• WOMEN

    Η νέα συλλογή ρολογιών SWAROVSKI: Ώρα να λάμψετε


     Κομψά ή τολμηρά, διαχρονικά ή σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας, τα νέα ρολόγια περιλαμβάνουν ευκολοφόρετα κομμάτια για κάθε γούστο με την αδιαμφισβήτητη αξία της Swarovski. Αυτός ο συνδυασμός αποδεικνύεται εκρηκτικός για την επιτυχία του brand, όπως εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Swarovski, Robert Buchbauer: «Με μεγάλη μας χαρά είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι ο τομέας των ρολογιών της εταιρείας μας ξεπερνάει τις παγκόσμιες τάσεις του κλάδου. Ενώ πολλοί κατασκευαστές ρολογιών υφίστανται πτώσεις που φτάνουν σε διψήφια νούμερα, τα ρολόγια μας αναπτύσσονται με ρυθμό που υπερβαίνει το 30%. Αυτό οφείλεται στη μοναδικότητα των ρολογιών της Swarovski, τα οποία συνδυάζουν την ελβετική κατασκευή με τον άψογο σχεδιασμό και την απαράμιλλη λάμψη, ενώ παράλληλα είναι προσιτά ώστε να αναβαθμίζουν το καθημερινό στυλ των γυναικών που τα φορούν». 

    Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 περιλαμβάνει ολοκαίνουργια σχέδια, αλλά και πολλές παραλλαγές αγαπημένων σχεδίων σε νέα χρώματα και μεγέθη, τονίζοντας τη θηλυκότητα μέσα από τις διαφορετικές διαστάσεις.

    Η συλλογή ρολογιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 συγκεντρώνει μια πλούσια γκάμα ξεχωριστού στυλ, όπως δηλώνει η Διευθύντρια Δημιουργικού, Nathalie Colin: «Κάθε νέα σεζόν, η συλλογή ρολογιών της Swarovski επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πορεία της! Από το διαχρονικό μέχρι το trendy, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητά της. Αυτή τη σεζόν, δύο είναι τα αγαπημένα μοντέλα που δεν μπορώ να αποχωριστώ: το πρώτο, είναι το νέο Octea Nova με την πολυεδρική κρυστάλλινη στεφάνη. Έχει έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα και φοριέται εύκολα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Το άλλο αγαπημένο μου είναι το εντυπωσιακό Crystalline Hours: λαμπερό σαν τον μαγευτικό χειμερινό ουρανό γεμάτο αστέρια. Είναι τόσο Swarovski

    H Διευθύντρια Δημιουργικού της SWAROVSKI Nathalie Colin

    Ώρα να λάμψετε

    Ώρα να λάμψετε, με το Crystalline Hours Quartz. Εμπνευσμένο από την αυτόματη έκδοση που κυκλοφόρησε το 2016, το Crystalline Hours Quartz διατηρεί τα βασικά του χαρακτηριστικά, με μια διακριτική δόση στυλ από τη δεκαετία του ’40, προσαρμοσμένη στο σήμερα. Πέρα από ρολόι, πρόκειται για ένα εκθαμβωτικό αξεσουάρ, με περίπου 2.000 κρύσταλλα που προσδίδουν ακόμα περισσότερη λάμψη Swarovski. Το μοντέλο αυτό διατίθεται σε λευκό και μαύρο, καθώς και σε μια έκδοση με χαριτωμένα μεταλλικά στοιχεία σε απόχρωση του ροζ χρυσό σε μαύρο φόντο. Η ιδιαίτερη τεχνική Crystalline συνεχίζει να φωτίζει το υπέροχο Crystalline Oval και το κομψό Crystalline Pure με δερμάτινο λουράκι και άκαμπτο βραχιόλι.

    Δίπλα στο ευρύ φάσμα επιλογών Crystalline, το νέο, υπερσύγχρονο Octea Nova αγκαλιάζει τη σύγχρονη αισθητική με μια μινιμαλιστική κάσα που φιλοξενεί την λαμπερή πολυεδρική κρυστάλλινη στεφάνη με τις 68 αστραφτερές έδρες, φιλοτεχνημένες από ένα και μόνο κρύσταλλο Sapphire.

    Εκλεπτυσμένο, διαχρονικό και τολμηρό, το νέο Era Journey είναι ο τέλειος καθημερινός χρονογράφος, ενώ τα μοντέλα Graceful Lady και Graceful Mini είναι κομψά και μοντέρνα ρολόγια, ιδανικά για κάθε περίσταση. Άλλα δείγματα της τάσης για μικρότερες αναλογίες είναι το Lovely Crystals με τις 20 παιχνιδιάρικες περιστρεφόμενες πέτρες Swarovski Zirconia, καθώς και το εξεζητημένο Aila, με το λεπτεπίλεπτο μπρασελέ-κόσμημα.

    Η πλούσια και πολυσυλλεκτική συλλογή αυτής της σεζόν ακτινοβολεί ακαταμάχητη λάμψη με φόντο τη γοητεία που μπορεί να εκπέμπει η πόλη, για να αναδείξει την προσωπικότητα της κάθε σύγχρονης  γυναίκας, όπου κι αν βρίσκεται, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

    Swarovski 

    Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. Η Swarovski, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Σήμερα, η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski γιορτάζει 121 χρόνια ζωής, διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 2.680 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 26.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2015.

    Μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά), η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski συνθέτει τον Όμιλο Swarovski. Το 2015, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους 3,37 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 30.000 εργαζομένους. Το Ίδρυμα Swarovski ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να τιμήσει το φιλάνθρωπο πνεύμα του ιδρυτή της εταιρείας, Daniel Swarovski. Αποστολή του είναι να υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό, να προάγει την ευημερία και να διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους.

    www.swarovskigroup.com



    ΣΧΟΛΙΑ