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία, σε αγχώνουν ακόμα περισσότερο. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πίστεψε στους στόχους και τις ικανότητές σου. Θέλεις και έχεις ανάγκη μια ανανέωση ή και κάποιες αλλαγές, όμως θα πρέπει να κινηθείς βήμα βήμα, χωρίς βιασύνες.

    Ανάπτυξε την κοινωνικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μοιραστείτε παρέες, οργανώστε εξορμήσεις και φροντίστε να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνική δραστηριότητά σου αυτό το διάστημα σου δημιουργεί διλήμματα ανάμεσα στους πολλούς θαυμαστές σου. Κοίτα να περάσεις καλά κι όταν λάβεις τα βέλη του έρωτα θα τα καταλάβεις.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Τίποτα δεν μπορεί να φρενάρει την ενέργειά σου αυτήν την εβδομάδα. Η διάθεσή σου ανεβαίνει και, ίσως λόγω του ρομαντισμού και της παιδικότητας που αναβλύζει από μέσα σου, να οδηγηθείς σε υπερβολές. Μπορείς να πλησιάσεις ανώτερους σου, να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να αναπτύξεις μια πιο προσωπική σχέση μαζί τους, αποφεύγοντας τις διαφωνίες μαζί τους.

    Οι ενέργειες της εβδομάδας επηρεάζουν το σπίτι και την οικογένεια. Κάποια πράγματα μπορεί να σε δυσαρεστούν, όμως θα πρέπει να βρεις και τις λύσεις. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να κάνετε πράγματα μαζί, διαφορετικά από ό,τι συνήθως, να διασκεδάσετε και να αποφύγετε τον ανταγωνισμό.

    Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Σου δίνονται τόσες ευκαιρίες να περάσεις καλά, να φλερτάρεις, που θα είναι πραγματικά κρίμα να κλειστείς στον εαυτό σου.

    Πηγή: tlife

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ