Τι λένε το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να δείτε την αλήθεια με άλλα μάτια…

Κριός

Σήμερα νιώθετε πως χρειάζεται να κάνετε μεγάλη προσπάθεια ώστε να υπάρχει στοχοπροσήλωση για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ταύρος

Τα όνειρα σήμερα φαίνονται προσβάσιμα αρκεί να έχετε την ματιά σας στραμμένη στο μέλλον αντί στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Αλλαγές μπορούν να λάβουν χώρα σήμερα αρκεί να είστε δεκτική/ός και ανοιχτή/ός να δείτε με τα μάτια της ψυχής.

Καρκίνος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σήμερα έρχονται στο προσκήνιο. Καλό θα ήταν να είστε υπομονετική/ός και να ακούσετε τις απόψεις των άλλων πριν αναλάβετε πρωτοβουλία.

Λέων

Καινούργια πράγματα μπορούν να λάβουν χώρα σήμερα σε επίπεδο καθημερινών δραστηριοτήτων ή κάτι που αφορά την εργασία σας.

Παρθένος

Ευκαιρίες για να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν φέρνει η σημερινή ημέρα. Η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας είναι σημαντική.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που νιώθουν ανασφάλεια στη σχέση τους

Ζυγός

Ξεκαθαρίσματα και τακτοποιήσεις λαμβάνουν χώρα σήμερα σε ζητήματα που σας απασχολούν και το αποτέλεσμα θα σας δώσει ικανοποίηση και χαρά.

Σκορπιός

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική σήμερα. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι σας ενώνει με τους άλλους παρά στις διαφορές σας.

Τοξότης

Καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν ιδιαίτερη αξία για εσάς. Η αυτοεκτίμησή και το ηθικό σας αναπτερώνονται αλλά προϋποθέτει πρώτα πολλή δουλειά από μέρους σας.

Αιγόκερως

Η αποφασιστικότητά και το σθένος σας είναι από τις κύριες δυναμικές της ημέρας για να προχωρήσετε τις ιδέες και το πρόγραμμά σας.

Υδροχόος

Ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στην καρδιά του ανθρώπου και σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να τον ανακαλύψετε στους ανθρώπους που αγαπάτε και έχετε κοντά σας.

Ιχθύες

Κοινωνικά ζητήματα σας απασχολούν σήμερα. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορούν να σας βοηθήσουν αρκεί να το ζητήσετε.

Πηγή: portraits.gr