• LIFE&STYLE

    Ζευγάρι ο Νίνο και η Λάουρα Νάργες; – Τι απαντάει η παρουσιάστρια (video)

    • NewsRoom
    Λάουρα Νάργες

    Λάουρα Νάργες


    Στο δημοσίευμα που την θέλουν ζευγάρι με τον Νίνο, απάντησε η Λάουρα Νάργες. Οι δυο τους πρόσφατα βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με διαφορετικές παρέες, ωστόσο κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήρθαν πιο κοντά και συνομίλησαν.

    Το εν λόγω δημοσίευμα από το περιοδικό ΟΚ! συνοδευόμενο με φωτογραφίες τους από το κέντρο έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή ο οποίος ξέσπασε στα social media.

    Ο διευθυντής του περιοδικού Νίκος Γεωργιάδης απάντησε χθες μέσω του προσωπικού προφίλ στο instagram αλλά και μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας:

    «Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Εμείς κάναμε πολύ σωστά τη δουλειά μας. Δεν γράφουμε κάτι που δεν ισχύει. Δεν μιλάμε για σχέση, δεν μιλάμε καν για φλερτ. Μιλάμε για τη συνάντηση δύο διάσημων ανθρώπων σε έναν δημόσιο χώρο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γεωργιάδης.

    «Ο καθένας κρίνει και κρίνεται», τόνισε ενώ σημείωσε πως εκείνος και ο Νίνο γνωρίζονται από το 2003 που του έκανε την πρώτη του συνέντευξη ενώ ήταν και καλεσμένος στην βάπτιση των παιδιών του, το καλοκαίρι του 2015.

    Σήμερα ο Νίνο απάντησε με ανάρτησή του στο Instagram:

    νινο
    Νίνο

    Από την μεριά της, η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor έδωσε τη δική της απάντηση ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

    «Δεν έχω σχέση με τον Νίνο, το διαψεύδω αυτό παιδιά. Ήταν και έγινε κατανοητό, επομένως όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια. Φιλιά στην ομάδα», είπε η Λάουρα στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Full in love η Καινούργιου με τον γοητευτικό Φίλιππο Παναγόπουλο, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Στην τηλεόραση προσλάμβαναν πρώτα το ντεκολτέ μου και μετά εμένα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Έρχεται η κόρη της Καίτης! – Η αντίδραση του Ηλία



    ΣΧΟΛΙΑ