• LIFE&STYLE

    Ζέτα Θεοδωροπούλου για τη ζωή στην Ιταλία: «Μυρίζει θάνατο εκεί έξω»

    Ζέτα Θεοδωροπούλου

    Πηγή φωτογραφίας Instagram: @lady_tachtsidi77


    Η Ζέτα Θεοδωροπούλου πλέον ζει μόνιμα στη Ιταλία με τα τρία της παιδιά, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της, ποδοσφαιριστή Πάνου Ταχτσίδη.

    Η οικογένεια Ταχτσίδη ζει στην πόλη Λέτσε που βρίσκεται στον Νότο, ενώ λόγω του κορονοϊού δε μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ίδια σε συνέντευξή της δήλωσε ότι ο ιός ξεκίνησε με μόνο τρία κρούσματα στην Ιταλία και ξαφνικά μέσα σε 15 μέρες έχασαν την ζωή τους περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι.

    «Έτσι ξαφνικά άρχισε να… μυρίζει θάνατο εκεί έξω. Τότε βγήκε ο πρωθυπουργός και ανακοίνωσε πως μπαίνει σε καραντίνα όλη η χώρα, ότι βρισκόμαστε πλέον σε κόκκινη ζώνη λόγω του κορονοϊού.», συμπλήρωσε.

    Οι εικόνες έξω μοιάζουν με αυτές ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Οι δρόμοι γέμισαν ποντίκια. Τα πάντα είναι κλειστά, εκτός από τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ, στα οποία ψωνίζουν ένας ένας και σε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλον. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και αν την επόμενη μέρα θα βρούμε στην αγορά τα απαραίτητα ή αν κάποια μέρα φτάσουν στο σημείο να κλείσουν ακόμη και τα σούπερ μάρκετ», είπε φανερά σοκαρισμένη η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

    Μάλιστα, έσπευσε να απαντήσει και σε σχόλια ακολούθων της αναφορικά με τον κορονοϊό και την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

    Δείτε το story της Ζέτας Θεοδωροπούλου αναφορικά με τον κορονοϊό:



    ΣΧΟΛΙΑ