• LIFE&STYLE

    Ζέτα Μακρυπούλια: Η δημόσια συγγνώμη και η διάρρηξη στο σπίτι της που τη συντάραξε

    • NewsRoom
    Ζέτα Μακρυπούλια

    Ζέτα Μακρυπούλια


    Δημόσια «συγγνώμη» στους ανθρώπους από τους οποίους έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια θέλησε να δώσει η Ζέτα Μακρυπούλια.

    Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, η παρουσιάστρια του Rouk Zouk αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και εξομολογήθηκε ότι υπάρχει λόγος που έχει εξαφανιστεί τελευταία από τη ζωή κάποιων ανθρώπων.

    Ειδικότερα δήλωσε ότι: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο και κυρίως σε φίλους που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει και απλά ακούνε ένα ”Όχι”.

    Υπάρχει από πίσω λόγος. Φταίω εγώ που δεν έχω πάρει κάποιους πολύ δικούς μου φίλους να τους εξηγήσω, αλλά τώρα πια νομίζω δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε και προσωπικά τα πράγματα».

    Αναφερόμενη στην περίοδο που το lifestyle των διάσημων είχε κατακλύσει την τηλεόραση και όλες οι εκπομπές ασχολούνταν καθημερινά με την προσωπική ζωή της, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε:

    «Και τότε, δεν έδινα πολύ σημασία σε αυτά. Το έχω πάρει όλο πολύ διαφορετικά, απλώς δεν ήξερα πως μέσα μου κάτι μου αφήνουν. Έβαζα έναν τοίχο μπροστά σε αυτά τα πράγματα και δεν καταλάβαινα ότι με πληγώνουν, δεν επέτρεπα. Όταν κάθισα και τα είδα λίγο πιο χαλαρά κατάλαβα ότι και έχω πληγωθεί και έχω αδικηθεί».

    Η διάρρηξη που τη συγκλόνισε

    Επιπλέον, η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι της.

    «Είναι άσχημο πολύ. Έφυγα οριστικά από το σπίτι, τελείωσε. Πήραν τόσα αγαπημένα μου πράγματα. Πήρανε τα βαφτιστικά μου, πήραν και αξίας όμως πράγματα.

    Είχα και κάποια δαχτυλίδια που κόστιζαν πολύ περισσότερο από αυτά που πήρανε, απλώς ήταν λευκόχρυσα και μάλλον δεν ήξεραν την αξία τους. Ήθελαν χρυσό και ότι χρυσό βρήκαν, το πήραν. Μου είχαν πάρει και ένα ρολόι και κάτι κινητά τηλέφωνα. Δεν βρέθηκαν ποτέ οι ληστές», δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

    «Δεν είμαι τόσο άνετη με τους άντρες, ακόμα και αν μου αρέσει κάποιος, δεν θα το πάρει χαμπάρι»:

    «Στην αρχή ίσως ήταν λίγο αμήχανο που παίζαμε απέναντι με τον Νίκο Μουτσινά»:

    «Η Ρούλα Κορομηλά με αγαπούσε και με φρόντιζε»:

    «Δεν έτυχε ποτέ στη ζωή μου να γνωρίσω τον Χρήστο Λούλη»:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ