Menu
1.07%
Τζίρος: 280.94 εκατ.

Λάρι Έλισον: Ακύρωσε πώληση μετοχών της Oracle αξίας 7,5 δισ. δολαρίων

Life & Style

Ζ. Θεοδωροπούλου – Π. Ταχτσίδης: Βάφτισαν τον γιο τους σε μια τελετή γεμάτη χλιδή και πολυτέλεια (pics)

Η οικογένεια Ταχτσίδη
Comments

Μέσα σε μια πολυτελή τελετή, που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής, 9 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στο Ναύπλιο, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου βάφτισαν το δεύτερο παιδί τους.

Το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη, την Αφροδίτη, ενώ περιμένει και το τρίτο παιδάκι του, καθώς η Ζέτα Θεοδωροπούλου διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ο μικρός, που βαφτίστηκε την Κυριακή, πήρε το όνομα Κωνσταντίνος, με παρόντες συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.

Η επιλογή του Ναυπλίου ήταν εύκολη, μιας και αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού, γι’ αυτό και επέλεξαν τη συγκεκριμένη τοποθεσία για την ξεχωριστή ημέρα της βάφτισης του γιου τους. Το ζευγάρι των ευτυχισμένων γονέων έλαμπε από ευτυχία, με την χαρούμενη μητέρα να εντυπωσιάζει τους παρευρισκομένους με την εμφάνιση και την ομορφιά της, ενώ ο σύζυγός της δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της αλλά και από τα παιδιά τους.

ταχτσιδη
Ζέτα Θεοδωροπούλου και Παναγιώτης Ταχτσίδης στη βάφτιση του γιου τους

Μετά την τελετή της βάφτισης, η πρώην παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, αναρτώντας παράλληλα και πολλές φωτογραφίες από το πάρτι που ακολούθησε. Η τούρτα υπερπαραγωγή και η διακόσμηση της βάφτισης κινήθηκε σε αποχρώσεις του λευκού και του χρυσού, ενώ συνολικά ο χώρος της δεξίωσης ήταν έντονα διακοσμημένος, αποπνέοντας χλιδή, καθώς το ζευγάρι ήθελε μια άψογη διοργάνωση για τη βάφτιση του γιου τους. Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση, η οποία έλαμπε χαρούμενη μέσα στο λευκό τούλινο φόρεμα που φόραγε.

ταχτσιδη
Στη βάφτιση του γιου της οικογένειας Ταχτσίδη

Συγκινητικά ήταν και τα όσα έγραψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες από τη βάφτιση, κάνοντας ειδική αναφορά στον σύζυγό της και την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε: «Κι αν αυτό δεν είναι ευτυχία .. τότε τί;;; Ευχαριστώ Θεέ μου που μου έφερες στη ζωή μου τον άντρα μου @panostach77 και έγινε όλη μου η ζωή! Μαζί μοιραστήκαμε κοινά όνειρα, κοιτάξαμε προς την ίδια κατεύθυνση, χαράξαμε ίδια πορεία και μοιραστήκαμε τις ζωές μας, δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια, με δυο ευλογημένα παιδιά και ένα που ανυπομονούμε να πάρουμε στα χέρια μας αγκαλιά!

Είσαι παραπάνω από αυτό που είχα φανταστεί κ ονειρευτεί! Σε αγαπώ όσο τίποτε άλλο, πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι, λιγότερο από όσο θα σε αγαπώ αύριο κ περισσότερο από ότι σε αγαπούσα εχθές», αποκαλύπτοντας σε όλους πόσο ευγνώμων νιώθει για όλα όσα της συμβαίνουν.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης με τη μεγαλύτερη κόρη του, Αφροδίτη
Από τη βάφτιση του γιου της οικογένειας Ταχτσίδη
Από τη βάφτιση του γιου της οικογένειας Ταχτσίδη
Από τη βάφτιση του γιου της οικογένειας Ταχτσίδη
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου με φίλη της
Από τη βάφτιση του γιου της οικογένειας Ταχτσίδη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιερρακάκης: Πάντρεψε τον υπουργό Οικονομικών της Ρουμανίας (Φωτογραφία)
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;
Γιώργος Μαζωνάκης: Το τηλεφώνημα του γιατρού στο ΕΚΑΒ μετά την ανακοπή – Χορήγησε δυο ενέσεις αδρεναλίνης
Άννα Βίσση: Με εντυπωσιακή δημιουργία Schiaparelli στο επίσημο δείπνο της UNESCO στην Ακρόπολη
Δέσποινα Μοιραράκη: Θυμήθηκε τότε που ο Γιώργος Μαζωνάκης την μιμήθηκε – «Καλό παράδεισο… Μεγάλε Μαζω»
Η πρώην σύντροφος του Μαζωνάκη τον αποχαιρετά με μία κοινή φωτογραφία τους: «Γιώργη μου», έγραψε η Μαρία Δελόγκα
Δεληβοριάς για Μαζωνάκη: Μου έφυγε η γη κάτω από τα πόδια – Ο Γιώργος το τάμα του το έκανε στη νύχτα
Γιώργος Μαζωνάκης: Με τη Μαρίνα Βερνίκου και τη νεογέννητη κόρη της πάνω σε yacht
Μελίνα Ασλανίδου για θάνατο Μαζωνάκη: Δεν το πιστεύω ότι έχει «φύγει» ο Γιώργος