• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 4/11 έως 10/11/2019)

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Πώς θα είναι αυτή η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου που έχει ξεκινήσει για κάθε ζώδιο; Τι λένε τα άστρα;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    Το κυρίαρχο, από άποψη αστρολογικών γεγονότων, συμβάν μέσα στον Νοέμβριο είναι ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, στην τελευταία ανάδρομη πορεία του για το 2019. Ξεκίνησε την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου και θα βρεθεί σε στάση, για να επανέλθει σε ορθή πορεία στις 20 Νοεμβρίου. Την περίοδο της ανάδρομης πορείας του θα έχουμε την ευκαιρία να επανεξετάσουμε ζητήματα οικονομικής φύσης που έχουν μακροχρόνια επίδραση.

    Θα υπάρχει η τάση να ξεθάψουμε παλιά μυστικά, να αποκαλύψουμε τις κακόβουλες προθέσεις των γύρω μας, μπορεί να αποκαλυφθούν επίσης συνομωσίες ή πρακτικές κατάχρησης εξουσίας από άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών μας (κυρίως οι Κριοί και οι Ζυγοί του 2ου και 3ου δεκαημέρου), ιδίως εάν έχουμε εμπλακεί σε επενδύσεις σε ένα επενδυτικό σχήμα ή έχουμε κοινό ταμείο με κάποιους συνεργάτες ή συνεταίρους.

    Την εποχή αυτής της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, καθώς θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα έχουμε την τάση να είμαστε εξαιρετικά καχύποπτοι ως προς τους σκοπούς και τις προθέσεις των ατόμων που θα ερχόμαστε σε επαφή. Το μυαλό μας θα κατακλύζεται από αρνητικές σκέψεις και η απαισιοδοξία μας μπορεί να μας οδηγήσεις σε δύσκολες καταστάσεις.

    ΚΡΙΟΣ

    Επαγγελματικά

    Οι ανησυχίες σας για την δυστοκία στα οικονομικά σας θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα και θα σας κυριέψουν, σε στιγμές, περίεργες φοβίες με τον Ερμή
    σε ανάδρομη πορεία. Μπορεί να αντιμετωπίζετε προς στιγμή δυσκολίες, είστε όμως αρκετά προφυλαγμένοι από τα χειρότερα από το πλανητικό σκηνικό καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.

    Αισθηματικά

    Στον συναισθηματικό τομέα, το επταήμερο θα είναι πιο ήρεμο, με την Αφροδίτη από τον Τοξότη στον 9ο οίκο σας ! Εάν υπάρχουν κάποιες ανοιχτές πληγές στην σχέση σας που θα πρέπει να επουλωθούν, τώρα θα πρέπει να κάνετε τις προσπάθειές σας. Εάν δεν μεριμνήσετε εγκαίρως, σας περιμένουν δύσκολες μέρες !

    Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία.
    Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , συνεργασίες, θέματα γάμου.
    Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Επαγγελματικά

    Τα έξοδά σας θα είναι διογκωμένα κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, θα πρέπει όμως να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην κάνετε κινήσεις πανικού. Περιορίστε κατά το δυνατό τα έξοδά σας μέχρι να φανεί κάποιο φως στην άκρη του τούνελ. Μετά τα μισά της εβδομάδας αρχίζουν, σταδιακά, τα έσοδά σας να αυξάνονται και να αποκαθίσταται, εν μέρει, η ισορροπία. Τα καλά νέα, ωστόσο, θα έρθουν μέσα στον Δεκέμβριο.

    Αισθηματικά

    Λίγο περίεργα θα κυλήσει το επταήμερο για τα συναισθηματικά των δεσμευμένων, μιας και θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα αναρωτηθείτε εάν είναι σοφό να παραμείνετε στην σχέση που έχετε, εάν πραγματικά σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη, με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια. Για τους ελεύθερους, δεν είναι ίσως μια καλή εποχή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση, γιατί εσείς οι ίδιοι δεν είστε, αυτή την περίοδο, σε θέση να επενδύσετε τόση ενέργεια, όση χρειάζεται μια καινούργια σχέση, καθώς σας απορροφούν τα επαγγελματικά σας.

    Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
    Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Εργασία και υγεία.
    Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Επαγγελματικά

    Ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές για επεκτάσεις των δραστηριοτήτων σας, θα μπορέσετε, όμως, να επωφεληθείτε, όσοι είστε έτοιμοι, με συγκεκριμένα πλάνα και στρατηγικές στα χέρια σας. Προσοχή θα πρέπει να δώσετε στις λεπτομέρειες των συμφωνιών που θα συνάψετε, γιατί «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»… με το τετράγωνο του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια !

    Αισθηματικά

    Οι οικονομικές δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος, αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας τόνισαν λίγο περισσότερο τα προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σας και τα έκαναν περισσότερο από οφθαλμοφανή. Η έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει αρκετές και ενδεχομένως ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου, με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας! Θα πρέπει, όμως, να δείξετε με ξεκάθαρο και σαφή τρόπο το ενδιαφέρον σας, για να μπορέσετε να έχετε επιτυχία. Εάν περιμένετε από τους άλλους να κινηθούν, άδικα θα χάσετε το χρόνο σας.

    Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

    Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
    Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Επαγγελματικά

    Ίσως είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε έναν απολογισμό, αναφορικά με τα πεπραγμένα στον επαγγελματικό τομέα, με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σας. Προσπαθήστε να αξιολογήσετε αντικειμενικά και με καθαρό μυαλό την συνολική επαγγελματική σας πορεία, για να διαπιστώσετε σε ποια σημεία έχετε πετύχει και που έχετε αποτύχει και χρειάζονται αναπροσαρμογές.

    Αισθηματικά

    Στον αισθηματικό τομέα, η εικόνα είναι σύνθετη, με την θέση του Ουρανού από τον Ταύρο στον 5ο οίκο σας. Για κάποιους μπορεί να φέρει την ωρίμανση της σχέσης και μια πιθανή συγκατοίκηση με τον/την σύντροφό τους, ενώ σε κάποιους άλλους, που τα πράγματα δεν πήγαιναν και πολύ καλά τους τελευταίους μήνες, το κλίμα θα γίνεται όλο και πιο τεταμένο.

    Όσο για τους αδέσμευτους, ίσως να ανατείλει σύντομα η μέρα, που η ευχή σας για μια νέα σχέση να γίνει πραγματικότητα! Δεν θα αποφύγετε, όμως, τις εντάσεις σε φιλικό επίπεδο, όπου δεν είναι απίθανα κάποια ξεκαθαρίσματα.

    Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .
    Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
    Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

    ΛΕΩΝ

    Επαγγελματικά

    Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες μπορούν να βελτιωθούν, εάν χειριστείτε λίγο πιο προσεκτικά και διπλωματικά τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Η αρχή της εβδομάδας δίνει περισσότερες ευκαιρίες στους αυτοαπασχολούμενους για επαφές ή νέες ευκαιρίες συνεργασίας ή επέκτασης με άτομα από το παρελθόν.

    Αισθηματικά

    Εάν έχετε φροντίσει να επιλύσετε τις διαφορές που σας χώριζαν από τον σύντροφό σας και που ευθύνονταν για τις εντάσεις, η εβδομάδα θα είναι αρμονική και εξαιρετικά ερωτική! Οι ελεύθεροι θα βρεθούν αντιμέτωποι με διλήμματα αυτό το επταήμερο, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία! Ένας παλιός σας ερωτικός σύντροφος θα εμφανιστεί και πάλι στο προσκήνιο να ταράξει τα νερά, ίσως την χρονική στιγμή που έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε μια καινούργια γνωριμία, που σας φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρα.

    Ζυγίστε τα πράγματα πολύ προσεκτικά, πριν πάρετε κάποια απόφαση και ακούστε, πέρα από την λογική, και το ένστικτο σας, που είναι αλάνθαστο!

    Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
    Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
    Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Επαγγελματικά

    Η εβδομάδα θα απαιτήσει από σας αρκετή ηρεμία, πολλή διπλωματία, έξυπνους χειρισμούς και μεγάλη διάθεση για συμβιβασμούς, για να κρατηθείτε, στην παρούσα τροχιά, στον τομέα της καριέρας σας. Δεν σας ευνοούν οι αντιπαραθέσεις, δεν θα πρέπει να αφεθείτε και να αναμειχθείτε σε δολοπλοκίες ή κουτσομπολιά, με τον Ερμή από τον Σκορπιό σε ανάδρομη πορεία.

    Αισθηματικά

    Με τόσα να σας απασχολούν, μοιραία η σχέση σας περνάει σε δεύτερο επίπεδο. Για τον λόγο αυτό θα έχετε να αντιμετωπίσετε την γκρίνια της/του συντρόφου σας. Οι στιγμές έντασης δεν θα είναι λίγες, ίσως και να υποβόσκει κάποια ζήλια ή η υποψία, από την πλευρά του/της, για μια κρυφή σχέση, που με τον καιρό θα γίνεται πιο έντονη.

    Φιλικές συναναστροφές και έντονη κοινωνική ζωή προβλέπεται για τους ελεύθερους, ωστόσο δεν αποκλείεται ένα άτομο από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον να έρθει πιο κοντά σας αυτή την περίοδο και να ξεκινήσει μια ερωτική επαφή, με προοπτικές να μετεξελιχθεί, στο άμεσο μέλλον, σε μια σχέση που, όμως, δεν προβλέπεται να έχει διάρκεια. Εάν δεν είστε, όμως, σίγουροι για τα συναισθήματά σας, καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε, για να μην καταστρέψετε μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στον 7ο οίκο σας.

    Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη.
    Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .
    Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

    ΖΥΓΟΣ

    Επαγγελματικά

    Μέσα στο επταήμερο ίσως να γίνει εμφανές ότι πρέπει να οργανώσετε την δουλειά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνει πολύ πιο αποτελεσματική. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί, όχι απαραίτητα με περισσότερες ώρες δουλειάς.

    Αισθηματικά

    Η συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ήρεμη και αρμονική. Όσοι αντιμετωπίζουν ήδη, από το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προβλήματα στην σχέση τους, καλό θα ήταν να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Η αρχή του επταημέρου
    είναι πιο ευνοϊκή για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, εάν θέλουν να κάνουν κάτι πιο σταθερό από τις συνήθεις περιστασιακές ερωτικές επαφές.

    Θα πρέπει να προσέχουν, όμως, να μην αφήσουν τις όποιες μικρές εντάσεις ή ζήλιες να τινάξουν στο αέρα μια σχέση στα πρώτα της κιόλας βήματα, με τον
    Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό.

    Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
    Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη.
    Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Επαγγελματικά

    Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση, αλλά και σημαντικές νέες γνωριμίες, που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε καινούργιες πόρτες. Το εξωτερικό μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον, ίσως μέσα από την πιθανή επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Αποφύγετε, όμως, τις δραστικές αλλαγές, ιδίως εάν δεν έχετε μελετήσει τα βήματά σας με προσοχή.

    Αισθηματικά

    Μια γενική ασυνεννοησία θα επικρατεί στα αισθηματικά σας κατά ένα μεγάλο μέρος του επταημέρου, που θα σας στοιχίσει πολλή ενέργεια και αρκετά νεύρα.
    Προσπαθήστε με ήρεμο τρόπο, επιστρατεύοντας τις διπλωματικές σας ικανότητες, να λύσετε άμεσα όσα από τα θέματα προκύπτουν, με την εύνοια της Αφροδίτης στον 2ο οίκο από τον Τοξότη.

    Για τους αδέσμευτους, το πιο ευνοϊκό διάστημα για να συναντήσουν το έτερο ήμισύ τους θα ήταν η Παρασκευή και το Σάββατο! Μέσα από τις πολλές γνωριμίες, ερωτικές και κοινωνικές, που θα προκύψουν, εάν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε το άτομο που θα σας φέρει ηρεμία και γαλήνη.

    Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
    Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
    Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Επαγγελματικά

    Αρκετή η κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα αυτό το επταήμερο και πολλές ελπίδες και ευκαιρίες για κάτι καλύτερο γεννιούνται, με την σύνοδο του Πλούτωνα να ευνοεί τις προσπάθειές σας. Για το αν, όμως, θα έρθουν ή απλά θα σας προσπεράσουν, αυτό βρίσκεται αποκλειστικά στο χέρι σας! Βρίσκεστε σε μια περίοδο που έχετε ανάγκη από κάποιες σημαντικές αλλαγές, για να θέσετε και πάλι σε ανοδική τροχιά την καριέρα σας.

    Αισθηματικά

    Η έντονη προσπάθεια που καταβάλετε στον επαγγελματικό τομέα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστη τη σχέση σας, με τον Άρη από τον Ζυγό σε πτώση. Τα προβλήματα δεν θα είναι ανυπέρβλητα, θα πρέπει όμως να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας, να ακούσετε με προσοχή τα όσα έχει να σας πει και με ανοιχτό μυαλό και καλή διάθεση να κάνετε κάποια βήματα επαναπροσέγγισης και επίλυσης των προβλημάτων.

    Όσο για νέους έρωτες, δεν αφήνετε πολλά περιθώρια, μιας και την σκέψη σας απασχολούν πολλά άλλα πράγματα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα κλειστείτε σε μοναστήρι! Όλο και κάτι θα υπάρξει, πλην όμως περιστασιακό…

    Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
    Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
    Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Επαγγελματικά

    Η καριέρα σας απορροφά τελείως αυτό το επταήμερο! Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια πορεία να ακολουθήσετε, τι θα σας συμφέρει στο άμεσο και το απώτερο μέλλον. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες εκπτώσεις στα όνειρά σας, αρκεί αυτές οι εκπτώσεις να μην έρχονται σε αντίθεση με την ηθική και τις αρχές σας.

    Αισθηματικά

    Επικοινωνιακές δυσκολίες με το ταίρι σας προδιαγράφονται στην αρχή του επταημέρου, με την αντίθεση του Ήλιου να δημιουργεί ένταση στο ωροσκόπιό σας. Θα υπάρχει, από την πλευρά του, εριστική διάθεση, ίσως από συσσωρευμένες πικρίες και απωθημένα απέναντί σας και θα πρέπει και σε αυτό τον τομέα να φανείτε υπομονετικοί και συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας.

    Έτσι όπως θα είστε φορτισμένοι και πιεσμένοι από την καθημερινότητά σας, οι αδέσμευτοι του ζωδίου, δεν υπάρχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες για περιστασιακές επαφές, αλλά και για γνωριμίες που θα υπόσχονται κάτι καλό για το μέλλον. Και επειδή απλά θα υπόσχονται, μην σας πιάσει η βιασύνη και κάνετε σχέδια στο μυαλό σας. Δώστε χρόνο στην γνωριμία για να αναπτυχθεί και να δείξει την πραγματική δυναμική της.

    Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
    Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
    Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Επαγγελματικά

    Ο χειμώνας επιβάρυνε σε σημαντικό βαθμό τα οικονομικά σας. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά τα πράγματα αλλάζουν αισθητά και η ελπίδα και η αισιοδοξία επανέρχονται! Χρήματα που μπορεί να σας χρωστούσαν θα έρθουν στα χέρια σας, αρκεί βέβαια να «κυνηγήσετε» τους οφειλέτες σας. Μια δεύτερη δουλειά θα σας φέρει επιπλέον εισοδήματα, ενώ θα πρέπει να φροντίσετε να ρυθμίσετε παλιές οφειλές σας. Η περίοδος προσφέρεται για ευνοϊκές ρυθμίσεις!

    Αισθηματικά

    Σε συναισθηματικό επίπεδο έχετε την βοήθεια των πλανητών, ώστε να μπορέσετε να αμβλύνετε τις όποιες διαφορές σας χωρίζουν με το ταίρι σας. Τον επταήμερο αυτό είστε πολύ πιο επικοινωνιακοί, χρειάζεται όμως και μεγαλύτερη διάθεση για την κατανόηση των απόψεων και των θέσεων του/της συντρόφου σας, αλλά και να αγνοήσετε ενδεχομένως κάποιες προκλητικές του/της ενέργειες, στερώντας του/της την δυνατότητα για ανοιχτές συγκρούσεις, με τον Ήλιο στο Σκορπιό στον 10ο οίκο και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία.

    Οι αδέσμευτοι, μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες επικοινωνίας που αντιμετωπίζετε σε φιλικό επίπεδο, να κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως να έρθετε σε στενή επαφή με κάποια άτομα που θα μπορούσαν να μιλήσουν στην ψυχή σας.

    Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
    Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
    Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Επαγγελματικά

    Η περίοδος που εσείς είχατε το γενικό πρόσταγμα και οι άλλοι όφειλαν να ακολουθήσουν τις προσταγές σας δεν υπάρχει πια. Τώρα, μόνο μέσα από την ομαδική δουλειά, σαν ίσος προς ίσο μπορείτε να επιβιώσετε. Έχετε ανάγκη τους συνεργάτες σας, και σας έχουν ανάγκη και αυτοί.

    Αισθηματικά

    Το αίσθημα του ανικανοποίητου θα θέσει υπό δοκιμασία και την σχέση σας, τουλάχιστον κατά το πρώτες μέρες της εβδομάδας. Διλήμματα για το αν η ποιότητα της σχέσης είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε ή έχετε ανάγκη, θα σας κλονίσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, περιστασιακές και μη, αρκεί να αναλάβουν δράση, με το τρίγωνο του Άρη να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας.

    Είναι ένα επταήμερο εξαιρετικά κοινωνικό για σας, με πολλή διασκέδαση και καλή επικοινωνία. Θα πρέπει όμως να δραστηριοποιηθείτε και να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει, να δημιουργήσετε, δηλαδή, τις ευκαιρίες εκείνες, που θα μπορούσαν να φέρουν μια ουσιαστική αλλαγή στα συναισθηματικά σας.

    Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία .
    Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , συνεργασίες, θέματα γάμου.
    Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18



    ΣΧΟΛΙΑ