• LIFE&STYLE

    Ξεφάντωσε στη Μύκονο η εγγονή του Γλύξμπουργκ (pics + video)

    • NewsRoom


    Εικόνες από το καλοκαιρινό της ξεφάντωμα στη Μύκονο μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media η εγγονή του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ (η κόρη της Marie Chantal και του Πάυλου) Μαρία Ολυμπία. Μετά το πέρασμα της οικογένειας του τέως από το Πόρτο Χέλι, η Μαρία Ολυμπία βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να γιορτάσει τα γενέθλιά της (25 Ιουλίου) και χωρίς να χάσει στιγμή “ανέβασε” φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που περνά με τους φίλους της.

    olympia-genethlia2

    olympia exw

     

    Κάποιες είναι από τη βίλα στην Ελιά όπου φιλοξενείται με την οικογένειά της, άλλες από τα περίφημα beach bar του νησιού και φυσικά από το υπέροχο γαλάζιο του Αιγαίου.

    olympia-genethlia

    olympia-genethlia1olympia-genethlia-4olympia-genethlia6Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η  όμορφη 20χρονη μοιάζει με τη μητέρα της σαν δυο σταγόνες νερό!

    Η Marie Chantal παντρεύτηκε τον Παύλο το 1995, με τον οποίο έχει αποκτήσει εκτός από τη Μαρία Ολυμπία άλλα τέσσερα παιδιά: Κωνσταντίνο – Αλέξιο (γεν. 29 Οκτωβρίου 1998, Νέα Υόρκη),  Αχιλλέα – Ανδρέα (γεν. 12 Αυγούστου 2000, Νέα Υόρκη), Οδυσσέα – Κίμωνα (γεν. 17 Σεπτεμβρίου 2004, Λονδίνο),  Αριστείδη – Σταύρο (γεν. 29 Ιουνίου 2008, Λος Άντζελες).

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/tis-trelis-gay-zevgari-sto-krevati-tou-hilton/64323



    ΣΧΟΛΙΑ