• LIFE&STYLE

    Ζήνα Κουτσελίνη: Πώς σχολίασε την τριήμερη διακοπή της εκπομπής της από το ΕΣΡ (video)

    Κουτσελινη-Ζηνα

    Ζήνα Κουτσελίνη


    Επέστρεψε η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η οποία δεν προβλήθηκε το τριήμερο 19 με 21 Μαρτίου, έπειτα από απόφαση του ΕΣΡ λόγω του τρόπου με τον οποίο η εκπομπή παρουσίασε τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

    Σήμερα, η παρουσιάστρια, φανερά χαρούμενη που βγήκε στον αέρα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τι έκανε αυτές τις τρεις ημέρες που ήταν στο σπίτι της.

    «Καλό καλό μεσημέρι. Είμαστε και πάλι εδώ. Να σας πω ότι τις προηγούμενες μέρες ήμουν στο σπίτι μου και έβγαινα με αυτή την κίνηση και περίμενα τον κυρ Νίκο να με χειροκροτήσει. Είτε είμαι εδώ κυρ Νίκο, πρέπει να είσαι απ’ έξω, φύλακας άγγελος.

    Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να βγει ένα τρέιλερ της εκπομπής. Δεν είχε προβλεπτεί ότι για 3 ημέρες θα ήμασταν απών από τους τηλεοπτικούς δέκτες, όμως, ήμασταν παρόντες κι ας ήμασταν απώντες.

    Και ο νοών νοείτω. Κάναμε ρεπορτάζ, θα σας τα δείξουμε σιγά σιγά όλα. Δεν θα σταματήσουμε να σας λέμε αλήθειες. Σήμερα είχαμε σκοπό να σας δείξουμε πώς φυτεύεται ο σπόρος της αλήθειας», είπε μεταξύ άλλων.

    Πιο συγκεκριμένα, το ΕΣΡ έκανε λόγο για προσβολή μνήμης τεθνεώτος και προστασία ανηλίκων και ποιότητα προγράμματος.

    Ακόμα, το ΕΣΡ επέβαλε στην εταιρεία Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Star πρόστιμο συνολικού ύψους 100.000.

    Σημειώνεται, ότι είναι η πρώτη φορά που το ΕΣΡ αποφασίζει την προσωρινή διακοπή μιας εκπομπής. Επίσης, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 120.000 ευρώ στο κανάλι Epsilon, για την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μ. Φουρθιώτη για μια σειρά παραβάσεων το 2016 (ανάμεσά τους και η συνέντευξη με άτομο που δεν ήταν νηφάλιο).

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζήνα Κουτσελίνη: Η ιστορία μιας γυναίκας φτιαγμένης από ατσάλι και δάκρυα που δεν κύλησαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος το «Πάμε Πακέτο» από τον Alpha;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Τζένη Μπαλατσινού έρχεται να «κοντράρει» τον Πέτρο Κωστόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ