• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    ΚΡΙΟΣ

    Σχετικά αισιόδοξα και δυναμικά ξεκινάς την εβδομάδα σου, μιας και αρκετές όψεις που σχηματίζονται εξυπηρετούν τα σχέδια και τους στόχους σου. Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις και να επεξεργαστείς το πώς θα κατακτήσεις καλύτερους όρους στα εργασιακά και κατά συνέπεια και στα οικονομικά σου.

    Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 17/2. Το διάστημα αυτό, καλό θα ήταν να μειώσεις τις δραστηριότητές σου και να κάνεις έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σου.

    Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη προσοχή ως προς την επικοινωνία σου. Δεν αποκλείεται, κατά τη διάρκεια συζητήσεων, να προκύψουν διαφωνίες και παρανοήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια εβδομάδα με αρκετό ενδιαφέρον από την άποψη νέων γνωριμιών και εμπειριών.

    Μπορεί να έχεις ένα πρόβλημα με τον ύπνο αυτήν την περίοδο, θα βλέπεις περίεργα όνειρα, ίσως και προφητικά. Αν επιδιώκεις ή επιθυμείς μια επανασύνδεση, δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να πραγματοποιηθεί.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Αυτή την εβδομάδα αρχίζεις να ανοίγεσαι σε νέες κατευθύνσεις, θέλοντας να αυξήσεις τις εμπειρίες, αλλά και τις γνώσεις σου. Έχεις βάλει σαν στόχο την αυτοβελτίωσή σου για αυτό και κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, που ουσιαστικά ξεκινά από τις 17/2, σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις στόχους και φιλοδοξίες που μέχρι τώρα δεν έχουν επιτευχθεί.

    Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει μια τυχερή όψη εξαγώνου με το Δία στις 20/2 και φέρνει συναντήσεις, μετακινήσεις και επαφές, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ανανεώσεις και να χρωματίσεις την καθημερινότητά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ολοένα και βελτιώνεται, καθώς η επικοινωνιακή σου δυνατότητα ενισχύεται.

    Καιρός να δείξεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, βάζοντας για λίγο στο ντουλάπι τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι προτάσεις για τη συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις αυξάνονται και προσθέτουν νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Πάρε τα πάνω σου και μην κλείνεις τις πόρτες που μπορεί να σε οδηγήσουν στην απόλυτη συναισθηματική πληρότητα.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή, που ξεκινά ουσιαστικά από την Δευτέρα. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναθεωρήσεις, να πιστέψεις στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, να εδραιώσεις τα επιτεύγματά σου και να προετοιμαστείς για αλλαγές. Επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών και της καριέρας σου, δίνοντάς σου νέες ευκαιρίες.

    Αρκετή κούραση έχει η καθημερινότητά σου, καθώς οι απαιτήσεις των υποχρεώσεών σου είναι και θα παραμείνουν πολλές, για αυτό μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι αρκετά.

    Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις μικρές ανησυχίες και ανασφάλειές σου να σε απομακρύνουν από κοντά του. Κάντε πράγματα μαζί και φροντίστε ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα ανεβαίνει επικίνδυνα και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες, αποφάσεις και εξιδανικεύσεις.

    Αν και η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται, τα έξοδα δυστυχώς αυξάνονται, για αυτό και θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Οι πλανήτες στηρίζουν αυτήν την εβδομάδα τα σχέδια, τις επιδιώξεις σου και εξασφαλίζουν την ευνοϊκή εξέλιξη των υποχρεώσεών σου. Οι ευθύνες των εργασιακών σου είναι πολλές και θα πρέπει να καθορίσεις τις προτεραιότητές σου. Το αίσθημα βιασύνης μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

    Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον 9ο ηλιακό σου οίκο ίσως σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία και, γενικότερα, να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με ένα άλλο μάτι. Καλό θα ήταν, βέβαια, μέχρι και τις 4/3, να αποφύγεις μεγάλες αποφάσεις και νέα ξεκινήματα.

    Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και μη δημιουργείς σκηνές για το τίποτα. Βάλε φρένο στη φαντασία σου ή, τουλάχιστον, εκμεταλλεύσου την εποικοδομητικά. Εσύ που είσαι μόνη, αν και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται, έντονα συναισθήματα ανασφάλειας σε κάνουν αυστηρή και έντονα επιφυλακτική με νέες γνωριμίες. Χαλάρωσε λίγο και μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά όλα. Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να περάσεις καλά.

    Κάποιες αποκαλύψεις σε οικογενειακό επίπεδο ή και φιλικό, αντιμετώπισέ τις με ψυχραιμία και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα.

    ΛΕΩΝ

    Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά είσαι αυτήν την εβδομάδα. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις απολαύσεις σου. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του φέρνοντας στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσεις με οποιονδήποτε τρόπο.

    Προσπάθησε να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους, έτσι ώστε να μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθειά τους τις στιγμές που νιώθεις να πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες.

    Μοιράσου ανάγκες, σκέψεις και συναισθήματα με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη γίνεσαι άπληστη, θέλοντάς τα όλα δικά σου. Πέρασε αισθησιακές στιγμές μαζί του και εμπιστεύσου τον περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη θλίψη από πάνω σου και προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες το επόμενο διάστημα. Προς το παρόν, αυτήν την εβδομάδα, περιορίσου και αρκέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ, αξιολογώντας την κάθε γνωριμία σου ξεχωριστά.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Ξεκινάς την εβδομάδα σου γεμάτη θάρρος, ενέργεια και πρωτοβουλία. Είσαι έτοιμη και θέλεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Κυρίως ανώτερούς σου στα εργασιακά, που ήδη είναι εντυπωσιασμένοι μαζί σου. Προετοιμάσου για νέες προτάσεις και προκλήσεις, όμως μη βιαστείς να δεσμευτείς. Με ανοιχτό πνεύμα και ευελιξία μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες, αρκεί να είναι οι σωστές.

    Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου, Ερμή, που ξεκινά στις 17/2, σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από διάφορες εκκρεμότητες, να συζητήσεις και να αναζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου τρόπους που θα βελτιώσουν το επίπεδο της σχέσης σας.

    Εσύ που είσαι μόνη, η βδομάδα φέρνει καλά νέα για τη συναισθηματική σου ζωή, είτε πρόκειται για μια επανασύνδεση, είτε για κάποια παρελθοντική γνωριμία, που για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και κάνε τις σωστές επιλογές.

    ΖΥΓΟΣ

    Η εβδομάδα φέρνει ενέργεια, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, για να απολαύσεις τη ζωή και να πετύχεις τους στόχους σου. Η αυτοπεποίθηση και η θετική στάση σου απέναντι στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλή εντύπωση στους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

    Ο πλανήτης Δίας σού δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να σημειώσεις πρόοδο στα εργασιακά, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Βέβαια, θα πρέπει να θυμάσαι πως το κλειδί για την επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Επίσης, απόφυγε να είσαι υπερβολικά αισιόδοξη και άπληστη, υπερευαίσθητη ή υπερβολική.

    Η πρόσθετη γοητεία, η ομορφιά και η δημοτικότητα καθιστούν την καλύτερη στιγμή για σένα που είσαι μόνη συναισθηματικά. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τους πάντες. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, πάρε τον πρόσθετο χρόνο που χρειάζεσαι και ξεκαθάρισε τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να προκαλέσεις σημαντικές συζητήσεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η εβδομάδα σου, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα διαλείμματά σου, να απολαύσεις προσωπικές στιγμές, να ενεργοποιήσεις την κοινωνική σου ζωή και να επιδιώξεις συναρπαστικές συναντήσεις. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρία για επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη.

    Θα μπορούσες αυτήν την εβδομάδα να δεχτείς συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σου, καθώς και νέες προτάσεις. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να προγραμματίσεις σπουδές ή να οργανώσεις ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Αν διαθέτεις κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, ίσως σου δοθεί τώρα η ευκαιρία να το αξιοποιήσεις και να το βγάλεις προς τα έξω.

    Ακολούθησε τη διαίσθησή σου, ειδικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και σπάσε τον πάγο. Άφησε τα συναισθήματά σου να τον παρασύρουν και φρόντισε να του κάνεις μικρές, ενδιάμεσες εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καρμικό χαρακτήρα προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ξεκίνημα της εβδομάδας και σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, μέχρι και τις 4/3, αυτά τα θέματα έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Επιδιόρθωσε ζημιές που έχουν προκληθεί το προηγούμενο διάστημα είτε στις σχέσεις σου, είτε σε αντικείμενα.

    Έχεις πρόσθετη ελευθερία στα εργασιακά και την προθυμία να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Να εξερευνήσεις νέα εδάφη, λαμβάνοντας βέβαια υπόψιν κινδύνους, που όμως θα σου βγουν σε καλό.

    Πρόσθεσε χρώμα και πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και βγείτε από το τέλμα της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και εξέπληξέ τον ευχάριστα. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω σου, από θαυμαστές και ανθρώπους που θα έκαναν το παν για να σε πλησιάσουν. Μην τους γυρίζεις την πλάτη και αξιολόγησέ τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Αυτήν την εβδομάδα, τα άστρα φαίνεται να σου δίνουν το φως τους και να επαναφέρουν τις ισορροπίες τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στα μελλοντικά σχέδιά σου. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και σου εφιστά την προσοχή στη συμπεριφορά σου απέναντι σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

    Αν σκοπεύεις να σχεδιάσεις κάποιο ταξίδι αυτό το διάστημα, θα υπάρξουν πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Καλό θα είναι επίσης να φυλάς σε ασφαλές σημείο έγγραφα και πολύτιμα αντικείμενα, ώστε να έχεις τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

    Δώσε το 100% των δυνατοτήτων σου στα εργασιακά, δέξου προτάσεις, όμως μη βιαστείς να δεσμευτείς. Στο κάτω κάτω, μπορείς να πετύχεις καλύτερες προδιαγραφές, όρους και προϋποθέσεις.

    Άλλαξε τις συνήθειες και τα μοτίβα καθημερινότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε έρωτα, πάθος και ρομαντισμό στο κλίμα. Καλώς ή κακώς, εσύ είσαι αυτή που κινείς τα νήματα και δεν σου επιτρέπεται να μένεις άπραγη. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλή για σένα. Επειδή λοιπόν ο πρώην φαίνεται να επανέρχεται, πρόσεξε και σκέψου τι θα κάνεις. Αν αξίζει τον κόπο ή όχι, εσύ θα το αποφασίσεις.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Νιώθεις την ανάγκη να σκεφτείς και να αναλύσεις τα σχέδιά σου, να εντοπίσεις τα λάθη σου και να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου αυτήν την εβδομάδα και κυρίως στο ξεκίνημά της. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και, το διάστημα αυτό, τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια ανασκόπηση και να προσπαθήσεις να εντοπίσεις τα λάθη που κάνεις στη διαχείρισή τους, έτσι ώστε να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις.

    Θέματα που σχετίζονται με την εργασία σε αγχώνουν αδικαιολόγητα. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πίστεψε στους στόχους και τις ικανότητές σου. Θέλεις και έχεις ανάγκη μια ανανέωση ή και κάποιες αλλαγές, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επιλογές και αποφάσεις σου.

    Ανάπτυξε την κοινωνικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μοιραστείτε παρέες, οργανώστε εξορμήσεις και φροντίστε να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνική δραστηριότητά σου αυτό το διάστημα σού δημιουργούν διλήμματα ανάμεσα στους πολλούς θαυμαστές σου. Κοίτα να περάσεις καλά κι όταν λάβεις τα βέλη του έρωτα θα τα καταλάβεις, μην αγχώνεσαι.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Τίποτα δεν μπορεί να φρενάρει την ενέργειά σου αυτήν τη βδομάδα. Η διάθεσή σου ανεβαίνει, ίσως λόγω του ρομαντισμού και της παιδικότητας που αναβλύζει από μέσα σου. Με τον Ερμή, βέβαια, να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, θα πρέπει να είσαι προσεκτική, να αποφύγεις υπογραφές εγγράφων που μπορεί να κρύβουν παγίδες ή να σου επιφυλάσσουν προβλήματα.

    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτήν την περίοδο είναι να ασχοληθείς μόνο με ζητήματα που εκκρεμούν και τα οποία πρέπει να επανεξεταστούν. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να κάνετε πράγματα μαζί, διαφορετικά απ’ ό,τι συνήθως και να τονώσετε, ανανεώσετε τη σχέση σας.

    Εσύ που είσαι μόνη, μη μελαγχολείς και μη σκέφτεσαι το παρελθόν. Σου δίνονται τόσες ευκαιρίες να περάσεις καλά, να φλερτάρεις που θα είναι πραγματικά κρίμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Απόλαυσε τη ζωή και ανοίξου σε νέες γνωριμίες. Σε περίπτωση που το παρελθόν σου επανέλθει, ζύγισε καλά τα πράγματα και μην επαναλαμβάνεις λάθη.



    ΣΧΟΛΙΑ