• LIFE&STYLE

    Μαρί Σαντάλ: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με την κόρη της, Μαρία Ολυμπία

    • NewsRoom

    Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ


    Ένας χριστουγεννιάτικος στολισμός- υπερπαραγωγή.

    Δεκαέξι ημέρες μεσολαβούν, πλέον για τα Χριστούγεννα και όλα τα σπίτια ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον εορτασμό των ιδιαίτερων αυτών ημερών. Το σπίτι της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας δεν αποτελεί εξαίρεση.

    Το απόγευμα της Κυριακής, η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αποφάσισε να στολίσει κι εκείνη με τη σειρά της το σπίτι της, ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Λονδίνο, που ξεχωρίζει πάντοτε για την κομψότητα και το καλό του γούστο.

    Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι αγαπά ιδιαίτερα αυτή την εποχή του χρόνου και φροντίζει κάθε χρόνο να στολίζει σχετικά νωρίς, ώστε να προλαβαίνει να απολαμβάνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού, πριν αναχωρήσουν για κάποιον χειμερινό προορισμό, όπως συνηθίζουν να κάνουν κάθε Χριστούγεννα.

    Φέτος, όπως «μαρτυρά» το Instagram, η Μαρί Σαντάλ στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού παρέα με την κόρη της, Μαρία Ολυμπία, ενώ στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

    Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, στον στολισμό του δέντρου κυριαρχούν τα χρυσά στολίδια, τα κουκουνάρια, αλλά και τα λευκά φωτάκια. Η Μαρία Ολυμπία με casual look, δείχνει να απολαμβάνει τη διαδικασία και να βάζει την τελευταία πινελιά.

    View this post on Instagram

    Balancing act 🎄

    A post shared by Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) on

    Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μαρί Σαντάλ



    ΣΧΟΛΙΑ