• LIFE&STYLE

    Ξεκίνησε το MasterChef 3 και το Twitter γλέντησε (video)

    • Νίκη Καξερή


    Πρεμιέρα έκανε χθες ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος του MasterChef αναπληρώνοντας το κενό που είχε δημιουργηθεί μετά το τέλος του GNTM στους τηλεθεατές και λάτρεις των ριάλιτι. Στο πρώτο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τις οντισιόν των επίδοξων σεφ με τους αγαπημένους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να δοκιμάζουν τα πιάτα.

    Στην κορυφή της λίστας με τα πιο δημοφιλή trends στο Twitter δεν άργησε να εκτιναχθεί το hashtag MasterChefGR, καθώς οι ατάκες από τους κριτές και τους ίδιους τους παίκτες πυροδότησαν σχόλια.

    Μία από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές ήταν όταν ένας διαγωνιζόμενος από τα Ιωάννινα μαγείρεψε χόρτα με βατραχοπόδαρα και τραχανά με τον Πάνο Ιωαννίδη να σχολιάζει ότι τα χόρτα είναι ιδιαίτερα τραγανά, σχεδόν άψητα.

    «Το κρατς», είπε ο κριτής αναφερόμενος στον ήχο που κάνουν τα χόρτα όταν τα μασάει.

    «Το κράτησε», απάντησε ο παίκτης προκαλώντας γέλιο.

    Μία στιγμή που σόκαρε ήταν όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους παρουσίασε το πιάτο του ως θεϊκό και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα εντελώς άψητο κοτόπουλο. Αν και οι κριτές προσπάθησαν να εξηγήσουν στον επίδοξο «MasterChef» ότι το κοτόπουλο ήταν ωμό, εκείνος έδειχνε να μην το πιστεύει.

    «Είναι στα όρια του επικίνδυνου», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Πάνο Ιωαννίδη να συμπληρώνει ότι «Την σαλμονέλα την έχεις στο τσεπάκι».

    «Ούτε το εμβόλιο μαντού του στρατού δεν θα τον έσωνε», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

    Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κάποιοι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν, ενώ το Twitter φαίνεται πως ψάχνει τους επόμενους «Γωγώ» και «Τζώρτζη» που θα προσφέρουν επικές στιγμές.

    Δείτε μερικά από τα πιο αστεία tweets που έγιναν viral:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σωτήρης Κοντιζάς: Με την κόρη του στα γυρίσματα του MasterChef 3

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Αποστολάκης: Ο MasterChef γιος του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «You»: Η σειρά-εμμονή του Netflix που θα σε κάνει να κολλήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ