• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι προβλέπουν τα ζώδια, σύμφωνα με τον αστρολόγο Κωνσταντίνο Ντότα;

    Αναζητάτε την ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και λογικής.

    Κριός

    Η δημιουργική σας σκέψη σας επιτρέπει να ξεπεράσετε μπερδεμένες και σύνθετες καταστάσεις και σκέψεις. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς.

    Ταύρος

    Η απογοήτευση είναι έντονη και υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν λάθη. Σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις σήμερα.

    Δίδυμοι

    Οι αντιπαραθέσεις είναι στο μενού της ημέρας και εσείς με την ευελιξία σας χρειάζεται να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, όπου νιώθετε πως αξίζει τον κόπο.

    Καρκίνος

    Σήμερα με ωριμότητα χρειάζεται να σκεφτείτε τι χρειάζεται να κάνετε για να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα.

    Λέων

    Οι αλλαγές φέρνουν βελτιώσεις και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να σκεφτείτε σήμερα είτε για την εργασία σας, αν είναι εφικτό, είτε για κάτι που σας απασχολεί στις καθημερινές σας ασχολίες.

    Παρθένος

    Μια άλλη στιγμή θα λέγαμε πως είναι ιδανική ημέρα να δώσετε σάρκα και οστά σε μια ιδέα ή να προχωρήσετε ένα εγχείρημα. Με τις παρούσες συνθήκες προσπαθήστε τουλάχιστον να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας παραγωγικά, με όποιον τρόπο μπορείτε.

    Ζυγός

    Άσσος κύπελλο.   Τεράστια συναισθηματική ευκαιρία που βρίσκεται μέσα μας.  Τύχη, αγάπη.  Δώρο ευτυχίας.  Ομορφιά.  Αγάπη, εσωτερική γαλήνη, βαθιά ευτυχία.  Σπουδαία υλοποίηση. Ευλογία που οφείλεται στα ταλέντα μας και στην αφοσίωση.  Κάρτα που δείχνει την κλίση του ατόμου.  Η πιο θετική κάρτα για τα αισθηματικά θέματα. Το σπίτι και η οικογένεια σήμερα κυριολεκτικά σας δίνει όχι μόνο την σταθερότητα αλλά και την ασφάλεια που είναι τόσο σημαντική αυτή την περίοδο.

    Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που φαίνονται έμπιστα αλλά δεν είναι

    Σκορπιός

    Σήμερα μπορεί μέσω της επικοινωνίας να ξεκαθαρίσει το τοπίο από την νεφέλη των προηγούμενων ημερών. Εστιάστε στον στόχο σας και υπερασπιστείτε τον με σθένος.

    Τοξότης

    Οτιδήποτε είναι πολύτιμο για εσάς σήμερα έρχεται με κάποιον τρόπο στην επιφάνεια, ζητώντας να του δώσετε την σημασία που του αξίζει.

    Αιγόκερως

    Σήμερα μπορείτε να κάνετε δράσεις, ακόμη και εξ’ αποστάσεως, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην προβολή σας. Παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ότι είναι σημαντικό για εσάς.

    Υδροχόος

    Η ημέρα προσφέρεται για περισυλλογή και τακτοποίηση κυρίως σκέψεων που έχετε στο κεφάλι σας. Το θάρρος σε συνδυασμό με την λογική σειρά των πραγμάτων είναι ο τέλειος συνδυασμός.

    Ιχθύες

    Η σταθερότητα είναι μεγάλη αξία σήμερα για εσάς και θα κάνετε κινήσεις που θα σας οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση με επιτυχία.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ