• LIFE&STYLE

    Ξεσπά ο Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χερντ: «Εκείνη με χτυπούσε, ζωγράφισε τις μελανιές μόνη της»

    • NewsRoom


    Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Τζόνι Ντεπ, μετά από την κατάθεση αγωγής για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, από την  οποία ζητά αποζημίωση 50 εκατ. δολάρια.

    Ο 55χρονος ηθοποιός επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του και όχι μόνο αρνήθηκε τις καταγγελίες πως τη χτυπούσε, αλλά ισχυρίστηκε πως αυτός ήταν το θύμα της σωματικής βίας.

    «Έχω αρνηθεί τις κατηγορίες της κυρίας Χέρντ από την πρώτη φορά όταν τις έκανε τον Μάιο του 2016 και μπήκε σε δικαστική αίθουσα ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μου. Τότε είχε ζωγραφίσει πάνω της μελανιές, που όπως απέδειξαν οι μάρτυρες και το βιντεοσκοπημένο υλικό, δεν τις είχε καμία από τις προηγούμενες μέρες της εβδομάδας. Θα συνεχίζω να αρνούμαι τις κατηγορίες μέχρι το τέλος της ζωής μου. Δεν έχω κακοποιήσει την κ. Χερντ ή καμιά άλλη γυναίκα. Αυτή ήταν ο θύτης και εγώ ήμουν το θύμα.  Έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, φαρμάκων και αλκοόλ αμέτρητες φορές μου επιτέθηκε με βιαιότητα, πολλές φορές ενώ μπροστά ήταν και άλλοι άνθρωποι. Σε μερικές περιπτώσεις μου προκάλεσε σοβαρή σωματική βλάβη», λέει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο Τζόνι Ντεπ.

    Παράλληλα ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίστηκε πως η κακοποίηση δεν ήταν μόνο σωματική αλλά και συναισθηματική, ενώ αποκάλυψε ένα περιστατικό στο οποίο η Χερντ ή ένας από τους φίλους της «αφόδευσε» στον κρεβάτι του ως «ενός είδους άρρωστη πλάκα».

    «Ως αποτέλεσμα των ετών ενδοοικογενειακής βίας που υπέφερα στα χέρια της κας Χερντ,  με πιο πρόσφατη την επίθεση της 21ης Απριλίου και την αφόδευση στο κρεβάτι μου λίγο πριν εκείνη και οι φίλοι της φύγουν το επόμενο πρωί, κατέληξα στο να ζητήσω διαζύγιο» αναφέρει ο ηθοποιός.

    Σύμφωνα με το E!News ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, ο Έρικ Τζορτζ, αρνήθηκε τις κατηγορίες.



    ΣΧΟΛΙΑ